Sāpes plecā

Sveiki!Varbūt kāds(a) var ieteikt ko varētu līdzēt pleca sāpēm,vienkārši sāka sāpēt nezinu no kā,biju pie ārsta šis nosūtīja uz ultrasonogrāfiju,a tur 2mēneši rinda,pasmērēju gēlu OLFEN,bet nepalīdz,galvenais ka naktī sāp,pagulēt nevar,pa dienu ciešami ka kusties.Vēlams asprātiņiem labāk neatbildēt ar savām gudrībām!!!gaidu sakarīgas atbildes,varbūt kāds arī saskāries ar tādu kaiti,padalies ar padomu!!!

limonija (2014-11-03 23:32)      Pie neirologa. Un fiksi. Nav ko zīlēt te kafijas biezumos...

Lucy (2014-11-04 10:26)      Pagajušo gadu ziemā man bija arī tāda šaize,ne nokā,kā likās man pašai.
Parcik es apmeklēju ūdens aerobikas nodarbības,saunu,tad pamazam pārgāja pats no sevis,ūdenī sāpēs mazinājās,tā nesāpēja,i pazuda pavisam,pat nezinu kas tas bija.

bacter (2014-11-04 13:00)      Tikai osteorefleksoterapija.
skati www.medicine.lv atslēgas vārds ´´osteorefleksoterapija´´

bacter (2014-11-04 13:06)      papildinājums, atslēgas vārds ´´osteorefleksoterapija´´ portālā jāaktivizē caur ārstu loga sadaļu

neratni_stasti (2014-11-04 16:26)      USG ir normāla diagnostikas metode, tikai negaidi 2 mēnešus, aizej par maksu. Bez precīzas diagnozes ārstēties nav prātīgi.

salve (2014-11-04 20:31)      Ja no savas pieredzes, tad tās sāpes plecā (un man ir sāpējis gan kreisais, gan labais plecs -katru gadu cits) var patiešām būt dažādu iemeslu dēļ, bet parasti sākas rudenī vai ziemā. Vienveidīga poza darbā, plus kāda neliela apaukstēšanās un gatavs. Vislabāk aiziet pie neirologa vai fizioterapeita. Neko daudz neesmu aizrāvusies ar ziedēm, bet tās pretsāpju var palīdzēt īslaicīgi, arī lai aizmigtu. Man palīdzēja fizioterapijas procedūras poliklīnikā un pēc tam masāža. Uz aukstu baseinu gan ārsts aizliedza iet. Sākoties sauļošanās sezonai un siltam laikam tā kaite pāriet, bet, diemžēl rudeņos atkal uzrodas. Tā kā uzmanīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu