Iesakiet labu dziednieku!

Lūdzu pavisam nopietni,iesakiet labu dziednieku ar labām atsauksmēm no pašu vidus.Jauna sieviete lēnām iet sviestā. Mocās ar depresijas lēkmēm,izskatās ka tradicionālā medicīna nepalīdz,ne zāles,ne slimnīcas(tikai apārstē). Jāmeģina netradicionālā..

Geisha      Jautājuma autors vairs nav datu bāzē.

AivarsN  4   Depresija ir viena no tām slimībām,uz kurām labi pelna farmācijas mafija,uzsēdinot cilvēku uz sintētiskajām narkotikām. Tieši tāpēc jau tik stingri aizliegta marihuāna,jo šis dabas līdzeklis ne tikai lieliski tiek galā ar šo vainu,bet arī nerada nekādas blaknes. Pat ja ilgstoši lieto,ja vispār rodas kāda atkarība,tad no tās vieglāk atbrīvoties,kā no alkohola,vai nikotīna atkarības. Tikai nevajag jaukt ar ,,spaisu". Iespējams tieši tāpēc to draņķi kādu laiku varēja legāli iegādāties, lai diskreditētu ,,zālīti".

vilx  1   "Marihuānā nav atkarību izraisošu vielu..." avots: Wikipedia latvija, meklētājā "marihuāna"

Vai tam var ticēt, nu nezinu. Vispār neuzskatu wiki par drošu avotu, bet tā nu tur ir rakstīts

Drole  1   https://www.addictioncenter.com/drugs/marijuana/

"When an individual uses marjiuana, cannabinoid receptors in the brain are activated by a neurotransmitter called Anandamide. THC mimics and blocks the actions natural neurotransmitters like Anandamide, to the point where the body no longer produces sufficient Anandamide on its own. The user’s brain gets reprogrammed to need marijuana just to feel normal. When the user stops bringing more THC into the body, they often experience withdrawal symptoms because of the resulting lack of Anandamide. Wanting to quit using marijuana, but being unable to do so, is a strong indication of an addiction."

AivarsN  2   Alkohols un tabaka nodara reālu ļaunumu veselībai un neko neārstē. Taču tie ir atļauti. Savukārt marihuāna ārstē vairāk kā 100 slimības un tas ir pierādīts. Nav neviena nopietna pētījuma,kurš pierādītu marihuānas kaitīgumu. Vai tas neliek aizdomāties? Uzbrukumi marihuānai sākās tikai 20.gs. sākumā,kad vajadzēja strauji sttīstīt farmāciju. Pirms tam to kā dziedniecības līdzekli lietoja visā pasaulē un sauca pat par īstu Dieva dāvanu. Vai tiešām tik grūti saprast,ka oficiālie informācijas avoti sludina tikai to,kas izdevīgi sistēmai,bet ne cilvēkiem?

uzplanaledus      Faktiski jau pie jebkurām tabletēm pierod. Tas tikai netiek popularizēts. Nevainīgas pretsāpju, asinspiediena tabletes, un jau esi visu mūžu no tām atkarīgs, jo organisms pielāgojas tieši tāpat kā pie jebkuras citas ķīmiskas vielas. Un prasa citu un vairāk, lai iedarbība nezustu.
Attiecībā uz marihuānu redzu TV stāstus, ka ar to ārstē vēzi. ASV kanālā šīs ziņas.
Patiesībā ir ļoti žēl, ka rets ārsts iet dziļāk slimību izpētē, necenšas saprast cēloņus, bet lādē iekšā zāles.
Dziedniecībai ir citas metodes, ne visi ir šarlatāni, bet jā, savs dziednieks ir jāatrod.

modris1414  3   pamēģiniet Modris m14@inbox.lv

bella_  1 1 nav labāka par Rolandu Tiltiņu, bet depresijai papildus vajadzētu arī labu psihalogu, kas palīdzētu saprast kāpēc tā notika, un ļaus paskatīties no cita skata punkta uz problēmu
var pamēgināt arī psihiatri dr. Jorenu, dārga , bet tā vismaz ar nevajdzīgām zālēm nebaro....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu