Gripa-ārstu koorparatīvā biznesa peļnas veids?

Šajā gadā atkal plosās gripa..Ir mirušie. Pret šā gada gripas vīrusu ir 2 medikamenti..Tas ir NOSLĒPUMS,viņu nosaukums..
Pat radio daktere teica;´´ Ja jums ir pazīstama ģimenes ārste,sarunājiet un izrakstiet recepti,lai zāles stāv mājās..Jo ļoti svarīgi esot zāļu lietošana pirmajās stundā.´´ Kas ir galvenais .Āstu biznessa NOSLĒPUMI vai pacietu nāve??

Tessa    5 vinja apes ir sezonalas, ka jau paveciem cilvekiem, nakosha sape bus par 8.Martu, pec tam-par kristieshiem, liekuljoshanu un Janjiem. pari visam-sapes par dzimumdzinju, testocitronu un kotletem.
bet pieslienos Vucha viedoklim plkst.16:15 un adelheides, ka arii Lovettas viedokljiem.

likky666    1 Farmācija ir bizness, tam piekrītu, bet to, ka gripas gadījumā pirmo simptomu parādīšanās laikā jādzer Tamiflu (Oseltamivir) vai Relenza (Zanamivir), šķiet, ka nav gan nekāds noslēpums. Var dzert arī Remantadīnu taču tas īsti neiedarbojas uz tās gripas celmiem, kas izraisa tās smagās komplikācijas. Daktere pareizi teica, ka zāles jādzer pēc iespējas ātrāk, jo tie iedarbojas uz vīrusu reprodukciju - vīruss vienkārsi neizdalās no inficētajām šūnām. Jo ātrāk šo procesu apstādina, jo labāk.
Vai tas ir ārstu koorporatīvā biznesa peļņas veids? Diez vai. Arī ārstiem mājās gripas zenzonas laikā rokas stiepiena attālumā stāv Tamiflu.

Vaukskis      Nē, pacientu nāve noteikti nav ārstu biznesa galvenais noslēpums, jo tas nav rentabli ! Ārsti ir ieinteresēti, lai cilvēki būtu maksimāli slimi, taču tajā pašā laikā pie tam spējīgi vēl pārvietoties un rīkoties tik daudz, lai spētu nopelnīt sev naudu, tad doties pie ārstiem, iegādāties viņu izrakstītās zāles, jo arī dakteriem ir vajadzīga (dzīva) klientūra, bet no mirušiem neko vairs nepaņemsi !

orhidea    3 Mirušie ir statistika ar ko biedēt pirms nākošās sezonas ,lai tauta pēc iespējas vairāk vakcinētos..tomēr ,jāpiedomā vai vajag vakcinēties ,jo kas tad ir vakcīnas ? :)
slimības sākumā vajadzīga C vitamīna trieciendeva.....ikdienā dzērvenes,medus,citroni,skābi kāposti un ļooti daudz svaiga gaisa un MĪLESTĪBAS :)

juris17      Kad uzradās putnu gripa, ASV karaspēka virspavēlniekam jau piederēja kontrolpakete uzņēmumā, kas ražoja Tamiflu. Domājiet paši.

Līdzīgi jautājumi
Smaga saslimsana ar gripu. (15 atbildes)Pirti ar gripu (11 atbildes)Gripas pazimes un arstesana (14 atbildes)Gripa (2 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu