Dieta.

Protams,saprotu,ka seit vairums slaidi(vai vismaz veletos tadi but).
Ir kadam/kadai velesanas kopa ieverot dietu?

Geisha      Mana māsa sēdēja uz diētām līdz dabūja cukura diabētu.
Tagad vasaras laika kusties, ēd dārzeņus un augļus mazāk saldējumu. Vakaros daudz neēd un viss būs kārtībā. Taču, ja ir liekais svars virs 20 kg tad tomēr iesaku pārbaudīt savu endokrīno sistēmu pirms sākt diētas. Vēl labi palīdz notievēt sekss.

VecmeitaARrunci      Nomest svaru var relatiivi viegli.bet notureet ir nenormaali gruuti.solis pa labi,solis pa kreisi...un kg to vien gaida,kad varees atgriezties.Es notureeju septinus gadus,kluvu neirotiska,ciiniijos ar buliimiju un tagad atmetu ar roku.Apala,apmierinaata un man nemaz vairs neuztrauc mans liekais svars.ja kaadu iemeslu deel vajadzeetu tieveet atkal,es teiktu striktu nee.

inito4ka    1 ..kā var ticēt kkāda kovaļkova diētai,kuram pašam ir lieks svars??? :D

animato      Kas tas tāds "dieta" ir. Ko ar to dara, kā izmanto? Domāta diešana, t.i. dziedāšana?

Momo      Sabalansēts uzturs. Un nevis kā akcija, bet dzīvesveids. Pašam to nav viegli, ja vajag kompāniju un kas iedrošina, tad pievienojies kādam veselīga dzīvesveida klubam.

beverina  1   Meģinaju STOKHOLMAS DIETU.. 1 nedèĺas laika nometu5kg.TadBija jaizbrauc uz laukiem un uz kadu laiku nrieveroju nakoso atsutito dietu.Atgriezies ir tikai puskgilograms.KAd varesi tad turpinasu. Man jau grutak 66 gsdi un bija 130 gk. Tsgad ir 125.5.

inito4ka      ...apsveicu beverinu,,,nu jau 64 kg :D :D :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu