Nevēlamas grūtniecības pārtraukšana

Izšķīros ar draugu un atklāju, ka esmu stāvoklī. Apmēram trešajā nedēļā. Vai ir kādas zāles, tabletes kā pārtraukt grūtniecību, izņemot abortu? Nenosodiet, jo tā jau ir grūti.

violeta      Kadreiz jauniba tam izgaju cauri,bija dakteri,bija labvēļi pēdiņās,ko darisi jauna viena ar bērnu u.t.t.Bet..visu mūzu tas jānoželo,jādomā,kā butu ja būtu,cik tagad būtu gadu,kāds izskatitos..Nedari neko,iznēsā..un dzemdē,tas tavs bērns,tavs liktenis.Viss ar laiku nostāsies sava vietā.Bija tev jūtas,pret bērna tēvu,un nav ko brinities,ka pieteicās bērniņš.

skumjaa  1   kliņģerīšu tinktūra un karsta vanna...bet padomā labi, pirms to dari!

bilesutirgotaja      medikamenti-mifepris­to­ns un mi­zop­ros­tols.

aborigeene      Man ir 3 meitas,es ceru ka nepiedzīvošu tādu situāciju ,bet ja man jautātu kā 19 g meitenes mātei ,tad es to gribētu zināt un noteikti runātu gan ar čeli -tēvu ,gan ar viņa gimeni.Tā vairs nav tikai Tava problēma,kad to darījāt bijāt divi ,tad ar to jātiek galā arī abiem.Nekādu vannu ,medikamentu un tinktūru ,neriskē ar savu veselību.Izstāsti mātei un abas tiksiet skaidrībā ko darīt tālak,lai pēc gadem nav jāplēš mati no galvas kad nevarēsi tikt pie bērniem. 2015-10-22

jurks      Dziiviiba ir viss lielaakaa veertiiba shajaa pasaulee, bet atnjemt to ir tik vienkaarshi, un neatgriezeniski! Viss ir Dieva rokaas!!! Un arii shis gadiijums!!! Lai Tev izdodas izdariit pareizo izveeli ar skatienu ilgterminjaa, naakotnee, bet nevis nepatiikama mirklja iespaidaa! 2016-05-18

saulete      Saprotu ,ka ir grūti,nesteidzies ar abortu.
Berns ir dieva dāvana.Piezvani draugam vai viņa vecākiem un pastāsti.Gan jau arī tava mamma palīdzēs ar padomu un aprupēt mazuli.Ceru ,ka viss nokārtosies un mazulim būs divi laimīgi vecāki.
2016-05-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu