Kā rodas alkoholisms?

Es esmu stirpi nobijies, ka pamazām slīkstu atkarību purvā. Kādreiz kādus 10 gadus iezsūcu pa 3 balzāmiņa glāzītēm tikai brīvdienu vakaros. Bet tagad jau prasās katru vakaru! Un ciešos un gaidu tās brīvdienas kā atpestīšanu, kad beidzot dabūšu tās 3 glāzīties izbaudīt. Kam vēl ir līdzīgas problēmas?

lia1232      Tas jau ir alkoholisms 100% . Domas par alkaholu , iedzersana . Ja neesi stiprs ,lai to izbeigtu , nopietni jaarstejas ... Tiesi psihologiski japatiira smadzenes .. Nopietni !!!!!

Civiks      Kāpēc,tad nevar vakarā,izšaut trīs glāzītes balzāma!?Skaties,lai nav trīs pudeles un tā,lai nav brālis,pālis pa dienu jau,tad būs žopēns gan!Alkohols,ja lieto mazā mērā,tad uzlabo asins riti un samazina risku saslimt ar sirds slimībām,ari pret gripas baciļiem palīdz.

aija_69      Mūsu dzimtā joko, ka pēc 90 beidzot var ēst uz dzert cik un ko gribas. Domāju, ka tēmas autoram vēl nav anketā norādītie 88. Radu pulkā ir pusmūža vīrietis, kura nevainīgā niekošanās katru dienu ar 2x0.5l vieglā aliņa darba stresa noņemšanai, sākoties nopietnākām biznesa problēmām, pārauga pilnīgā alkohola un arī dzīves katastrofā.

JurisK      Pieauguša, veselīga vīrieša organisms diennaktī var pārstrādāt ap 200gr. degvīna bez ietekmes uz veselību. Reāli alkoholisms sākās ar paģiru lāpīšanu otrajā dienā no rīta, ja tā, lāpīšana, kļūst par nepieciešamību. Bet viss, protams, atkarīgs no konkrēta cilveka rakstura un prāta spējām.

Drole      "kas ir mazāk kaitīgi" (C)

Visnekaitiigaak - viskijs. Viskaitiigaak - alus.

https://www.dietdoctor.com/low-carb/keto/alcohol-guide

ketija64  1 4 Izdzer 2 pudeles balzāmu nevis 3 glāzītes, apvemies ..un kāre pāries pati no sevis :))

ieva03    1 Torpēdiņ,jāsāk ārstēties! Ka savu problēmu apzinies,tas jau ir ceļš uz augšu! Man būtu ļoti žēl,ka izniekotu savus atlikušos gadus!

edding  2 1 Galīgi neticu, ka alkohols var garšot. Balzāmiņš ir reti pretīgs. Alus tāpat.
Pamēģini nedzert. Ja nevari, ar steigu uz AA.

coldlands    4 Ja tas alko vakara netraucē nākamajā diena dzīves ikdienai, tad jau lai pljumpe.
Es kad iešu pensija, tad ar dzeršu vakara lielo viskija glāzi, vai pat divas, jo tad vairs seksu nevajadzēs, un ka lai citādi iepriecina savu gaišo prātu.
Vēl kādu kasīti uzsitisu, skatīšos seriālus un diskutēšu par to ar suni.

borzomi  2   Ja tas labāk ļauj iemigt,kāpēc ne!

Geisha      Tava vecumā 88 gados tas vairs nav bīstami, bet pat ieteicams - uzlabojas asinsrite. Tikai to graķīti 50 grami vajag katru rītu.
Ja Tev būt 40 gadi tad gan bīstami.

Drole      alus ir viskaitīgākais deelj taa, ka var novest pie taukaino aknu slimiibas, metaboliskaa sindroma un 2. tipa diabeeta. Iegooglee "viscerālie tauki"

https://www.livestrong.com/article/374307-does-beer-cause-belly-fat/

raudinja      sāc ar glāzīšu iznicināšānu,,nebus no kā dzert,,un labak nepērc alko,, tas ir sūdīgi sasoditi draņķīgi,,ieskaidro sev,,ka tas nav labi,,
prātiņam jābut arī mājās

rabinovics      viss no cilveka atkariigs.... i

Geisha    3 Ar alkoholiķi nav jādzīvo. Katrs cilvēks izvēlas kas viņam dzīvē ir svarīgāks mīļš cilvēks blakus vai pudele. Ja pudele tad lai ar pudeli arī dzīvo. Āmen.

lovemedo  1   Rekur ja saproti angleni, šitais var tev palīdzēt: https://www.allencarr.com/easyway-stop-drinking/programmes/one-to-one-online-seminars/
Otrs ja nesaproti angliski, bet lasi krieviski tad internetā var nokopēt grāmatu: http://brositpitlegko.ru/download/
Un nav tāda alkoholisma, izlasīsi sapratīsi kapēc.....alkoholisms ir ilūzija....

Sienazutrenkataja  1   Tādas problěmas ir daudziem.
Pat..ja atteiksies vienreiz no sava rituāla..tas neko nemainīs.
Kaměr tā vělme būs..Tu būsi atkarīgs..
Un uz mūżu.Tu pat varětu nolikt termiņu sev pārbaudei..piem 5 gadi.Ja vělme neradīsies..varěsi teikt..ka izķepurojies.
Bet tā reti notiek.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu