Mati atkāpjas

Saka jau, ka uz dārgakmeņiem sūnas neaug, bet ... Ir jau tas laiks kad mati ir atkāpušies no pieres, it kā tas netraucē, bet vienu otru repliku (no daiļā dzimuma) nākas dzirdēt... tagad ir iespēja matus iestādīt un pat it kā nedārgi, bet vai tas ir primārais?... Kāds ir jūsu viedoklis par šo tēmu?...

hefny    1 hmmm....galvenais, lai prāts nav atkāpies un maka saturs izbirzis,kā arī stāja lai ir gana stalta,pat , ja klibs vai runga/spieķis/ balsta!
N, gan , satraucas par pasaules niekiem...ja kādai vajag,- lai ņem tādu : matainu,neskūtu- bārdainu, ar astē sasietiem-attaugušiem, peisakiem,kam prāts aizkūkojies tīņa vecumā, da i domas saturs ar pirkstu degunā jāmeklē, da i makā: ļuri-pļuri,da i pusseši viur vienādiņ...... : )))))
kas nu kuram/kurai rūp....
ir jau kungi,kuri savos 50/60 ar alus vēderiem, pierasa dāmas kā no foto kataloga,aber pats pēc vakardienas ķiplokiem smārdu izplata.....

Viirietis_V      Ir jāzin galvenais-mati no pieres atkāpjas gudriem vīriešiem,bet pakausis pliks top no svešiem spilveniem...uz to pakausi jau var kādu spalvu kušķi ar momentlīmi uzlīmēt/kaut kaķa astes gabalu/,lai pēc izvirtuļa neizskatās!

_Krasula_      +Polus pirmā rindkopa
Bet varbūt vērts pieteikt vizīti pie kāda ārsta-speciālista? Par trihologiem tos "matu speciālistus", kā māte-google saka priekšā, sauc. Tikai iepriekš, palasot atsauksmes par attiecīgo speciālistu varēšanu.
Neesmu studējusi šo jautājumu, bet pieņemu, ka noteiktā vecumā pie hormonu izmaiņām, un vēl atsevišķos gadījumos, iespējams risināt tikai problēmas kosmētisko pusi.

Tinte      Nav nekā seksīgāka par plikgalvainu vīrieti! Vismaz es un dažas manas paziņas no tādiem ģībst. Dzen tik nost :)

nebuutne      Džeisons Stethems Nekomplekso!!! Nodzen atlikušos īsus un viss, galvenais, neiedomājies tos audzēt garus un ķemmēt uz priekšu, siet astē vai vēl kā savādāk mērkaķoties. Re, šim Džeisonam Stethemam arī mati atkāpušies, i nav ne vainas :)

sailing    1 vai tautas ticeejums; gudrie mati, pamet dumjo galvu :D

Edg      Nav mirstama vaina. Priecājies ka no rītiem mazāk jāķemmē, vairāk laika atliek svarīgākām lietām. Nogriez īsus un neuztraucies. Varu tikai piekrist ka matu šķipsnas ķemmēšana pāri pakausim neko nelīdz, toties skats nav tas labākais. Tad tiešām vai nu uz nulli vai maksimāli īsus.

irgo      Ja mati pazūdot no pieres tad tas esot no liela prāta....ja no pakauša tad tas esot no svešiem spilveniem. Bet ja gan no priekšas un pakauša tad esot divi varianti - vai nu ilgi domājis kā tikt uz svešiem spilveniem , vai uz svešiem spilveniem pie prāta nācis..... :)

inito4ka      ...neviens nav spējīgs izmainīt ,,māti dabu,, :)
Kā ir- tā būs!
iestādītie mati,ja kas ,ne vienmēr ,tā uzreiz bez problēmām, iejūtas labi,jaunajā vidē.
Jārēķinās ar iekaisumiem .
Un ja godīgi,da nu nafig :)
te visi jau ieteikuši>> griez nost un miers.

MrJones      : ) Nu nez....manas domas, ja ta atkaapshanaas notiek 20 gados, nav iipashi forshi....bet taa visumaa 40+.....satraukumi vairaak kljuust smiekliigi, nekaa pozitiivi...:) ne jau taapeec laaaks vecis buusi, ja vairaak matu uz galvas....:) Vienmer esmu bijis uzticiigs frizierim, bet kaut ka,laika gaitaa, saaku izjust mashiiinites burviigaas priekshrociibas...saakumaa number.4., ....number3. kjiimikjoju...peec tam paargaaju uz 3., taalaak 2., 1. ....da nu pofig.....tagad maucu pa naturaalo :D neziu, kas tur iipashi sexiigi, vnk normaali....nav jaasatraucaas no riitiem par matu eerkulu! :)

dogville      Manam znotam iedzimta probleema ar,teiksim,matu kuplumu...beidzot pierunaajaam noskuut uz 0.Super!Viirishkjiibu un pievilciibu sievieshu aciis tas tikai vairoja.Taa kaa visiem "shkjidro matu"iipashniekiem iesaku!

Lucy      Man gan nepatīk ne plikpauri,ne skūtie!
Ir patīkami,ka ir mati ko var pabuzināt!
Ko darīt,ka mati atkāpjas no pieres,elementāri,smērē ar pīļu mēsliem:DDDD

hannaaste      tā kā man dēlam 24 gados jau ir šī problēma, tad droši varu teikt, ka vīrietim galvenais ir, lai zobi ir kārtībā, mati- nav svarīgi. iemesli, kāpēc tiem patīk nozust no galvas ir milzonīgi daudz, bet salā ar pliku galvu( bez cepures) nevakag iet, ja sporto un ēd to profsionāļu maisījumus, var gadīties, ka ir "efekts", hormoni, sēnītes.

MaryClaire      gēniem ir nozīme, bet ne būtiskākā. mati atkāpjas tāpēc, ka mainās hormonālais līdzsvars [iet zudībā], ietekmē pastiprināts sāls daudzums uzturā, daudz gaļas un maz zaļo dārzeņu.
par tām sūnām un dimantiem - nu, es jau arī mierinu vīriešus ar to pašu, bet tas neko daudz nepalīdz, ja ir vēlme kaut ko tomēr pasākt lietas labāk

selnija_      Ja atkāpjas, tad tūlīt matus nost pavisam. Vairums nespēj iedomāties, cik atbaidoši izskatās ataudzēti mati visapkārt un galvas vidus papliks. Es nekomentēšu te garos paŗi galvai pārliktos, tā ir jau diagnoze.

Deisa      Ja jāiestāda mati, lai varētu staigāt ar ūsām kā no 80-itajiem, tad silti ieteiktu mainīt stilu un iedvesmoties no Stethema, Vilisa u.c. seksīgajiem plikgalvjiem, kam arī sejas apmatojums nav pa PSRS modei. Ja tomēr vēlies palikt uzticīgs savam ierastajam tēlam, neaizmirsti, ka mati mazāk liecina par gadu skaitli kā paša tēls kopumā.
Personīgi pašai tīri labi patīk plikgalvji, bet, protams, ne kuram katram tas piestāv. Mums darbā vienam čalim bija matu pārstādīšanas operācija - viņam tiešām tagad ir krietni labāk, viņam skūtā galva neizskatījās, jo pakausis bija tāds paspics. Skūta galva izskatās ne visai, ja vīrietis tāds pavājš, ar garu, smalku kaklu vai arī ja galvas formai ir kādas īpatnības. Nu un, protams, stils kopumā.

rabinovics      nevajag krenki kert...tiem viriesiem kuriem mati atkaapjas ir daudz virisko hoirmonu un vinji milestiibas lietaas ir lieli speci...gudras sievietes to zin...ar mulkeem nav ko ielaisties

SamotrakesNiike      Labāk smuka ´´nullīte´´ nekā viena gara šķipsna pāri visam plikajam pakausim.

siika_maita      Gēni ir un paliek gēni.... Nav ko ar dabu cīnīties! Ja reiz atkāpjas - priecājies - Tu esi Vecis!!!! Katram savs. Ir kas dzen, bet tas ir individuāli, tāpat kā ir kas krāso pat vēl 60 gados - lai tikai uzturētu kaut kādu iedomātu tēlu :))))

etc      Ir mati - ir problēmas, nav matu - arī ir problēmas!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu