Smēķēju saprāta robežās

Ilgi domāju ko varētu uzdot PA, nu tā nu lai būtu puslīdz nopietni. Tad nu man kā nepīpētājam ir jautājums par smēķēšanas sadaļu anketās - Smēķēju saprāta robežās. Kur sākas un kur beidzas saprāta robeža pīpējot. Pie vienas cigaretes dienā vai pie divām apciņām? Lūgums tikai nopietnas atbildes un bez apvainojumiem.

Marija_Anna      " Peec garas dienas laivaa, atvedot lomu krastaa, uzkurinaat ugunskuru, uzlikt graapi, apseesties uz akmens un,... ļauties vieglai vēja plūsmai , ieklausīties apkārtnes trokšņos , sajust ūdens mitrumu , pacelt acis uz dziļām debesīm ar veselu zvaigžņu birumu , atpūtināt rokas un muguru , apstādināt domas ... , skatīties kveelojoshajaas oglees! Kaifs! Tas ir vieniigais, ko .... izbaudu pēc mežonīgā dienas skrējiena un ne tik viegliem fiziskiem darbiem . .... Un te varētu būt saprāta robeža . " koriģēts citāts no JuraK. :)

mieru_tikai_mieru      pievienojos tiem, kas saka - saprāta robežas beidzas pie pirmā dūma.

Tessa      oho anketas vispar ir diivainas opcijas. es to saprotu ta: vai nu smekje,vai nesmekje,ij viss. pieaugushi cilveki,kadas tur saprata robezhas.

Lost      Saprāts beidzas tur, kur sākas atkarība.
psychobitch +

Samurs      Šis sadalījums ir tāds viltīgs :-) Pats tiku vaicājis par alkoholu - daudzmaz viennozīmīgas izpratnes par "reizēm" un "saprāta robežās" nav. Tiesa, es sapratu, ka uzdodot jautājumu, būtu jānoformulē savi piedāvājuumi attiecīgās pazīmes izvērtēšanai. (Piemēram- varu smēķēt, bet nesmēķēju)
Šajā gadījumā - nesmēķētājam pat viena cigarete liksies ne visai prātīga rīcība, bet smēķētājs sitīs uz pleca par tikai puspaciņas izpīpēšanu pa dienu - cik prātīgs un taupīgs.

_Biezaa_oome  1   Sava rumpja tuvinaashana naavei nekaadaaa gadiijumaa nav sapraata paziime.

Samurs      Ome? Vai kāds nesmēķētājs un nedzērājs ir palicis nenomiris? Un nevar jau droši apgalvot, ka tie 90gadīgie pīpējošie un dzerošie večuki būtu tik ilgi novilkuši, esot pilnīgi atturībnieki. Drīzāk - viskaitīgākā ir mūsdienu tehnoloģijas, kas gāž klāt visādu ķīmiju un tādu veču paties vairs nebūs.

MaryClaire      smēķis kaut kā nesaistās man ar saprātu, tātad, - saprāta robežās ir nesmēķēt nemaz. bet tā kā sabiedrība vispārēji ir iestigusi ārkārtīgā tolerancē pret "citādajiem" - iejūtīgi izturamies pret narkomāniem (jo viņi nav vainīgi pie savas atkarības), pret izvarotājiem, pret alkoholiķiem, pret tranvestītiem un homoseksuāļiem, pret bārdainiem (man grūti atrast lietvārdam dzimti) vīrietēm kleitās, pret šizofrēniķiem un histēriķiem, pret depresijas slimniekiem, pret fobiju pārņemtajiem, pret un pret visiem, kas veido "normālo" sabiedrību (viņi ir sabiedrības locekļi, atšķirīgi, tātad, īpaši saudzējami), tātad, saprāta robežas varētu definēt ļoti lielā diapazonā, - sākot no paciņas dienā (nu, cik tad tas ir - paciņa), līdz 3 paciņām (smaga dzīve, smēķējot iestājas atslābums), - tieši tik, cik tolerance spēj aptvert, tik arī skaitās saprāta robežas.

_Biezaa_oome      Samurs - man piipeeshanas atmeshanai savulaik ap etwa 37 gadiem bija viens arguments - es smirdu! Fsjo! No taas dienas ni. Punkts. Gribu nomirt smuka un vesela, ap 100 g.v. un miegaa, un bez mocinjaam. :))

Aigars53      Ljuljkjeeshana NAV izlaidiiba! Tä ir nopietna Slimiiba (tas ir speciälistu atzinums), un kä täda ir nopietni ärsteejama! Cik lielä meerä un kuri ir Ärsti kur sharlatäni, tas ir cits jautäjums.
Visas slimiibas jäuztver kä kolektiivi dziivnieki, kuri grib dziivot un tädeelj rada civeekä atkariibu. Un kä pret tädu iebruceeju arii jäciinäs!
Paldies Oma par to SMIRD. Kopsh atmetu, saozhu to smirdonju pat 50, 100 metru attälumä.

draboss      Ar to visticamāk domāti tā saucamie "svētdienas smēkētājii" jeb tie kas šad tad uzvelk, bet dara to samērā reti un kontrolēti un mierīgi var nesmēķēt atrodoties nesmēķētāju kompānijās. Tie kam noteikts cīgu skaits dienā ir norma, tā jau ir atkarība, un nekāda saprāta tiešām īsti nav, saku kā zinātājs :D

Vikentijs20      No pīpēšanas neviens nav nomiris, aizej uz kapiem un palasi, tur skaidri un saprotami ir uzrakstīts.
No darba biedru kolektīva, no kāda radinieka, Tā lūk.

veejpuuta      Smēķēšanai ir kās kopīgs ar saprātu?Nebiju aizdomājusies...

cezars      Smēķēt nav gudri, bēeet meitenēm patīk sliktie puiši.. Randiņā dimplomātiski jāapjautājas vai drīkst izsmēķēt cigareti, tad kāsējot nemākulīgi izpīpēt pusi cīgaretes un otru pusi izmest, lai domā kāds biezais esi vai.. :D

Samurs      Ome? Arguments "smirdēt" ir labs, tikai... Kāpēc līdz 37 tomēr nesmirdēji? Vai ap to laiku tikai "ņuh prorezalsja"? (Pats esmu nesmēķētājs, kas savulaik noliedza, ka varētu iepazīties ar smēķētāju, bet... dzīve parādīja - ja ļoti iepatīkas, cigarešu riebīgo smaku pat nejūt)

VECA_PIEPE      Ljuljkjeeshana NAV izlaidiiba! Tä ir nopietna Slimiiba (tas ir speciälistu atzinums)...(c)

Dikti labi- attaisnojums manai izlaidībai ir atrasts,...esmu nopietni slima un man pienākas slimības grupa, kura nodrošinās saņemt naudas pabalstus, ik gada valsts apmaksātu kūrortu un visādus citādus bonusus un benefitus sadzīvē.
(uztin kāsi un apcer neizmantotās iespējas)

Cairos      Smēķēšana ir narkoatkarība!
Ja aizved uz neapdzīvotu salu, cilvēkus,katru ar savu slimību,: vēzi, tuberkulozi, smēķētāju, alkoholiķi un narkomānu atstāj bez narkotikām un zālēm, tikai pārtika....atbraucot pēc gada(tīri teorētiski) ko mēs redzam?
Dzīvs ir smēķētājs, alkoholiķis un narkomāns, cilvēki kuri bija slimi ar tuberkulozi un vēzi ir miruši, bez ārsta palīdzības....
Secinājums: alkohola, tabakas un citu narkotiku lietošana, ir vienīgi nolaidība un atkarība- nekādā gadījumā tā nav slimība, kā mums to cenšas stāstīt un rādīt no visām pusēm...
Vēl tikai jāpiemin, ka no visām šīm atkarībām un atkarīgajiem, daži onkuļi un tantes rauš neskaitāmas bagātības, naudas izteiksmē, tapēc arī pirmos divus, mūsu demokrātijas pārpilnajā valstī, tirgo pārtikas veikalos....

aborigeene      Esmu vienmēr vīpsnājusi par šo ierakstu.Kā Tev ar saprātu-kā var būt ar to kā nav.Tas pats ar alkaholu,vienam glāzīte ir saprāta robežā ,citam 2 litri krutkas. 2015-11-11

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu