Proteīnu ietekme un libido

Vai varētu tā būt, ka proteīnu (olbaltumvielu) dzērienu lietošana tā paceļ libido, ka rādās erotiski sapņi un visu nakti stāv? Un otrādi - ir kkāda sakarība starp olbaltumvienu nepietiekamību un seksuālo negribēšanu?

Deizii      Chris: Ieteiktu nedaudz palasīties noderīgu literatūru, par to kā aug un attīstās muskulatūra pirms vērtgudri muti vaļā..... Treniņu laikā (normāla, kārtīga treniņa laikā), muskuļos rodas mikrotraumas, tie "saplīst", un , lai tos atjaunotu, "salāpītu" (piepildītu - un tieši olbaltumvielas, kā Tu droši vien zini, ja "kačājies", ir muskuļu celtniecības materiāls) pēc treniņa nepieciešams uzņemt ātri uzsūcošās olbaltumvielas (aminoskābes, Whey proteīns).

uusins      Es neatzīstu proteīnus. Vienkārši - veselīgs dzīvesveids. Līdz šim nav nekādu problēmu bijis :)

Par slodzi: nedēļā nepieciešami ir minimums 2 treniņi. Jo 7 dienu laikā muskuļi "aizmirst" slodzi, atslābinās. No tā arī problēmas. Sākot nevajag pārforsēt. Pēc sajūtām jāvadās :)

Mana personīgā pieredze.
Rokasbumbā atgriezos pēc 16 gadu pārtraukuma. Jaunībā bija pa 5 treniņiem nedēļā plus spēles. Organisms bija pieradis pie slodzes. Pēc traumas ikdienā braukāju ar velo. Ap 150- 200 km nedēļā. Veselības pēc. Cauru gadu. Kad atgriezos rokasbumbā, treneris pateica vienkārši - viss notika tik viegli, pateicoties velo. Bet pirmos 2 mēnešus ceļi sāpēja nemaņā. Godīgi - bira asaras... Sportistu leksikā: "mīzu asinis". Bet šobrīd nav itin nekādu nekādu problēmu :)
tfu, tfu, tfu! :D

Deizii      Neesi naivs! Proteīnu Tu ēd ikdienā! Biezpiens, siers. Whey proteīnu gaqtavo no piena!

JurisK      Kamēr muskuļi vāji, nespēj proteīnu uzņemt, tas, tā pat kā viss liekais aiziet tauku krāšanā. Vai arī pa taisno - sūdos.

Deizii      Ko var runāt par tēmām, par kurām nav sapratnes?! No olbaltumvielām sastāv viss mūsu organisms: visa mūsu imīnsistēma.Mati, nagi, āda. Lai normāli funkcionētu visas organisma sistēmas ir nepieciešams kā minimums 0,5 -0,8 gr olbaltumvielu uz 1kg. Sportistiem no 1,5-2gr.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu