prostamola reklāma

Ilgiem gadiem TV iet reklāma – vīrietim prostatīts, bet no kauna atzīties par to sievai vinš izdomā dažādi iemesli lai iziet uz tuāleti.
Vai tā reklāma nerādā sievieti par cietsirdīgu – ja uzzinās, izsmies, vai izšķīrsies no vīra, un tapēc tas baidās viņai atzīties ? Sievietes taču arī cieš, teiksim no cistīta, bet laikam neviens vīrietis nešķiras ar sievu dēļ tā. To ārstē.
Es sapratu - tas ir 1 no daudziem veidiem, sižētiem, kā prezentēt prostamolu. Bet, vai reklamas autoriem nav atpakaļ saites ar TV auditoriju ? Vai auditorijas sievišķa daļa neiebilst pret to ka viņus rādā šī sižetā kā cietsirdīgās ?

Geisha (2018-03-11 12:24)    1 Visu mūžu strādājot veselības aprūpē ir jau pierasts, ka tieši sieviete ar varu velk vīrieti pie daktera. Visbiežāk vīrietis ierodas slimnīcā ar zilām ugunīm. Es tak vesels, man nekas nekait - tā vīrietis sevi pasniedz. Stiprais dzimums. Bet arī stipro puisi nogāž no kājām mazs bacilītis. Bez tam ir grūti vīrietim aiziet pie tā krāniņdaktera. Goda jautājums. Atzīt to, ka krāniņš vairs īsti nestrādā arī ir psiholoģisks trauma. Bet tā ar reklāmu varbūt tomēr vismaz kāds aizies pie daktera, nodos analīzes un laicīgi uzsāks ārstēšanu. Varbūt.

KostaPinta (2018-03-11 16:32)    3 Problēmas jāskata kopumā! Vidējais Latvijas iedzīvotājs mokās ar nesaturēšanu, ir netīrs, ar briesmīgiem mikrobiem aplipušiem zobiem un podu. Par traukiem un viņa bērniem pat nerunāsim. Kādam taču jāglābj šī degradētā tauta un jānorāda kur, ko un kāpēc jādara.

Epifanija (2018-03-11 16:45)    2 bet ko jūs, cienītais, vēlējāties pierādīt ar šo tēmu, ka sievietes ir nežēlīgas, tas kā būtu jāsaprot? ja man būtu teikšana par tv reklāmām, es viņas visas aizliegtu, pat nešķirojot, bet mani kā sievieti neviens pa nopietnam neņems, jo es taču tieku sludināta un arī pārējās, kā ļaunākais bieds vīrietim, kurš atklājot, ka arī viņam var būt kāda problēma, tiks pamests, izsmiets, apglabāts... Vai tiešām jūs sievietes iepazīstiet no šāda veida reklāmām un jūs no viņām tik tālu jau dzīvojat?

valmierietis333 (2018-03-11 18:00)      Sen vairs neskatos reklāmas , visu skatos ierakstā ,lai var pārtīt tās glupības !
Arī piespiedu reklāmas pirms ierakstiem , vienkārši uz to minūti nopauzēju skaņu - un aizverot atpūtinu acis !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu