Vai Jūs sab.transportā liksiet sejas aizsargmasku?

qwertyjs      Metināšanas masku-hameleonu sab. transportā kāds ir nēsājis ??🙄

a_a30    3 Īstas jēgas tai nav,nelikšu,varbūt vienīgi šalli vai lakatiņu

_Krasula_  4 1 Joens, maskas var nopirkt aptiekās-75 centi gab.
Man ir 2 aizsargmaskas-balta un melna-, nopirku visam gadījumam jau labu laiku atpakaļ.
Bet sab.transportā esmu nolēmusi tomēr izmantot šalli-bandanu.

riebekle  1 9 Šodien vilcienā braucu ar aizsegtu degunu un muti. Sākumā uz ģībienu vilka, jo esmu no tiem, kam patīk vēss gaiss, bet labi, ka man šallīte/lakatiņš ir plāns kašmirs ar zīdu, tāpēc kaut kā uz beigām jau sāku sadzīvot. Apdomāju ieviest garderobē nikabu.

Karmensita      kas ir nikabs?

Araabs      Būs jāvelk no pažobeles ārā Balaklavu.Vai naganu arī ņemt?

Peleks    1 es ar lakatu nosiešu, man nav iespējas to masku iegādāties

riebekle    4 Vai Jūs sab.transportā liksiet sejas aizsargmasku? foto Nikābs ir no austrumu sieviešu apģērba.

CoCoSan  3 8 Bet maskas tomēr laba manta, var nekrāsoties vismaz, ja kur nesvarīgi vai pa fikso jāizskrien 😉

Reds  4 8 Likt vai nelikt masku vairs nav personiska izvēle, bet likums. Tu mums prasi vai mēs pārkāpsim likumu apzināti, plānoti, ar iepriekšeju nodomu?

Domāju ka viņiem tas masku bizness tā iepatiksies, ka pēc mēneša būs ne tikai sabiedriskajā transportā jānēsā un nevis mēnesi, bet vienā brīdī pieņems uz visu laiku. Piedevām maskas visticamāk ka saasinās visas elpceļu slimības, kuras daļu varēs pierakstīt vīrusam un ievilk ārkārtas stāvokli ilgāk. Jo ilgāks ārkārtas stāvoklis, jo ilgāk noturēsies nelikumīgi ieceltā pagaidu Rīgas dome. A ko jūs domājāt ka Viņķele strādā tautas interesēs vai tomēr partijas - raudot par to ka mums ir tik zema statistika, jo tie īstie cilvēki, kas ikdienā kontaktējas ar daudziem, nenāk pārbaudīties?

Gloks_17  2 5 Varat vilkt kaut uz atlikušo mūžu, nedod dies kāds tuberkuloznieks vēl uzšķaudīs verga dvēselei.

Adelante  3 7 Esmu likumpaklausīga. Pagaidām izvairos braukt ar sab.transportu.
Parasti man ir kāda šallīte vai lakatiņš, jo sargāju sprandu no caurvējiem. Tos tad arī var izmantot par sejsegiem.
Ir daudz dažādu paraugu kā, piemēram, no mitrajām salvetēm, papīra dvieļa ātri uztaisīt masku. Pamēģināju dažus no variantiem- izdevās.

senleja  7 5 Man to nevajag,,,ja būtu pa brīvu,varbūt,,ja man jāpērk un 3 reiz diena??? Nē nē lai Kariņš un viņķele uzpurnojad,,,Bizness,,,,

Drole      >09:33

Sheeple ir visstabilaakais totalitaaro rezhiimu balsts.


https://youtu.be/XJYwGhS7fEo
https://youtu.be/QcUAG6t5aN8

AivarsN  6 7 Sevišķi sākoties siltajam laikam, sejas maskas ir lielisks mikroorganismu perēklis. Kā gan citādi to karantīnu pagarināt, ja ne radīt slimību izplatībai labvēlīgus apstākļus? Un kur liks tās izbrāķētās maskas, kuras par neadekvāti augstu cenu tika nopirktas? Tieši tā! Tauta būs spiesta nopirkt par vēl lielāku uzcenojumu. Un varneši tagad var dzīvot kā leiputrijā. Tauta pulcēties nedrīkst, lai izrādītu vismaz kaut kādu pretestību. Sadalīs savā starpā tos 4 miljardus, gan jau paņems vēl. Un kāpēc neņemt kredītu, ja pašiem to nevajadzēs atdot? Drīz jau būs iespēja, pilnīgi oficiāli sadalīt visu sabiedrību kastās. Tā klusi un neuzkrītoši būs atdzimis fašisms, vēl efektīvākā, elektroniskā formātā.

CoCoSan  5 5 Nu ko tu vari uztraukties par tām maskām, tu tak vienalga sēdi savos džūkslājos. labāk būt izdomājis kā ar zilajām mušām cīnīties.

AivarsN  1 5 Man pat parastās, pelēkās mušas ir liels retums. Ja pareizi saprotu, tad tev tur kaut kas nav laicīgi aprakts, vai pienācīgi pagatavots.

burleska  3 5 Es arī nesaprotu, ko par tām maskām var cepties. Man nav problēmu uzlikt. Vienu uzšuvu, kamēr traks deficīts bija, tagad pāris vairākkārtēji lietojamās vēl esmu nopirkusi. Ja kaut kur braukšu, uzlikšu. Bet vispār jau veselu mūžību ar sabiedrisko transportu neesmu braukusi.

Julianna  1 5 Nemaz negrasos, jo braucu ar personisko. Un savā transportā varu braukt pat plika(tā teica viena mana radiniece). Man ir cita doma. Ir mums Dumpis, Perevoščikovs. Rozentāle utt. Ko viņi darīs, lai aizsargātu Latvijas telpu un iedzīvotājus no nākamajiem viļņiem un infekcijām. Kā viss tiek un tiks monitorēts? Cik ilgi tiks bombardēta mūsu imūnsistēma? Jau esam pārdzīvojuši garā klepus, bērni vēja baku infekciju, kas nav raksturīgi mūsu reģionam. Jebšu kā PVD, pilns veikals ar indēm, ne ausu neceļ. Strādā pvd par krāvējiem, lai svars un termiņi sakristu grams gramā, bet ka produkti mini atombumba, pie kājas. Piemēram Nīderlandes augļi un dārzeņi.. Tad atgriežamies pie tēmas, par ko šiem maksā? Par to ka saliks maskas, kuras neko nerisina.Kā teica viens kaimiņu klauns -- dzeneg net, a vi dzeržitesj...Es uzskatu, ka visa šī maskošanās un viņu štrunta likumi ir vistīrākā ņirgāšanās par latviešu tautu. Manipulēšana ar bailēm. Paskatieties apkārt. Jau sen visai Latvijai bija jābūt nopļautai, vai tai pašai Indijai ar miljardu iedzīvotāju. Krīt tur, kur reāli atvērta pudelīte un paliets novičoks.

Amadejs  2 7 Kāpēc daudzi tik noraidoši?Varbūt ar masku būsiet simpātiskāki!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu