Kā rodas alkoholisms?

Es esmu stirpi nobijies, ka pamazām slīkstu atkarību purvā. Kādreiz kādus 10 gadus iezsūcu pa 3 balzāmiņa glāzītēm tikai brīvdienu vakaros. Bet tagad jau prasās katru vakaru! Un ciešos un gaidu tās brīvdienas kā atpestīšanu, kad beidzot dabūšu tās 3 glāzīties izbaudīt. Kam vēl ir līdzīgas problēmas?

JurisK      Alkoholisms nav slimība, no pārmērīgas alkohola lietošanas var sabeigt savu veselību. Bet alkoholisma kā slimības nav, ir tikai psihiska, sadzīviska rakstura problēmas. Esmu pazinis lērumu ´´alkoholiķu´´, kuri mierīgi dzīvo bez alkohola 3-4-6 mēnešus un vēl vairāk bez nekādas ārstēšanas vai lēmuma nedzert. Vienkārši tai laikā viņiem nav pieejams alkohols. Tieši tāpēc alkoholisms nav izārstejams, ka tā nav slimība.

kurmis      Alkoholisms rodas tikai un vienīgi no lielām ciešanām, kuras savukārt rodas sieviešu vainas dēļ, no nepiepildītas mīlestības.

Laimnese      Kurmi, ja Tev ir bijusi nepiepildīta mīlestība un savas bēdas esi slīcinājis alkoholā, tas nenozīmē, ka tā ir visiem vīriešiem. Var jau vainot sievietes, bet tici man, tas nav dēļ sievietēm...tas ir pats vienkāršākais variants, kā aizmirsties un aizbēgt no problēmu risināšanas....

LoveLove      ar ik vakara aliņiem arī sākas alkaholisms ! Priekš kam vispār alkahols jādzer ???

Drole      Ko saka zinaatne: "red wine consumption decreases oxidative stress and enhances total antioxidant capacity in the circulation. This decrease in oxidative stress and increase in total antioxidant capacity in circulation is important as the opposite set of circumstances has been implicated in the pathogenesis of CVD. The results produced from this study suggest that the potent antioxidant properties provided by red wine and potential protection from developing CVD highlight the relationship between red wine consumption and health."

goo.gl/T6CxZ7

Ruzvelts      Rīvējoties

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu