Iesakiet labu dziednieku!

Lūdzu pavisam nopietni,iesakiet labu dziednieku ar labām atsauksmēm no pašu vidus.Jauna sieviete lēnām iet sviestā. Mocās ar depresijas lēkmēm,izskatās ka tradicionālā medicīna nepalīdz,ne zāles,ne slimnīcas(tikai apārstē). Jāmeģina netradicionālā..

Morrigan  6 10 Aija Jūrmalā ir šarlatāne vēl tā.
Un jebkurš, kura reklāmas (tai skaitā reklāmas rakstus un intervijas) var atrast visādos žurnālīšos un internetā, ir tādā pašā krāsā.

Ja Autoram ir lieka nauda un nav žēl to sirgstošo vazāt pa visiem šiem pseido "dziedniekiem", lai neaizmirst vienlaikus iegādāt savai paziņai arī apglabāšanas vietu kapiņos.

uzplanaledus  8 5 Depresija ir enerģijas trūkums. Par maz prieka. Jāsāk kaut ko darīt. Pat aiziešana pie dziednieka var palīdzēt atrisināt problēmas.

Drole  6 6 Depresija saakas veederaa, nevis galvaa. Nokaujiet savu mikrobiotu ar antibiotikaam un lielveikalu toksisko drazu un vareesiet nonstopaa ciest.

https://www.karger.com/Article/Fulltext/492834
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6378305/
https://brainbiocentre.com/food-intolerance-the-gut-brain-axis-and-mental-health/

Paliidzeet var kaartiigs kaulu buljons un skaabeeti kaaposti, nevis naudaskaaras puushljotaajas un BigPharma.

rokons  2 8 Sviestā iešana nav diagnoze.
Kaite patiesi ir psihiatru lauciņā, un patreizējā farmakoloģija piedāvā plašu medikamentu klāstu, kas cilvēku nebūt nepataisa par dārzeni.
Psihoterapeits varētu palīdzēt sakārtot pacienta domāšanu, bet ļoti svarīga ir paša slimnieka iekšēja griba strādāt ar sevi.
Depresijas aktivizēšanās rudeņos un pavasaros ir zināma lieta. Ja nav kontrindikāciju - mērena ikdienas fiziska noslodze un nodarbes maiņa, izvairoties no rutīnas, var būt labs palīgs šādai kaitei.
Par dziednieku spējām esmu skeptisks, vismaz nezinu nevienu pacienti, kas būtu tādejādi no depresija ticis vaļā. Arī hipnozei rezultāti ir necili, bet mēģināt var saziņā ar ārstējošu psihiatru

SmalkaisStils  11   Jēzus Kristus ! Lūdziet un jums taps dots !

Drole  8   500 labas atsauksmes:
https://www.amazon.com/Mind-Your-Own-Depression-Reclaim/dp/0062405578


Diemzheel Kelly Brogan nav mekleetaa puushljotaaja, bet gan ".. M.D., studied cognitive neuroscience at MIT before receiving her M.D. from Weill Cornell Medical College. Board certified in psychiatry, psychosomatic medicine, and integrative holistic medicine, she is one of the only doctors in the nation with these qualifications. "

keksene66    16 Sākšu ar to, ka neuzticaties tiem, kas reklamējas publiskā telpā . Tā ir tā kategorija " dziednieku " , kas rada maldīgu iespaidu par cilvēkiem, kuriem patiešām piemīt spējas un ir iespējas palīdzēt cilvēkiem . Nezinu, vai novēlēt kādam to stāvokli, ko izdzīvo cilvēks pie neskaidras depresijas, jo.....paēdis neēdušu nesapratīs . Kad iekodīsities tai ābolā un izgaršosiet, tad būs cits viedoklis . Ziniet, tas ir nenormāli smagi un ir tāds bezcerīgs stāvoklis, kad vieglāk nomirt, bet ir bērni, par kuriem jārūpējas un tu saproti, ka jāmēģina, jācīnās . Domas ir, bet nav spēka . Tu sēdi dīvāna galā un lūdz, lai lielākais bērns uztaisa visiem kaut ko paēst . Ziniet, es nevienam nenovēlu tādu stāvokli, tādu situāciju...….lai Dievs jūs pasargā no tā, bet no sirds iesaku nemesties nevienu nosodīt, ņirgāties utt., ja jūsu viedoklis nesakrīt ar otra . Tāpēc jau mēs esam cilvēki un katrs unikāls un labākais, ko varam darīt, pieņemt viņa viedokli kā viņa un netaisīt diskusiju, kura viedoklis pareizais .

vilks28  2 1 Pazīstu vienu šamani, vai neder ¿

straume22  4 5 Organisms piesārņots. Ir lietoti pārtikas produkti, kuri atņem organisma enerģiju to pārstrādei. Ja no rīta cēlies ar dzīvesprieku un vēlēšanos padarīt Pasauli skaistāku, tad iepriekš aizvadītā diena pagājusi harmoniski. Protams, savu padara vecums un nervi...

janisqwerty  7 5 Tikai smagi lauksaimniecibas darbi !! palidzees 100 %

saulainais20  8   Dace Grugule facebook atrodama

AivarsN    4 Jauki,pozitīvi domājoši cilvēki līdzās,var lieliski palīdzēt atgūt dzīvesprieku. Arī veselīgs uzturs.

Trakmens    4 vai pate zeltene vispār grib tikt vaļā no savām depresijas lēkmēm?

rokons    4 Šī ir pamatpatiesība - ja pats grib, var palīdzēt. Ja ne - bezceris

Aivars50  5 2 Vispirms jānovērš apstākļi , dēļ kuriem cilvēks nonācis depresijā. Citādi visam citam nav jēgas. Un tā var būt smaga , pat līdz slimnīcai un invaliditātes grupai! Ilgstoši negatīvu apstākļu iespaidā cilvēka galvas smadzenes pārstāj ražot sekrētu , serotonīnu. Šīs vielas deficīts cilvēka organismā rada depresiju. Vitamins B-12(tīrveidā) ir balzams šī sekrēta ražošanai organismā. Bet tikai ar to būs par maz . Ir jāiet pie psihiatra (psihologs te nelīdzēs) Un tas izrakstīs zāles . Bet to ir daudz un dažādas. Tā uzreiz piemeklēt īstās , var būt problēmas. Ja nelīdz , ir jāraksta citas. Ir jāiet pie ārsta un jādomā visam līdz. Par dziedniekiem šajā jomā nav viedokļa .

P.S. Ja nelieto ķīmiskas zāles, grūtākā brīdī, var saprāta robežās nedaudz paņemt baltiņo(šņabīti). Ari alkahols ir antidepresants. Tikai tas neārstē.

Drole  1 4 Katram savs. Kas der evenkam, tas neder masajam.

https://youtu.be/cunSB69gaec?t=6142

rokons    3 Nu tas gan pilnīgi garām. Ja ir antidepresanti kombinācijā ar alkoholu, liela iespēja alkoholiķu grupā nonākt.
Ka īstermiņa relaksants der drusku konjaks,bet depresijas ( reāli diagnosticētas ) gadījumā alkohols no pat domām jāizslēdz.

imenna  2   Sveicināti! Es arī esmu dziednieka meklējumos, jo ārsti tik rausta plecus un diagnozi nespēj noteikt.

vilx    4 Lasu šos padomus, un domāju... te biezā slānī piesaukts, ka cilvēkam pašam jāvēlas tikt no depresijas ārā, bet vai tad tā nav depresijas fīča, ka tam cilvēkam tās vēlmes nav jeb precīzāk ka ir pofig tā vēlme?

abekasova  2   Pati biju saskārusies, un visi kam emu ieteikusi visi par šito dziednieci saka tikai to labāko. Viņa ir no ladgales, brt patiešām ļoti spēcīga. Ja jums ir vēlēšanās uzrakstīšu viņas telefonu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu