Kā lai tiek pie antibiotikām?

Bija laiks, kad man radinieks piegādāja antibiotikas, lietoju tikai tad, kad vajadzēja un palīdzēja. Tagad kaut kas viņam ir noticies un piegādes ceļš ir slēgts. Vai tiešām nav kāda cita ceļa, kā tikt pie krājumiem?

Esmu laikam dīvains, bet aukstajos periodos man nav parastais iesnu periods. Vai nu deguns ir tīrs, vai arī uzreiz ir dzletenzaļas, biezas krēpas un taisās uz drudzi. Līdz šim sekojošo nedabūju izbaudīt, jo ikreiz varēju iedzert antibiotikas no saviem krājumiem. Tagad izsaktās, ka dzīve var piespiest arī slimot.

Bet slimot nevaru atļauties, ir tik daudz darba un visādi projekti, arī uz sporta zāli ir jāiet regulāri, lai nesāktu streikot sirds. Es nedrīkst slimot ilgāk par 1-2 dienām. Bet, ja antibiotikas nav laicīgi pieejamas, tad slimība var uzliesmot un ievilkties. Dzīvoju veselīgi, sportoju, katru rudeni potējos pret gripu, pastāvīgi lietoju vismaz 2 vitamīnus, bet bez antibiotiku krājumiem drošībai tas viss ir kaķim zem astes.

p.s. protams, protams, zinu, par rezistentajiem mikrobiem, bet ļoti labi zinu arī to, ka mūsdienu molekulārā medicīna var ļoti stipri kāpināt jaunu antibiotiku izstrādi, tehnoloģijas tam ir pieejamas, viss var notikties.

janisb    5 Tiēši šādu degunu, kā tu, dēļ ir ieviests aizliegums antibiotikas bez receptes tirgot, un ar e-receptes ieviesšanu tas arī beidzot reāli sāk strādāt. Šada lietošana vien veicina tādas zarazas vairošanos, kas rezistenta pret antibiotikām, jo pamuļķi neiziet pilnu kursu un daļa zarazas izdzīvo, kļūstot imuna pre lietotajām antibiotikām...

Epifanija  1 3 antibiotikas ir jāizdzer viss kurss, ne tikai pa tabletei, kad ir slikti, izskatās, ka esi kārtīgs mikrobu perēklis, kad saasinājumi rodas jau pie mazākās pārpūles vai apaukstēšanās, neesi pareizi ārstējies un visas slimības ir jāizguļ, ne divu dienu laikā apārstēties, atstājot visu zarazu savā organismā, tas ir kā sēdēt uz pulvermucas un smēķēt, visa imūnsistēma ir galīgā tūtā, noteikti lieto neveselīgu pārtiku, lūk, kā vīrieši sabeidz savas veselības, kad sieviete nav līdzās..

av2  1 1 piekriitu, kaa jaaiet pie aarsta. Bet, ja cilveekam "10x" dziivee izraksta vienas, un taas passas zaales, tad jau zina, ko vajag. Pluss, nevienmeer aarsts ir piejams.
Pasuuti online. Kau sseit :
thttps://mygenericpharmacy.com/index.php?cPath=71&lCsid=od2v1r2kg0kbe4jum4ib74uvq7, piemeeram, sseit :

kosrem      Tā vien izrādīsies parastais goimarīts. Aizej pie deguna speciālista, lai iztīra aizdeguni. Procedūra nav patīkama bet nesāpīga. Man tas līdzēja.

Selena  1   Sveicināti! Man gribas teikt, ka Jums ir atkarība no antibiotikām!!!! Pirmais un svarīgākais pie iesnām - pirmais jāskalo ar sālsūdeni, tvaiki ar soda - tā šķidrina krēpas. Ja runājam par antibiotikām, ja katru reizi iesnu gadījumā lietosiet antibiotikas, tad gadījumā ja saslimsiet nopietnāk - plaušu karsonis un vēl smagāk, tad šīs grupas antibiotikas Jums nepalīdzēs, jo būsiet pie tām pieradis. Un vēl blaknes, ko izraisa antibiotikas- man žēl Jūs. Drīzi varēsiet lietot medikamentus nieru, aknu, kuņģa ārstēšanai!!!!! Iesaku tauatas medicīnu, norūdīšanos, veselīgu dzīvesveidu!

leons13      Ej pie ģimenes ārsta,beidz nodarboties ar kaktu medicīnu,antibiotikas nav vitamīni,arī tos jālieto ar mēru.

avenekazene      Antibiotikas ir traki veseligas- priekaa! 2024-01-01 12:12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu