Kas notiek ar cilvēku pēc nāves?

Vai Jums ir viedoklis, pieredze vai kādas nojautas?

jurks      Jā......jautājums uz kuru neviens nevar atbildēt, balstoties uz savu pieredzi!! Betttt, ar šo parādību sastopas miljoniem cilvēku katru sekundi un noteikti ir starp šiem cilvēkiem ir arī mums pazīstami un tuvi, jauni un veci, bagāti un nabagi, veseli un slimi, jo katrs savā laikā! Tēlaini līdzībās to var salīdzināt ar automašīnu: cilvēks ikāpj un to atdzīvina un tai sāk piemist šī cilvēka raksturs, mašīna ir kā cilv. ķermenis, cilvēks mašīnā ir kā dvēsele cilv. kermenī! Un vēl tāds interesants jautājums: kur atrodamies mēs, ja par savu kermeni mēs sakām- tas ir mans kermenis, mana māja, mana mašīna.....un tt. Izklausās tā, itkā kaut kur ārpusē??

jurks      Un par cilvēku iespaidiem piedzīvojot klīnisko "nāvi" ir smadzeņu darbība avārijas situācijā, iziešanu no sava ķermeņa praktizē dažādas mācības! Bet kad cilvēks ir nomiris pa īstam, tad pastāstīt par izjūtām nevarēs nekad!!

shining      Ir vērts painteresēties par regresīvo hipnozi. Kāda grāmata, ko lasīju, mani pašu līdz galam nepārliecināja, tāpat arī pāris utrubas video, tomēr kaut kas fundamentāls tajā ir. Ja kādam ir praktiska pieredze, padalieties!

merlina200  1 6 Esmu gan piedzīvojusi iziešanu no ķermeņa, gan atgriezusies pēc aiziešanas...Pēc nāves cilvēks atstāj fizisko ķermeni un dodas tālāk atskaitīties par dzīves laikā paveikto. Uz kurieni un kā atskaite notiek ir atkarīgs no dzīves kvalitātes.

vellata  2   Pabarosi tārpiņus un citas sīkbūtnes.

Postremo  2   sapuust , leenaam. Ja runaajam par dveeseli, tad neviens to nezinaam....
Jo ja tiessaam taada buutu, tad mees vissi esam sodiiti. Par ko?

ligucis77  1 2 Tu vienkārši guli un gaidi auksamcelsanos.

Vaukskis  3 1 Cilvēks vai nu nonāk paradīzē vai ellē; pirms tam viņa dzīvesgājums tiek izvētīts

Cafe_Noir    3 ja tiek skaidrībā ar to, kas ir cilvēks, tad var arī modelēt to, kas notiek pēc nāves.
ja cilvēks ir audi, āda, asinis, cīpslas un viss pārējais miesiskais, tad tas pārstāj funkcionēt, pēc brīža sāk sadalīties un pūt, un beigās pārvēršas par irdenu augsnei līdzīgu masu.
ja cilvēks ir enerģija, ne-matērija, tad jau pēc enerģijas nezūdamības likuma jāvērtē. tā domāju es. ja kādam citam ir labāks skaidrojums, tad laipni aicināti.

bet nu es kā būtība to noteikti nezināšu, kas ar mani notika vai notiks. un labi, ka tā

Rinkulis      Ķermenis iet bojā - sadalās - tas vairs nav viens vesels, bet atomi neiet bojā - tie tiek izvazāti pa pasauli. Tad ir jautājums - kas glabā informāciju (apziņu) - atomu konfigurācija, vai paši atomi, vai kaut kas "ēterisks"...jebkurā gadījumā pastāv pavisam reāla iespēja, ka ar fizisko nāvi viss vien nav beidzies. Interesantais parādas iekš tā, ka jaunveidotās cilvēkbūtnēs var un ir arī iekļauti atomi no iepriekš dzīvojušām cilvēkbūtnēm....Tā ka ir viela pārdomām.

No citas puses skatoties...kas bija pirms tevis nebija? Nekas nebija...pēc parastas loģikas, droši vien pēc nāves būs tāpat (nekas - nebūs apziņas, kas varēs kaut ko piedzīvot). Citus tas biedē, jo viņi pieraduši un iemīlējuši dzīvi, bet ja tā padomā - nu vai ta nebūs vienalga....līdz tai robežai ir satraukums, bet pēc tās robežas jau vairs nav kam uztraukties.

lasminaxxl    1 Nav pieredzes , nav.

kremkuucinja  2   kamēr ķermenis guļ, dvēsele varot jau iemiesoties par jaunu pat vairākas reizes, vai arī klejot pagājušās dzīves tuviniekiem tuvumā, vai arī nogulēt vēl 100 vai pat 1000 000 gadus apmēram līdz pat nākamajai tā saucamajai Manvantarai

Geisha    4 Nu redz cilvēks pirms dzimšanas ir embrijs, bet pēc nomiršanas pīšļi. Cilvēks ir šeit un tagad. Dvēsele ir nemirstīga. Mūsu seņči mums ir devuši savu DNS kodu, mācījusi (skolojuši, audzinājuši) un mēs arī tālāk nododam visu to saviem bērniem. Mums visiem ir savs sargeņģelis. Mūsu seņči mūs no citas saules gan sargā gan palīdz grūtā brīdī. Tā ka, meitenīt, dzīvo tā, lai nebūtu kauns citā saulē saviem seņčiem acīs skatīties.

AIVIITE    2 Es nezinu, tāpēc esmu par kremēšanu......
Bet par to, kādas atstāsim atmiņas par sevi, 100% esam atbildīgi paši:)

rihtigais    1 Pieredze?!?!?! :)

daimond      Bībeles dievs ir briesmīgàks par jebkuru gestapovieti un kgbistu- pat no nāves sapuvušu cilvēku uzcels, lai nogalinātu!? Un ja nu viņam šī nodarbe iepatīkas! Bail pat iedomāties tik briesmīgu briesmoni. Katram gadījumam es lūdzu viņa dēlu mani izglābt no šīs viņa fātera izklaides, un iesāku arī citiem šo pècnāves kasko apdrošināšanu vārdiski palūgt- negribas tikt spīdzināam mūžīgi!

limonija      No zemes tu esi nācis, un par zemi tev būs jāpaliek...Vieta astrālajā pasaulē ne visiem paredzēta;) Daži tur nemaz neiederas, ar ko gauži lepojas...Katram savs:)))

jokapec      Pieredze? :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu