Labākā kontracepcija

Ļoti labprāt arī savtīgu iemeslu dēļ vēlos apkopot viedokļus par labāko kontracepciju. Ko izvēlaties jūs un kāpēc?

VolvoC30 (2013-10-17 19:48)      Manupraat, vislabaakais ir cikla dators (www.ladycomp.lv)!

bziks (2013-10-17 20:17)      Labāka ir spirāle vai tabletes, ja sievietei tas nerada problēmas. Ja rada tad ir dimbā jo viss pārējais ir iespējams tikai uz laiku nevis uz visu atlikuso mūžu. bet šeit jau normāli ir mianīt partnerus.

ssieviete (2013-10-17 20:54)      Nepiekritīšu Bzikam.....vīrietim ir viegli visu to uzgrūst uz sievietes pleciem,un pašam tikai baudīt .
Sievietēm jau tā ir sarežģītāk tikt pie orgasma, jādomā par izsargāšanos un ja vēl pēc tām tabletēm seksi mazāk gribās, vīrieša pārmetumi par negribēšunu, kam tas viss?!

Muktiana (2013-10-17 22:45)      Nu jā, lieta personīga visādā ziņā.
Bet es noteikti negribētu "tuvu draudzēties" ar vīrieti, no kura doma par bērniem biedētu. Manuprāt, psiholoģiskie aizsardzības refleksi vismaz šajā ziņā man strādā pietiekami labi.
Man arī nepatiktu "tuvu draudzēties" ar vīrieti, kuru, savukārt, biedētu doma par bērnu iespējamību. Tad uzreiz ieslēgtos mani aizsardzības refleksi.
Un pēc 50 gadu vecuma es atbilstoši iekšējai izjūtai un Vēdu principiem izvēlētos dzīvot stipri rāmāku sexuālo dzīvi. Kaisle ap 80 man līdz galam arī nav saprotama.

Muktiana (2013-10-18 07:55)      Vispār jau ne viena metode nevar droši pasargāt no grūtniecības. Un dzimumdzīves pamatfunkcija tomēr ir raīt jaunu dzīvību, nevis ļaut būtnēm tādā veidā bezmērķīgi izklaidēties.
Un sievietes lielākais bieds varētu būt iespējamais aborts, vai ka vīrietis sāktu domāt - te grib, te negrib, te ir gatavs, te nav, pēc tam vēl izlasījis teikumu no kosmopoliten "sievietes ir tas pats kas vīrieši, bērni ir viņas hobijs" aizdosies prom miera vējos.
Sexot ar ģimenes dzīvei nedrošu partneri nozīmē to pašu ko spēlēties ar uguni. Tā var nopostīt gana lielus apgabalus gan tuvākajā laikā un platībā, gan daudzas paaudzes (vismaz 7) uz priekšu, gan sievieti pašu pēc dzīves uz elles planētām aizvest. (Bet vīrieša uzdevums ir vest uz debesīm.) Tev šādi jautājumi patreiz nomoka, jo Tu kā mazs, nesaprātīgs bērns neapzinies postījuma sekas. Saskaņā ar rakstiem sieviete skaitās "zemāka dzimuma" (sliktāka karma, tuvāk zemes dzīves funkcijām, ne lai tuvotos Dievam, viņa tuvojas Dievam caur kalpošanu ģimenei), attiecīgi tieši sieviete par šo grēku (sex tikai baudai) maksās tūlīt pat un sāpīgi. Par veiktu abortu, - visdrīzāk sieviete būs spiesta dzimt atkal, tikai viņa būs tas abortētais bērns, kuru dzīvam esot saplosīs gabalos ar mātes svētību. Bet par negribētiem bērniem rakstos tiek minēts skaidri un gaiši, ja bērns nav gribēts abpusēji no vecākiem, tāds bērns nesīs postu sabiedrībai savas dēmoniskās dabas dēļ (darbu, domāšanas, grūtā likteņa dēļ).
Un negribētu bērnu laišana pasaulē degradē arī sabiedrības garīgo līmeni. Tiesa, napietiek tikai ar mirkli, kad laiž pasaulē, bet tieši tās domas pirmos 9 mēnešos ir kā starta raķete nākamā bērna personībai. Pēc tam tikai ar lielām pūlēm var mainīt trajektorijas virzienu.
Vēlreiz uzsveru, ka sabiedrības kārtības regulējošais faktors ir tieši sievietes tikumību principu ievērošana.
Tas, kā Tu piesaki šo tēmu, rada iespaidu, ka Tev ir pilnīgi vienalga, vai Tev būs negribēti bērni vai nebū

Muktiana (2013-10-18 07:56)      Tas, kā Tu piesaki šo tēmu, rada iespaidu, ka Tev ir pilnīgi vienalga, vai Tev būs negribēti bērni vai nebūs. Jo Tu vēl nezini šī posta iespējamās sekas.
Tas ir kā ļaut vīrietim baudīt putukrējumu, par kuru maksāsi pēc tam Tu.
Ja arī sieviete kādreiz pildīja "laulātās pienākumus", tad tikai tāpēc, ka vīrietis bija par viņu uzņēmies atbildību. Bet tavā gadijumā Tu pati esi dēmoniskās dabas pārstāve, ja Tev fiziskais sex imponē kā vīrietim, bet nebiedē sekas, kas Tev būs jāuzņemas kā sievietei.
Vēl viens iemesls - jo vairāk sievietei ir bijuši sexuālie partneri, jo mazāk viņa spēs izveidot emocionālas tuvas attiecības ar vienu partneri vai vispār ar kādu partneri.

arkls (2018-07-13 12:23)      Ir viena ļoti iedarbīga izsargāšanās metode, bet tajā vajadzīga tāda sieviete, kura ir garāka par vīrieti. Vīrietis pakāpjas uz spaiņa un seksa laikā sievietei jāskatās vīrietim acīs.....kad acis paliek duļķainākas, tad izsper spaini no vīrieša pamata.....

ViltigaLapsa (2018-07-24 18:33)      Bez seksa- 100% droša. Lai tavs vīrs taisa vasektomiju. Vislabākā metode !

ViltigaLapsa (2018-07-24 18:36)      vissliktākais sievietei ir spirāle vai pretap. tabletes. Jo abas traumē sievietes veselību.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu