Problēmas iemigt

Ik pa laikam man ir problēmas iemigt. Miegs nāk normāli, bet brīdī kad jau sāc iemigt, pārejot uz miegu, momentā kaut kas rauj augšā. Kaut kāds satraukums, nezinu.. Uzreiz sirds sāk dauzīties, pretīga sajūta, liekas ka galus atdošu.. Un tā kādas 5 reizes. Kā sāc slēgties ārā, tūlīt iemigsi, tā kaut kas notiek, kā zibens spēriens smadzenēs, un uzreiz pietrūkstos augšā.. Sajūtas ļoti nomācošas, tiešām kā uz nāves robežas tajā brīdī..
Veselības problēmu nav.. Ar sirdi viss kārtībā, esmu bijis pie ārsta.. Varbūt kādam tā bijis??..
Nav katru vakaru, bet paliek biežāk, tādas problēmas ir jau kādus 7 gadus, ar pārtraukumiem.. Pats nevaru rast izskaidrojumu.. Mani tas nomāc, bailes iet gulēt :(

nokosmosa (2013-04-13 11:42)      Šai problēmai sekss nelīdzēs... ir izmēģināts. Patīkami protams, bet iemiegot vienalga pārejas punktā būs šī neizprotamā sajūta...

Adamsone (2013-04-13 12:01)      Ar iztiekti individuāli pieeju esmu sastapusies tikai pie homeopāta. Un arī zāles ir individuāli piemeklētas. Divas problēmas risināju, arī tā sauktos nervus, kas radās no pārslodzes. Vnk lieliski, viss pārgāja un nekas nav atjaunojies. Turklāt zāles neietekmē organismu, aknas utt.

limonija (2013-04-13 13:03)      Nu ir tāda nejauka lieta kā depresīva rakstura traucējumi...Un nepalīdzēs apgalvojumi, ka dzīvē viss OK. Slimības savus upurus izvēlas pēc sev vien zināmiem principiem:( Meklēt labu psihiatru, arī homeopātija var būt risinājums, bet kādu laiku palietot antidepresantus nav pasaules gals, kā daudzi diemžēl domā.

saullla (2013-04-13 15:21)      nebūtu Tu perverss tips kas sūta bildes tizlas uz pk,varbūt ari ieteiktu labu līdzekli no dabas.

_Lailaila_ (2013-04-13 23:09)      jā, jā...zinam šito kaiti....veģetatīvā distonija:)))
nu, neko...sāc pierast, tas uz ilgu laiku un tā kārtīgi palīzēt nevarēs neviens un nekas, tikai pats.
ja tas pieņemams - sāc meditēt, ej pie psihologa, stāsti visu kas vien nāk prātā...un, galvenais, nebaidies. kā reiz teica viens ātrās palīdzības feldšerītis...."Aha, zinam šito kaiti, bet neuztraucieties - ar to tikai mokās, bet no tās nemirst:)"

snamlet (2013-04-13 23:22)      Slodze nerviem ir daudzu slimību pamatā. Iemigšanai labi līdz mierīga pastaiga vakarā...glāze miega tējas vai vienkārši silts piens ar medu un sviestu, bet aliņš, zālīte vai kāds cits alkohols radīs atkarību. Labi līdz arī tādas mazas dabīgo zāļu tabletītes, ka antistress...tas viss ir pārbaudīts uz savas ādas.

panaceja (2013-04-14 09:48)      :) tu esi atkarīgais ar psihes izmaiņām, duj pie psihiatra.:))

HRDS (2013-04-15 22:29)      Koka āmurs mēdz darīt brīnumus... :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu