C hepatīts, ko darīt?

Ko darīt, ja analizes uzrāda C hepatītu?

elsa (2013-05-06 23:57)      / iešauj piparbekai pa ausi/
Beidz bezjēgā muldēt!
Man ir kolēģe, kurai ir darbā iegūts C hepatīts, kas tika ārstēts ar nejegā dārgiem medikamentiem Kādiem, konkrēti neatceros, bet bija ilgstoša ārstēs´´anās ar kaut kādu imunoglobulīnu. Ārstēšanās rezultātā medikamentozā blaknē attīstījās šizofrēnija, kas ir rakasturīga konkrētajma medikamentam.
Un izārstēšanai nav 100% garantiijas. Meibi dzīvot veselīgu, sabalansēta uztura dzīvi un nebeigt to psihenē? Un kāda sķirba, kādā nāvē mirst, jo no vecuma mirst tikai laimes krekliņā dzimušie!

ponytail (2013-05-07 07:27)      Par tēmu - izzināt visu par slimību un iespējamiem ārstēšanas veidiem. Un ļoti piedomāt par to, kā šī slimība izplatās. Ļoti, ļoti piedomāt. Par prezīšiem vispār der piedomāt. Un vēl šo to.
DAfrika - jā, man arī ir pozitīvi piemēri homeopātiskai ārstēšanai. Pirms 20 gadiem manu trīsgadīgo krustmeitu Bērnu slimnīcas "zvaigzne" Dr. Šantere "norakstīja" - meitenei bija artrīts - pasakot, ka bērns nekad nestaigās, vienīgā izdzīvošanas (!!!) iespēja ir mūža ilgumā (kas, pēc viņas izteikumiem, nebūs sevišķi garš) lietots prednizolons. Toreiz mēs ķērāmies pie visiem salmiņiem. Homeopātija izrādījās tas, kas ne tikai ir meitenei vieksmīgi ļāvis baudīt visus tos pašus dzīves labumus (lai cik vienkārši mums tie nešķistu), kas ir pieejami jebkuram veselam cilvēkam, bet arī sasniegt šo to dzīvē. Pēc pusotra mēneša dejošu viņas augstskolas izlaiduma ballē, un viņa arī. Ar Bērnu slimnīcas slakteru palīdzību tas, droši vien, nebūtu iespējams. Ne dejošana, ne augstskola. Un, pāri visam, esmu vienkārši laimīga, ka, pateicoties tam, ka ir gudri, zinoši un IZGLĪTOTI ārsti homeopāti, man ir mana skaistā, gudrā, brīnišķīgā krustmeita. Jo, pateicoties "pieredzējušajiem un iejūtīgajiem" padomjlaikā izglītotajiem ārstiem tā laikam nebūtu vis.

panaceja (2013-05-07 07:58)      :)) bože moi, pie ārsta jāiet. HOMEOPĀTIJA =PLACEBO, labs homeopāts - labs psihoterapeits.:)))

sandra1111 (2013-05-07 08:56)      ieteiktu vēlreiz veikt analīzes,iespējama tomēr kļūda,,,

Lucy (2013-05-07 09:39)      nepalīdz nekas:(( nesen viena paziņa aizgāja aizsaulē ar C hepatītu..ilgus gadus ārtējās,mocijās:((

neceri3 (2013-05-07 09:43)      Protams ārstēties un jo atrāk,jo labāk!
Nekādu alko un tā tālāk...

erucanob (2013-05-07 13:34)      Zinu vienu 40 gadīgu OHO dāmu,kurai C hepatīts un nemaz nemirst,bet periodiski te meklē kādu piedevu,kaut viss jau esot.
Ja homeopāts ir gudrs,tas spēj daudz.Neticīši tiešām netic,ka augu ārstnieciskajām spējām?Tad apēdiet mušmiri.

prusacins (2013-05-07 19:24)      Nu ja uzradīja, tad jau pateica, kas talak jādara! Pašam bija C un visam tam izgāju cauri! Izārsteju pilnība, aizņema vairak neka gadu! Bija par brivu, bet dzivoju uz trūcīgo lapas, lai nav jamaksā!! Viss būs ok, ja pagaidam ir tikai vīruss! Man bija 1. tips un ļoti stiprs! Viss kasē, pēc 12.šprices jau biju vesels, bet kurss jaiet līdz galam! Turies un nekrīti depresijā :) labs laiks, lai apdomātu ko dzīvē darīt talak un kā pelnīt naudu vairak pēc tam :)

kokote (2013-05-08 15:33)      http://www.hepatits.lv/lv/pacientiem/c-hepatits/arstesana

bilesutirgotaja (2013-08-12 20:49)    1 ar ģimenes ārsta norīkojumu dodies uz hepatoloģijas centru-iepriekš pieraksties vizītē pie hepatologa-valsts kompensē ārstēšanos un medikamentus.skat. arī Infekcijas slimnīca.

pexis (2015-03-03 11:49)      Uz Infektoloģijas centru pie speciākista!
Pārcelties uz Igauniju, vai Lietuvu, būs tuvāk, tur ar par brīvu ārstē... .
Ja slimība sākumstadijā, gaidīt zāles ar mazākām blaknēm.
Un neļauties panikai un pesimismam!

Jogijs85 (2015-03-03 14:19)      Tad jāgriežas Latvijas Infektoloģijas centrā pie hepatologa. Tālāk sekos punkcija, aknu, kas arī noteiks C vīrusa paveidu, ir paveidi, kas viegli ārstējas, ir paveidi, kas grūtāk. Un tālāk sekos konsīlījs. Ar C hepatītu, ja nav agresīvais, un ja speciāli nekauj viņas nost (narkotikas, alkohols, medikamenti, kas iet caur aknām), var dzīvot līdz mūža galam, un nomirt no kaut kā cita, neviss aknu cirozes. Profesionālais viedoklis!

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu