Mati atkāpjas

Saka jau, ka uz dārgakmeņiem sūnas neaug, bet ... Ir jau tas laiks kad mati ir atkāpušies no pieres, it kā tas netraucē, bet vienu otru repliku (no daiļā dzimuma) nākas dzirdēt... tagad ir iespēja matus iestādīt un pat it kā nedārgi, bet vai tas ir primārais?... Kāds ir jūsu viedoklis par šo tēmu?...

slieks      Matu atkāpšanās laikam nav parasta matu izkrišana, citādi ieteiktu regulāri ierīvēt ar svaigu sīpolu sulu.

labriit      Es domāju, ka tev mati vairs nav vajadzīgi, tas tavā dzīvē neko nemainīs.Kurām tu patīc, tām yu jau patīc.Tām, kurām nepatīc, mati viņu attieksmi neizmainīs.

av2      uzkaccaa nedaudz muskullus, nodzen uz nulli. Un melnu auto veel vajag :)
Ja nopietnaak, nekad neesmu domaajis, ka tas ko noziimee vispaar! Taa nav tomeer neaarsteejama , mirstama , llauna slimiiba. Kaa jau teicu, dziives siikumi :)

kuks10      pirms Jāņiem izroc nātru saknes un novāri ūdenī un skolo matus,tas stiprinās saknes..mans radinieks jau 70.g.vecs,bet mati kā jauneklim plus vēl cirtaini..?!))

p_p      Mandomāt vīrieši pret matu atkāpšanās problēmu ir tikpat jūtigi kā sievietes pret savu svaru, t.i. taisa problēmu tur, kur tās nav.

Nogriez īsus vai nodzen uz nullīti, būs i praktiski, i seksīgi.

Muktiana      Nu gan jūs te sastresojāties.
Viens no maniem pirmajiem darbadevējiem bija tāds, kurš vienu šķipsnu rullēja apkārt paurim. :) Reiz vienā tusā šis izpūra un garā šķipsna, kas kalpoja par matu ērkulu visai galvai, "izlaidās". :D Man tāds triks ar defektu noslēpšanu (un pēc tam atklāšanu) likās baigais brīnums un vēl tagad atceros. :) Bet cilvēks bija labs, tāpēc tiešām nedomāju, ka kādam būtu pamats par to satraukties.
Jā. :) Plikpauriem būt par plikpauriem piestāv, jo pie tā vienkārši pierod. Un vīrieti mazāk daiļu nepadara.
Vīriešiem ar matiem arī piestāv būt ar matiem. Jo arī pie tā pierod.
Un vīrieša personību tomēr vērtē pēc personības nevis matiem, manuprāt. :)

Muktiana  1   Bezmataini vīrieši patiešām izstaro tādu kā seksapīlu, jo parasti šis fakts liecina par mērķtiecību. Un tā ir viena no seksualitāti veicinošām īpašībām. Taču galīgi ne vienīgā (svarīgā) īpašība.
(Bet sievietei plikpaurība gan būtu katastrofa.)

bucca      Tagad arī LV ir nopērkams līdzeklis (esot ļoti efektīvs, salīdzinot ar citiem) pret matu izkrišanu. Ataugot izkritušie un esošie kļūstot spēcīgi īsā laika posmā. Ja interesē nosaukums, jautā.

Līdzīgi jautājumi
Plikpauriba (14 atbildes)Lidzeklis sprogu izcelsanai? (10 atbildes)Ka kopt garus matus vasara, lai aizsargatu no saules? (6 atbildes)Pec dzemdibam krit mati (8 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu