Ko darīt ja uz dibena metas pumpas?

Man visu laiku ir bijušas problēmas ka nekur citur bet uz dibena un cisku iekšpusē metas pumpas!:( Kāpēc tieši tur rodas pumpas un kā tās varētu novērst?Jo visu laiku mocos ar pumpainu dibenu.Kā atrisināt šo prblēmu?

sau_le  8 3 Fui, cik pretīgi!

Geisha    2 Bikses nost! Nu nav mums sāls baseinu, bet ieber vannā sāli vismaz 1 kg un pasēdi 15 minūtes 37 grādu temperatūrā. Sāls visu zarazu izvilks ārā. Veikalos tipa Beta vai Multilukss sāls ir ar dažādām piedevām un nemaz nav tik dārga. Vari arī sunīšus vai kumelītes novārīt.

Purvabrideja    2 Vienkàrssi vai nu aizej uz solariju pasauĺo dupsi vai arì sauĺojies saulè bez apenèm.....sauĺojies pèc vajadzìbas,to jutisi,ka pumpas paliek sausas un klàt jaunas nenàk.Kà sàk paràdìties pumpas pa jaunam,tad atkal dod virsù saules terapiju.

Gattis  2 2 Beidz rīt cukuru! Pavisam!

Geisha  3 3 Gat,i tur vaina nav cukurā bet gan ir nežēlīgs spermas trūkums organismā. Steidzīgi nepieciešamas ir svaigas spermas kompreses.

av2  1   Geisha - +++ :)

MrJones    1 Man jautaajums....vai nodarbojies ar anaalo...? Ja taa, iespeejams dibena protests shaadaa veidaa izpauzhas...jeb nu tieshi otraadi....biezhaak ar to jaanodarbojas...?! Bet kaut kas iisti nav ar to apakshgala Chakru kaartiibaa..?!!

markess  2 1 Varbūt hemoroīdi, varbūt sifiliss 3. stadijā. Ieliec bildi lai mēs varam precizēt diagnozi.
Un protams aplausi Geišai. Visticamāk ka tā.

eksim_braalis    1 Tagad zināsim, ka cienītā autore arī nemaz nav tik perfekta - viņas vīriešiem smird kājas, bet pašai pumpas uz dibena. Tā vietā, lai par savu delEkāto problēmu konsultētos ar ārstu, tas viss tiek apspriests publiski.

Geisha    2 OOOO, zilzeķes atkal aplaimoja mani ar sarkaniem īkšķiem. Vai tad nezina ka visas slimības dalās 2 kategorijās - pisec un figņa. Figņa pati pāries, bet ja ir pisec tad gan..... meklē baltās čībiņas.
Jebkuru slimību ārstē ar seksu - gan galvassāpes, gan spiedienus, gan visādas pumpas. Laiks tak būtu zināt un sākt rīkoties. Pļavās puķītes zied aicināt aicina uz siena gubu.

pipuks  1   viriesa trukums organisma

Luusila      Kaut kur pa ausu galam dzirdēju par procedūru, kad cilvēkam pašam savas asinis iešpricē pakaļā; labas zāles pret pumpainu un augoņainu sēžamvietu.
Kaut kas līdzīgs bija lietojams arī pie problēmas, kad nevar apturēt nejēdzīgi ilgu menstruālo asiņošanu.
Es te tagad līmenī "viena tante teica", bet varbūt var painteresēties.

KlusumsL5      Un ko saka dermatologs?

Kate34      Kudala saka taisnību - ej pie ārsta. Pret pumpām gan labi palīdz dzīvais raugs, ja vien spēj to ieēst un nav problēmu ar vēderu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu