Sausā badošanās

Sausā badošanāsVai kādam no klātesossajiem ir personīgā pieredze? Šobrīd esmu procesa tressajā dienaa. Viss ok. Sajuutas interesantas. Gribeetos izturēt astonnas un tad vēl dienas ccetras padzīvot tikai uz ūdens. Pagaajusso gadu nobadojos devinnas dienas uz ūdens.

lasminaxxl    1 Ar hromu nekas nav līdzēts. Esmu hromu lietojusi gadu katru dienu, bet cik napoleonus un vafeles pa to gadu neapēdu !! Kilogramos jāmēra. Kaut kā nevaru atrast neko tādu, kas nomāc tieksmi uz saldumiem. Patreiz ar kļavu sulām turos labāk, varbūt tas liekais šķidrums dara savu. Bet uz darbu ejot tā nevar dzert, to var mājās ..
Un pie reizes visas antibiotikas būšu izskalojusi laukā. Arī labi..

EECOOL    3 Pašnāvniek Balzax, vai tev pašam nešķiet, ka mēsli bez ūdens palīdzības no organisma neizvadās, bet tieši otrādi, tagad tiem ir iespēja tevi noindēt pavisam, un tu vari atstiept kājas elementāri? Būsi reanimācijā, atcerēsies manus vārdus, ja izdzīvosi. Atteikties no ūdens var tikai vistīrākie, svētākie, ekstrēmākie jogas, tici man, tu nevienu tādu savā dzīvē nekad neesi sastapis un nekad nesastapsi, tas ir cits civilizācijas līmenis.

RSQuattro  1   Sausā badošanās vai slapjā badošanās? Tu saki, ka tikai uz ūdens - tā tad slapjā.
Bez ūdens cilvēks nevar izdzīvot, pēc 3 dienām jau atstieptu kājas.

piparbecinja    1 Sportošana tomēr ir labāka alternatīva.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu