Kā pieradināt sevi gulēt 2-4h diennaktī?

Jautājums šāds: kā pieradināt sevi gulēt 2-4h diennaktī? Šobrīd guļu pārsvarā 5-6h, bet nepamet sajūta, ka miegā pavadītais laiks ir lieki iztērēts, to varētu izmantot labāk - mācībām.
Ir kādas metodes, ar kādām var šo panākt?

Luusila  1 3 stils man šķiet šeit jau redzēts, es neticu ne tiem 18, ne 21 gadam. Drīzāk domāju, ka nepaies ilgs laiks, kad ieraudzīsim atpazīstamu frāzi

Vilksatkal  3 7 Man tālos, tālos rados ir viena ar 2 augstākām izglītībām,... pārmācījusies ... bet dzīvē - dūra kas dūra , īsta duročka !

Sallija2  3 9 Nekā briesmīga tajā augstskolā nebija. Tik daudz brīva laika un iespringt vajadzēja tikai 2x gadā uz sesiju. Nu samācies 2 dienas pirms eksāmena un miers! Pēc tam tikpat ātri aizmirsti un galva brīva :D Man jau vispār liekas fufelis visa šī teorijas zubrīšana bez prakses. Īstenībā tos studentiņus vispirms vajadzētu laist par mācekļiem papraktizēties lai saprot par ko ir runa un tikai tad teoriju dzīt iekšā, sevišķi tehniskajās specialitātēs.

jadore  1 9 ...Īstenībā tos studentiņus vispirms vajadzētu laist par mācekļiem papraktizēties lai saprot par ko ir runa un tikai tad teoriju dzīt iekšā, sevišķi tehniskajās specialitātēs.(c)

Pilnīgi piekrītu- nav nekādas jēgas mācīties to, par ko nav ne mazākās saprašanas. Vislabāk pēc vidusskolas pastrādāt dažādās jomās, saprast, kas interesē un tad stāties augstskolā.

Jurijs55    4 Rezultāts būs pretējais - gulējot 4 st. 6 st. vietā, jūs sasniegsiet vēl mazāk savas macīsanās.

Jurijs55    5 Labāk pierasties celties agrāk no rītā - tad macīšanas vislābākā :)

JurisK  1 7 Tas ir pilniigi nevajadziigi. Tev vienkaarshi jaaiemaacaas plaanot savu dienu, cik var saprast - tu esi ljoti haotiska buutne! Cilveekam jaagulj vismaz 6-8 stundas diennaktii. Reizi nedeeljaa visas 12 - tad buus rezultaats jebkuraa darboshanaas laukaa.

puisitis    5 Ar 5 am 6 stundam paris dienas var, bet pec totali garam palieku. Visu aizmirstu, un mekleju vienu fignu pus stundu pa maju. pie sada rezima man viena diena nedela tiek noguleta
ja viena karaliene jauna, viduslaikos ta darija. Maz guleja ap 4 stundas, macijas, un piedalijas visas sanaksmes bija gudra. Tikai pie kaut kadiem 27 vai 24 gadiem atstiepa katus.
Labak pieversies pie kvalitativa laika izmanotosanas un izgulies veselibu. Nepatere laiku youtubos, socialos tiklos, nespele spelites, un vairak macies.

Ievinjata  2 6 Dieva dēļ, nedarī tā! Esmu sev sačakarējusi sev veselību uz mūžu mācību dēļ. Nav vērts pat mēģināt gulēt mazāk. Labāk guli vairāk un priecājies par dzīvi!

OSKARS_U  1 1 nopērc gaili , ja nelīdz tad griezies pie psihiatra.

77days  4 1 Bez jebkadam problemam veselibaa var gulet 4 st.tikai un busi vel energiskaka pa dienu ja Tavs organisms bus ketozee. Nejaukt ar ketoacidozi ))

langstinsh    8 Čigāns mēģināja zirgu pieradināt neēst...
Nosprāga.

Cerinju_Peeteris  2   ..es gadus gandriiz 40 videeji gulju 3–4 vrb maximums 6 stundas diennaktii protams extreemos apstaakljos es speeju straadaat 36 liidz max. 50 stundaam neatejot no datora bet beigaas kreativitaate kriit ieveerojami .. tomeer taa ideja ir ka lai cik maz cilveeks guleetu tomeer tas miega daudzums ir jaasadala uz 2–3 x diennaktii jo kaut vai tiiri mehaaniski cilveeka organisms nau paredzeets lietot nepaartrauktaa rezjiimaa seedus vai vertikaali :D

janisb      Ir metode gulēt 20 min reizi 3 vai 4h, rezultātā var iegūt kopēju miega laiku 2..2:40h bet svarīgi ir ieturēt precīzu režimu, savādāk nedos rezultātu.
Otra metode ir lietot ķīmiskus "stimulatorus", ir preperāti tajā skaitā dažas kā narkotiskas klsificētas vielas kas dod šādu efektu...

riebekle  3 8 >Cerinju_Peeteris
Tagad saprotu tās tavas debīlisma lēkmes DzDz. Vismaz kaut kas top izskaidrojams:)))

av2    6 kadu laiku jau var, bet nekas veseligs tur nav. Organisms...izlaadeejaas, muuzziigais stresss utt.
Es, kad maaciijos, peec lekcijaam ssanceeju no 6 liidz 12 naktii. Peec tam veel haltuuras, raseejumus cepu citiem utt. Peedeejie kurssi pagaaja taa, ka peec tam kaadu gadu biju...nekaads. Taapeec, uz ssobriidi es visiem saku, ar darbu , paarmeeriigu , tikai saccakareesi veseliibu neatgriezeniski. Tas attiecaas arii uz paarmeeriigu zubriissanos.
Es iesaku, aizej uz randinnu labaak :) Nopietni.

Uhis  1 4 Laika nepietiek tikai tiem kas neko nedara! Tie kas dara iemacas savus darbus organizet un ari gulesanai atlikt 7-8 stundas dienaa.

Aukstums    4 18 gadi? hmmm..... tad vajadzētu zināt anatomiju, utt... pajautā pasniedzējam, lai Tev atsevišķā konsultācijā izskaidro miega ietekmi ķermenim + augošam organismam.... nez ko TĀDU nevari pa dienu izdarīt,ka naktis jāķer palīgā? Ne vidusskola , ne augsskola nav tam iemesls... cilvēki ar ģimenēm, strādājošie, vēl var apvienot mācības augstskolā, un viss sanāk...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu