Pēc izvarošanas

Kur var saņemt nedārgu psihologa konsultāciju un veselības pārbaudi. Meklēju netā, bet visur tik dārgi.

Viirietis_V      Izvarots cilvēks šitādus jautājumus publiski neapspriež,viekārši eksistē cilvēki,kuriem par šitām lietām patīk pat ļoti detalizētu pļurkstēt....

bubucis_agucis10      kaut kas nedzirdēts,.iepazīšanās portālā meklē palīdzību,.nēesi jukusi???

tiu      Miers2, laikam tomēr tu dumāks. Jautājums nav par seksuālām fantāzijām, bet par reālu vardarbību un psiholoģisku traumu. Cilvēks meklē palīdzību, bet viņam ar stulbām fantāzijam uzmācas, kas piedevām vēl ir citas sievietes fantāzijas. Visiem vienas un tās pašas kurpes nederēs.
VīrietiV, kāpēc gan sieviete nevar lūgt palīdzību anonīmā veidā? Tavuprāt viņai jātup istabā un jājūk prātā, ja nav naudas dārgam psihoterapeitam?
Par eiromenu vispār trūkst komentāru!

bubucis_agucis10      tiu beidz liet,tad jau gribu.lv var arii paluugt palidziibu...neta pastaav diezgan daudz palīdzības centuru-izslēdzot iepazīšanās,.beidzat muļķoties

adamsone      Privāti lētāk par 20 eiro nebūs, par sociālo pakalpojumu kvalitāti neņemos spriest. Protams, var piezvanīt uz "skalbju" krīzes telefonu, tur būs izpratne.
Jebkurā gadījumā tev pašai būs jāsaprot, ka šāds negadījums tā palielam ir kaut kas līdzīgs paslīdēšanai uz ielas ziemas laikā - lielāka vai mazāka trauma, bet kāds cilvēks biji pirms tam, tāds esi arī tagad. Domāju, ka ir jēga palietot nomierinošas zāles, bet rēķinies, ka pāris dienu laikā tik un tā galā netiksi. Naudiņu būtu labi sagādāt, kaut vai kādu saprātīgu aizņēmumu, ja problēmas iestrēgs, visādi var būt.
mieru un to vv galvā neņem, tie vīreļi ir nevienai nevajadzīgi lūzeri, dumji un aprobežoti.

Neutrogena      Negribu nosodīt, nav arī tādu tiesību, taču... PILNS INTERNETS ar psihologu/psihoterapeitu kontakttālruņiem, adresēm utt.
Neviens nav zvērs, neplēsīs bargas naudas, ja vien netēlosi naudasmaisu, jo visi saprot, ka šāda lieta ir traumatizējoša plašā amplitūdā un atstāj pēdas uz visu dzīvi.

tiu      Babuci, atļaušos atgādināt, ka šis nav tikai un vienīgi iepazīšanās portāls. Un PA sadaļa noteikti nav priekš iepazīšanās. Un kāda kuram daļa, kam jautā. Kas, vai tad te cilvēki no citas drēbes?
Cilvēks zināja, ka te notiek pieredzes apmaiņa, nu i pajautāja. Vai Tevi tas aizskar? Mani nē.

riks086      1) -> aikutraka 2014-07-03 09:55
".....ja ar cilvēku tas būtu reāli noticis, tad viņš šeit tādus jautājumus neuzdotu" - PILNĪGI PIEKRĪTU, visticamāk nekādas izvarošanas nav bijis.
2) -> euromens 2014-07-03 09:55
Sieviete var iet kaila pa ielu, bet izvarot viņu nevienam nav tiesību....

rudaa_lapsa      miers2 - a davai tevi kāds onka izvarotu? Tad vismaz sajutīsi, KĀ tas ir! Tās ir tādu kā tu un tev līdzīgo iedomas, ka sievietes vēlas tikt varotas, bet tas ir ļoooti tālu no tā, ko REĀLI vēlas sievietes! Un tā noteikti NAV varošana!

Viirietis_V      http://www.puaro.lv/lv/seksa-un-attiecibu-raksti/rita-lasmane-par-ko-vesta-sieviesu-erotiskie-sapni/
1

purify      ak tad redz kas to izdariija.. :)

fargo      "Sieviete var iet kaila pa ielu, bet izvarot viņu nevienam nav tiesību...."
ievērības cienīga doma, kura ir kā kvintesence mūsdienu uzskatam par izvarošanām.
primkārt, ja sieviete iet kaila pa ielu, viņa ir jāaiztur un jānogādā policijā.
otrkārt, kad rietumu un pat latvijas kriminālistikas eksperti runā, ka 9 no 10 izvarošanas gadījumiem, sievietes neapdomība(es to sauktu par nepiedodamu muļķību) un arī rīcība, uzvedība zināmā vidē rada izvarošanas situāciju.
tā vietā, lai jaunām meitenēm un sievietēm mācītu saprātīgu rīcību, uzmanību, apdomību kaut vai nedzerstīties svešu cilvēku kompānijās līdz bezsamaņai un neuzvesties tur kā prostitūtai, sievietes tiek iedrošinātas, ka viņas var darīt jebko un jebkur, bet par sekām atbildīgas nav nekad.
bet ir otrādi. tas, kurš rada bīstamu situāciju ir pirmais, kurš ir atbildīgs par šīs situācijas radītajām sekām. tik vienkārša patiesība, kura visos citos apstākļos liekas pašsaprotama(piemēram, ceļu drošība), šajā gadījumā izsauc nepatikas furoru.
kāpēc?
cilvēki, sabiedrība tiek apzināti maitāti, cilvēku ētiskās vertības, uzvedības normas tiek apzināti izskalotas un protams, uz šāda fona, saprātīgi iebildumi, ka cilvēkam visuprims ir pašam jābūt atbildīgam par savu drošību, rada histēriju medijos un visādās nevalstiskajās organizācijās.

Lambada4three      ...iet uz policiju un cenšās izvarotāju sodīt par vardarbību nevis meklē psiholoģiski palīdzību oho

Lambada4three      fargo laikam nekautrējoties izmantotu visu sieviešu vaļību, ja viņas ietu pa ielu miņikos? Pirmkārt ir jāmāca savi dēli, ka sievietes ķermenis ir neaizskarams, ja viņa nav tam devusi viennozīmīgu - jā. Viennozīmīgs ja ir tads, kad sieviete piedalās seksā, nevis no tā izvairās. Nav runa par gadījumiem, kad tā ir seksa rotaļa, citos gadījumos ta ir VARDARBĪBA. viss.

Dolaars220      Es ļoti ceru,ka šito slimo fantāziju izlasīs kāds cilvēks no krīzes centra vai policijas un pēc datora ID sameklēs šo oho Simonu un nav grūti iedomāties,kāda taisnošanās būs jāklausās šiem cilvēkiem-*es tikai pajokoju....!...utt. un tml

fargo      Lambada4three (2014-07-03 15:41) viedoklis
apsveicu, patētisku, bezjedzīgu tarkšķēšanu tu esi apguvis.
dēliem ir jāmāca tie paši principi, kas meitām - nebūt izlaidīgiem savā dzīvesveidā, būt apzinīgiem, gudriem un mācīties atpazīt iespējamās briesmas, prims tās ir kļuvušas par īstenību. un tas arī būs visdrošākais sargs viņu nākotnei.
domāju, ka tu siekalojies kā slims dogs gar vaļīgi ģērbtu sieviešu "NEAIZSKARAMAJIEM" kermeņiem(ja vien neesi trollis-sieviete, kas man liekas tā ir), bet ja būtu mana vara, sievietes un vīrieši nedrīkstētu staigāt publiski striptīzdejotāju cienīgos apģērbos. šo cilvēku kailums viņus apkauno, lai arī viņi ir zaudējuši kauna sajūtu tik lielā mērā, ka to neizjūt, bet tieši pretēji - ar to lepojas.
cīņa ar sekām skan derīgi, lai apgūtu simtiem miljonu vērtos fondus, veidotu organizācijas un "uzskates materiālus" un ko tik vēl ne. vai tas kaut vienu izvarošanu būs novērsis? nevienu! viņiem ir vajadzīga izvarošanas industrija, vajadzīgi upuri, kad upuru aptrūkstas, tad likumu normals paplašinā tā, ka upuru skaits dubultojas un trīskāršojas. var atkal prasīt finansējumu un radīt jaunas "darba vietas".
ko tiešām var darīt, ir mācīt NOVĒRST izvarošanas. un to var darīt TIKAI mācot potenciālajam upurim, kā izvairīties no nozieguma.

adamsone      Neredzu šajā topikā nekā nenormāla. Ja neskaita komentārus ar aprobežotības un psihopātisma elementiem. Autores tekstos neredzu neko, kas liecinātu par feikismu. Vienīgā šaubīgā vieta ir tā, ka viņa nezin, kas ir varmāka, bet arī tā var gadīties.
Nu vai tiešām ir tik grūti virtuāli atbalstīt cietušu jaunu sievieti ar domu, ja nu tā tiešām ir patiesība?
Visumā es piekrītu fargo par to, ka ir jādomā par savu uzvedību un izskatu, tomēr par to nav jārunā PĒC. Man derdzas tie, kas savu gudrību demonstrē dažādu nelaimes gadījumu upuriem, visas tukšmuldētājas, kuras tagad velk gaismā aizmūžīgus briesmu stāstus. Sīkie mentālie sadisti un kompleksu maisi.

Windows      Resursu centrā sievietēm "Marta" - bezmaksas! Šis pakalpojums pieejams tikai sievietēm un bērniem, kas cietuši no vardarbības.

erucanob      cerēsim ka tie,kuri te čivina par troļļošanu,paši satiks izvarotāju,jo dzīve dažreiz māca.
Cik neattīstītam jābūt,lai nesaprastu,ka anonīmi izlikt savu sāpi tomēr vieglāk,nekā policijas iecirknī atbildēt uz jautājumiem-kāpēc tur gāji,kādēļ tev tik īsi svārki utt.
Kārtējo reizi piekrītu adamsonei.
Tie bezmaksas sikalogi neko daudz necenšas,labāk tiešām atrast labu speciālistu,bet es/tāpat kā visi citi diskusijas dalībnieki,tādus nezinu,paldies Dievam nav bijusi vajadzīgi.Varbūt kāds privāti ieteiks.

typhoo      Viennoziimiigi piekriitu fargo.
Normaali cilveeki skaidraa praata nevienu nevaros, bet zinot, cik daudz ir slimu cilveeku, nevajadzeetu sacereeties kas pastaigaajoties valjiigi apgjeerbtai vakaraa pa Maskachku un nesot kaa vairogu sev priekshaa kaut kaadas tiesiibas vai paarlieciibu, laimiigi tiksi liidz maajaam.
Sargaa sevi pats un tad arii tevi sargaas dievs, likums un policija. :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu