Plaušu vēža ārstēšana

Paziņam plaušu vēzis. Sīkšūnu. Tiek ārstēts ar ķīmijterapiju, bet kaut kā nelīdz ... jau laikam trešo kursu izgājis. Skatīties uz cilvēku un redzēt, kā viņš dilst.... traki. Iekšējā balss saka, ka vēl kaut ko var darīt. Tikai KO? Varbūt ir kādi varianti - no pieredzes, kas palīdzējis? Kādas alternatīvas?

DAfrika (2013-11-13 19:27)  1 2 Pajautā, kāpēc ārsti slimnīcās neņem pretī slimniekus, kuriem vēžu šūnas jau nonākušas plaušās? Jo to nevar novērst...

sancho9 (2013-11-14 01:27)    2 jebkuram ļaundabīgam audzējam nepatīk sarkana krāsa,nezinu kur ir tā fiška - tomāti,sarkanās bietes,sarkanvīns u.t.t.
plaušām priežu pumpuru uzlējumi...
ļoti laba ir olas dzīvās šunas terapija,bet nezinu vai kads Lv viņu medicīniski pareizi vairs piedāvā,jo dr.Priedītes,kura viņu pati bija atklājusi nu jau vairs nepieņem :(
...un galu galā tautas vecais labais līdzeklis no vecveciem laikiem urīnterapija...

piparbecinja (2013-11-14 15:30)    3 Šodien izlasīju, ka svaigi rāceņi un kāļi var apturēt plaušu (un ne tikai) vēža veidošanos. Lai pacients spiež uz svaigiem rupjajiem dārzeņiem, un kā jau te minēja, arī svaigu ķirbju sulu. Vairāk info darzabagatiba.lv.
Ģeniālais parasti izrādās vienkāršs.

esmu (2016-01-26 23:18)    3 Cīnīties un cerēt vajag vienmēr,savādāk nedrīkst.Cik tas briesmīgi zinu no pieredzes,tā aizgāja mans tēvs.Tagad gan zinātne un medicīna stipri progresējusi,.Ja vajag kādu vārdu atbalstam vari droši rakstīt personīgi,zinu cik grūti to izturēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu