Vitamini. Kadus iesakat?

Man katastrofali trukst vitamini, jo nav normalas edienreizes, nakts darbs, kunga problemas. Pedejas nedelas laikam no ta silta laika ir tik nenormals nogurums, ka nespeju pat normali stradat. Pilnigi nav speka pat izkapt no gultas.
Ar gimenes arstu Man nav paveicies, aptieka iesaka tkikai dargakos, kaut neticu, ka tikai tie ir vislabakie.
Kadus jus sievietes dzerat vitaminus?
Nesen 3 menesus dzeru linseklu ellu, likas, ka ta ko lidzes, bet ir vel sliktak, Pluss vel kapitali mati sabojajas, ta ka to ellu atmetu, Man znacit neder.
Plus vel klat visadas dzives kibeletes un problemas, kas uztrauc un dod uz nerviem.

abekasova  3 4 Neiesaku vitamīnus, sāc dzert nieru tēju, pēc tam aknu. Tīri un atjauno savus orgānus. atjaunosies mati, nogurums pazudīs, būsi, kā jauna.

coldlands  2   Jaunas attiecības jums kundzīt vajag. Tad pirmo gadu lidosiet, pēc tam ieeies normālas sliedes, un tad jau kak karta ljazet.

studentka  1   Es ieteiktu B vitamīnu kompleksu un Magniju-nomierinās nervus, uzlabos vielmaiņu.Mg jāņem, kur vismaz 300 miligrami tabletē, tādas divas pāris stundas pirms miega iedzer varēs labāk izgulēties. B komplekss der gan nerviem, gan vielmaiņai, gan skaistumam. Pērku,multi-B, kas pie uztura bagātinātājiem 100 tabletes ap 6 eiro

samils  2 3 Kas attiecās par uzturu, iesaku samazināt gaļas un piena produktus, palielināt augļus, dārzeņus, graudaugus, ogas un riekstus.
Vitamīnus - nekādu sintētiku, pēc iespējas uzņemt ar uzturu + saule + fiziskas nodarbības (kaut vai pastaiga).
Labi izgulēties un mīlēt sevi.
Mēs bieži nenovērtējam cik liela ietekme ir pavisam vienkāršām lietām dzīvē...

Torpedo      Ar to dzelzi ir tā, ka ja tas trūkst, tad nevar ar pārtiku vairs atjaunot vajadzīgo līmeni. Arī dzelzs preperāti parasti visi jāizmēģina, lai atrastu kaut vienu, kurš uzsūcas. Vismaz man tā bija. Njā, un dzīve kopumā ir skarba un mūžīga cīņa, jo vieglie ceļi ved uz nekurieni

mazaa_raganina      Tagad,pavasarī, par vitamīniem dārzeņos nevajadzēt runāt. Tie nesaglabājas tik ilgi,vienīgi jaunajos zaļumos. D vitamīns ir saulīte,ja tev ir laiks. Es pērku vitamīnus dion.lv

kvarts    1 Figņa visi tie vitamīni... kārtīgu drāzienu vajag, tad galvā viss vietās nostāsies...tā ka meklē vien mīļāko...

piladzoga  2 1 Es arī neēdu gaļu un viss ir ok.Ja trūkst vitamīnu ,tad vajag uz receptēm Milgammu (B vit) un Vigantol (D vit)palūgt ,lai ģimenes ārste izraksta,jo parastie uztura bagātinātāji nekam neder (tie pat netiek pārbaudīti ,jo neskaitās medikamenti ).Tomēr pārbaudi vairogdziedzeri gadās,ka tas sastreikojas.

Drole  1 1 Kaarteejais vegaanu koncleegjera upuris... iesit Googlee "tired vegan", "low carb".

Drole      "Pedejas nedelas ... ir tik nenormals nogurums"

__

Izklausaas, ka guljamistabaa NAV gaismu necaurlaidiigi aizkari.

http://blog.zrtlab.com/cortisol-patterns-graveyard-shift-halloween

andrisz  2   Daudzos multivitamīnu kompleksos ir gandrīz viens un tas pats, tikai nedaudz mainās atkarībā no dzimuma, utml. Tavā gadījumā iesaktu iet virsu ģimenes ārstam, lai raksta normālu terapiju, gan kuņģim, gan nerviem. Var palietot vieglus antidepresantus - Valdoxan, piem., ir ļoti maigs un piegādā to vielu, kas dabiski ir smadzenēs, bet var pietrūkt. Ir gan padārgs. Vitamīni ir vajadzīgi, bet ārsta terapiju tie neaizstāj. Ļoti, ļoti ļaunojos uz vitamīnu un pārtikas piedevu ražotājiem, kas ar savām reklāmām rada iespaidu, ka vitamīni palīdz visam. Tā tas nav. Katrā nopietnākā gadījumā ir jādabū no ārsta zāles, un ne hoemopātiju, bet īstas, ķimiskas zāles. Valstij vajadzētu piespiest vitamīnu ražotāju reklāmās likt brīdinājumu, ka pārtikas piedevas neaizstāj profesionāla ārsta terapiju un īstās zāles. Daudzi cilvēki tērē nejēgā naudu vitamiņiem, neiet pie ārsta un rezultātā kļūst tikai sliktāk. Ir tāda lieta kā vitamīnu tumsonība, gandrīz tikpat slikta kā parastā tumsonība.

Tessa  1 2 te nekadi viamiini neliidzes, tikai galvas dakteris, ij to shaubos. ir tadi, kuri iet pie psihoterapeita un vienalga dar un dziivo ta, ka liidz shim ir dziivojushi. mazohistiskas tieksmes attieciiba uz sevi - dziivot slikti, neko nemainot vai dziivot labi, domajot ka dziivo slikti un atkal neko nemainot, gut baudu no sliktas pashsajutas un ta talak. ka amebas, nevariigas un caurspidiigas.
ieteikshu tikai arstu - psihiatru.

preilene  3 1 Tu par daudz guli, ja kas. Jo organisms neražo enerģiju, ja tā nav vajadzīga. Un tāpēc Tev enerģijas trūkst un visu laiku gribas gulēt.
Tev jāguļ mazāk. Piemēram, tās 8 stundas. Celies augšā un kusties - staigā ar kājām, ej uz kādu treniņu. Ej pastaigās vakaros pirms gulētiešanas - tagad laiks paliek tiiiiik feins. Sākumā būs grūtāk, bet tas viss saregulēsies un enerģija parādīsies.
Šis ir par fizisko, bet, izskatās, ka Tev arī jāiemācās skatīties acīs savām bailēm. Tur es Tev ieteiktu aiziet vizītē pie psihologa. Jo gulēšana ir arī aizsardzības mehānisms.

EzitisMiglaa      Ģimenes ārstu nav problēmu nomainīt ; es mainīju kamēr atradu savējo . B grupas vitamīni ; magnijs , C vitamīns . Bet jārūpējas par sevi - jāēd ; ņem ēdienu līdzi uz darbu . Sevi ir jāmīl , citi to Tava vieta nedarīs !

Pilskungs      Taisījos ko teikt, bet Solvitas jau visu pateikusi. Tieši tā arī ir.
Un ievies kārtību smadzenēs !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu