Azartspēļu atkarība, kā no tās izārstēties?

Vai cilveks kurs vairakus gadus cieš no azartspēļu atkaribas var izarsteties? Ir izgajis programmas, bet ka notiek gimene kads konflikts. .. vins visu aizmirst un turpina. .. nav tas tik biezi ka agrak, tacu zaudejumi paliek ti pasi. Nezinu ka vinam palidzet vairs.

bruunais      Mīlestība izārstēs.

Barsiko      Dzives piemeri rada, ka alkoholikus shad un tad vel var atgriezt dzive, azartspelju atkarigos un narkomanus, krietni retak. Bet vel retak tos, kuriem visas atkaribas kopa. No ka der uzmanities: shadi cilveki loti labi prot melot, lidz daudzi pat notic, ka cilveks labojies. Kas ir rugti maldi. Viss labojiens tikai lidz nakamajai reizei un seciba ir shada: atnak draugi vai skumjas, tad iedzer, tad iedzer vel un tad dodas uzspelet, tad uzrodas zakji apkart un nenozimigais sekss, tad atkal iedzer un atkal uzspele vai patere naudu zakjiem, kad nauda aptrukst - aiznjemas vai notirgo visu ko var, ieskaitot miesigos vecakus, bernus, tad iet gulet un pec 2 dienam pamostas kartejas drupas. Ja kadam ir cita pieredze, labprat palasishu.
Tikai rehab. iestades un ari tad garantiju nav.

Barsiko      Starp citu, butiski shoreiz negudra Tinte piemetinaja: lidzatkarigie - sievas, viri, dzives draugi, nodara vel lielaku skadi pieverot acis, censhoties izteloties, ka viss izmainijies, labi apzinoties, ka velas ticet meliem un lidz ar to atkarigo gremde vel vairak. Un sevi pashu ari, jo lidzatkarigais, tads pats atkarigais vien ir, tikai vinam nav pohas, bet sakas VNS un NS saslimshanas.

av2      7x vairaak sex vajag. Nopietni. Lai tikai darbaa smagi ssancee, un miileejaas ....;) Buus praats aiznnemts utt. Kad nav ko dariit, cilveeks galava saak biidiit projektus, par milziigo vinneesanu :(
Vispaar, tiessaam, vajag buut aiznnemtam vissaas jomaas. Darbs, maajaas, jau mineetais sex , atvallinaajumos prom...taalu, taalu utt.
Nav man personiigaa pieredze, bet ir pazinnaam.

Lucy      bezcerīgi,pagrimis cilvēks,tieši tapat,kā tās laimētavas,kā aiz mūra sienas,logi tumši,bet laipni lūgti pajoliņi,nākiet iekšā,būs lielais laimests:DDD

Alison      Vienu atkarību var izārstēt tikai radot citu. Vari, protams, mēģināt ar av2 ieteikto, bet iespēja vāja.

fargo      manuprāt(tikai manuprāt) vieni no maldiem ir domāt, ka tur var palīdzēt "citi", pat vistuvākie. es pieļauju, ka var darīt daudz, bet tas ir pilnīgi personiski. neviens, neviens nevar nostāties otra vietā un būt tā otra vidu, kad kārības, lai kādas tās būtu, atkal meklē piepildījumu. jo ja cilvēks cīnas tikai paša spēkiem, viņš to visu spēj sabāzt atvilktnē, kad ir krīze un tad tikai varbūt. bet vai katru reizi varēs? ar atkarībām ir tā, ka cilvēks tās ar saviem spēkiem mēģina savaldīt un kādu laiku izdotas, bet kad cilvēka celtais dambis sāk plaisāt, visi spēki jau ir iztēreti lai turētu, vairs spēku nav atlicies un kas agrāk bija bija problēma, īsā laikā kļūst par katastrofu.
"Bet, kad nešķīstais gars no cilvēka ir izgājis, tad tas pārstaigā izkaltušas vietas, meklē dusu un to neatrod. Tad tas saka: es atgriezīšos savā namā, no kurienes es izgāju. Un, kad viņš nāk, tad viņš to atrod tukšu, izmēztu un uzpostu. Tad tas noiet un ņem līdzi septiņus citus garus, kas ļaunāki par viņu, un viņi ieiet tur un dzīvo; un pēc tam ar tādu cilvēku top sliktāk, nekā papriekšu bija."(Kristus)
nestājies pretim viens, spēku var nepietikt, ka nenotiek vel sliktāk kā bija.

labriit      Ja ir atkarība, tad tā būs līdz mūža galam, pat tad ja atbrīvosies no vienas, tad uzradīsies cita.Tas ir smadzenēs, tāda ir šī cilvēku smadzeņu darbība,nervu sistēmas reakcija- krist atkarībās.

Andriso    3 Domāju, ka nevar izārstēties. Manā draugu un paziņu lokā ir trīs spēlmaņi. Dažas īpašības:
1. Viņi visi ir čakli un strādīgi, lai tiktu pie naudas, ko aiznest uz kazinčiku
2. Neviens no viņiem nelieto alkoholu
3. Viņi visi melo par savām un ģimenes finansēm. Atšķirībā no alkoholiķa meliem viņu meli ir daudz rafinētāki, jo viņi melo ,,skaidrā,,. Aizņemtības dēļ palūdzu, lai aizdzen manu auto uz servisu savērsuma regulēšanai. Atdzina atpakaļ, viss izdarīts un ar rēķinu, tikai izrādījās, ka manam auto nekas nebija darīts, bet bija remontēts cits auto par kuru viņš bija paspējis paņemt arī naudu.
4. Tagad pats labākais. Viens no viņiem excelī saliek kurā kazinčikā, kurā datumā un cik ir pagrūdis. Atbilde uz jautājumu, kāda ir gada bilance: mīnus 80 K latu
Ja skaidrā prātā gada laikā var aiznest uz iestādi 80 K latu, tad diez vai te būs kāda vienkārša pamācība kā izārstēties
2014-10-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu