Svīst kājas

Man ir tāda problēma, ka darba apavos nereali svīst kaajas un pectam ar labi nes. .. :( meginaju mainīt apavus bet tas neko dizi nelidz. ir kadi ieteikumi ka cinities ar to lai nesmarzotu kaajas tik traki. .. mazgāt mazgaju daudz un aukstā udenii to daru! es pat nezinu. .. neesmu kadu slimibu noravis? agrak kajam bija liela slodze - 12h 5 dienas pec kartas.

VecmeitaARrunci (2015-12-09 13:27)      No visiem te ieteikumiem veeraa nemami ir dazi-kokvilnas zekes,iistas aadas apavi,ozolmizu teeja un jaapaarbauda,vai nav iekaisusas piirkstu starpas,tad jaalieto speciaals puuderis.Veeraa nemami vairaaki faktori,neizsleedzot infekcijas.ja probleema jau taa samilzusi,ka nevar iztureet-tad jaapmeklee aarsts.un kaa jau rakstiija-ciinins ar so probleemu ir ilgs process.

kosrem (2015-12-14 00:09)      Izlasīju visus komentus un jēgas nekādas. Tev čomīt ar sirsniņu ir problēmas. Pārej uz veselīgu dzīvesveidu un būs OK.
Nedzer, nepīpē, ēd kvalitatīvu pārtiku. Manējē brīnās, pirmo reizi satieku vīrieti kurš neož ne pēc kā. Kaut gan ar higiēnu esmu uz jūs.

Liigotaaja (2015-12-15 02:01)      Pamēğini darbā valkāt parastas, tikai īstas vilnas zeķes- mitrumu vairāk uzsūc, mikromasāža pēdām. Protams, nākošā rītā citu zeķu pāris. Mans puika ļoti iecienījis, omīte saadījusi.

Mīnusi- reti kurš mūsdienās mazgā ar rokām, bet vešmašīnā jārūpējas, lai visi ūdeņi būtu līdzīgā temperatūrā un ik pa reizei vilna jāietauko, lai zeķes saglabātu iepriekšējo izmēru un nebūtu asas.

Līdzīgi jautājumi
Pastiprinata svisana (12 atbildes)Pietukusas kajas (29 atbildes)Kaju nagu senite (12 atbildes)Tirpst laba kaja, kapec? (4 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu