Pēc izvarošanas

Kur var saņemt nedārgu psihologa konsultāciju un veselības pārbaudi. Meklēju netā, bet visur tik dārgi.

limonija      Pilnīgi piekrītu adamsonei. Turies, Simona, neklausies uz tiem trulajiem kvakšķiem. Nikus nesaukšu, jo gudrāki jau no tā viņi nekļūs. Interesanti, ja kas tāds būtu noticis ar viņu meitām, tad arī lasītu lekciju par īsiem bruncīšiem un spētu kaut 5 sekundes attaisnot nelieti?

VECA_PIEPE  1   Simona, griezies policijā ar iesniegumu,...neklusē, tam mežonim ir jāsaņem sods. Ar klusēšanu, Tu pakļauj briesmām arī citas sievietes, klusējot Tu to neaizmirsīsi un savu pašapziņu līdzsvarā nenoturēsi. Nekaunies runāt par savu sāpi, klusējot Tu atbalsti izvarošanu,...tam mežonim šādā veidā Tu liec justies drošam. Atceries vienu- ja mežonis reiz ir izvarojis, viņš to gribēs darīt atkal,...viņam ir jādirn cietumā, tā dzīves vieta viņam atmaksu par nodarīto sarūpēs smagu,...izvarotāju tur izdupsēs visos iespējamos caurumos, tupēs viņš pie parašas un ar mēli klozeta malu laizīs,... tā tam arī ir jābūt, mežonis ir izolējams no sabiedrības, starp cilvēkiem brīvībā viņam vietas nav!
Sieviešu atbalsta un krīzes centra darbinieki uzklausīs Tevi un nokārtos psiholoģisko atveseļošanos,...to sieviete- cietsirdības un nežēlības upuris, saņem par brīvu.
Rīkojies!

av2      paziistu divas sievietes, kuraam ir bijussi taadi ...... jauniibaa, bet abaam ssodien ir forssas ggimenes , beerni, taa kaa nevajag vispaarinaat. Viss buus ok, ar laiku. Katram ir kautkas dziivee bijis taads, kas ir jaanodala no visa/jaaizsviitro , jaasaprot, ka...taa nebija taisniiba.
Nezinu, kam ir jaanotiek viiriessa galvaa, lai ko taadu dariitu. Kaapeec kaada buutu ar varu jaannem, ja ir 100 kas ....paassa velaas? Muusdienaas sievietes neuzskata, ka sex bija, nebija, ir kass iipasss :( ( man to nesaprast nekad) Daudzas, lloti daudzas ssodien dziivo ar to uzskatu, ka sex veel nav iemesls lai...."iepaziitos".
Bet saku, ka tiessaam ar laiku viss buuss Tev ok. Passai jatic. Var jau buut, ka ir pasaulee kaads psihalogs, kas ir to veerts, lai ar vinnu parunaatos. Bet man ir cita pieredze..atieciba uz psihalogiem.

fargo      limonija (2014-07-03 19:12) viedoklis
limonij, neviens no komentētājiem, nevienā komentārā pat necentās attaisnot noziedznieku. vismaz, pārlasot komentārus, atrast attaisnojumu izvarošanai nevaru.
tas tacu nav par to, ka upuris vienmēr ir vainīgs pie nozieguma. bet neaizslēgtas durvis, vai nepieskatīts nams būs pirmais, kas piesaistīts zagļa uzmanību. tāpat, neaizsargāta sieviete. kāpēc vīrieši pavada savu sievieti no darba, ja viņai tas vēlu beidzas? nekad izvarotājs(kas ir principā niecība) neriskēs šādā situācijā uzbrukt.

labriit      Psihiatriskajā slimnīcā.

senga      Ja citur nav pieejama psihologa konsultacija,var zvanit uz krizes centra -SKALBES uzticibas tel. 2016-03-30

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu