Kā pareizi sagatavot nātres tējai?

Lele    5 Smislje sazhaaveet teejai?

Njeme smukas, zaljas naatru lapinjas un izliekam zhaaveeties uz papiira (ne aviizes)...sausaa vietaa...ar laiku lapinjas sacherveleesies un taas varees glabaat papira tuutaa vai kaadaa kastee ziemai..

Vai arii svaigas var apliet ar karstu uudeni, patureet 5-10 minutes un dzert...

Veel labaak naatres samest blenderii ar kefiiru (pienu, udeni), banaanu, ogaam (svaigaam vai saldeetaam....ttttrrrrrrrrrrrrrrr...gatavs!

riks086    2 Tā kā Lele raksta, viss pareizi. Tikai saulē nežāvē, bet gan TUMŠĀ un sausā vietā.

riebekle    1 Šobrīd, kamēr nātres vēl jaunas, vajag tās lietot svaigas - kokteiļos, smūzijos, arī tējās (no svaigiem augiem). Kad lapas nobriedušas, tad var vākt un žāvēt tējai Parasti nogriež visu augu un tam savukārt nogriež lapas, kuras žāvē ēnā un labi vēdināmā vietā. Kaltētas nātres var ne tikai tējā pēcāk izmantot, bet arī kā piedevu gaļas ēdieniem - zupās, sautējumos.

runcitis15      Ar nātru tēju nevar aizrauties .Sabiezina asinis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu