Vai Jūs sab.transportā liksiet sejas aizsargmasku?

Chris1986    5 es jau sen staigāju ar zaķīša masku - un visi priecīgi un pozitīvi. Neredzu problēmu

Amadejs      Vai Jūs sab.transportā liksiet sejas aizsargmasku? foto Fastiski maskā ir pat vieglāk dabūt sēdvietu!

siikaa16  8 7 Neliekot jau ieriebj tikai sev. Ja nevar aplikt šalli vai lakatu tas jau ir tizluma kalngals.
Es kā radoša personība uzšuvu sev vairākas maskas.

Drole  3 7 Neliekot ieriebj Vakcinazi Bilam. Pat Mahers to ir sapratis! https://youtu.be/DyPWRaujBII

Valkaat masku vajag, ja grib apliecinaat lojalitaati varturiem, bet uz normaaliem cilveekiem to lietot buutu tas pats, kaa laiziit aplipushu mushpapiiru, jo paaris minuushu laikaa maska ir piesuukusies ar miljonu miljoniem viirusu un bakteeriju, bet taa kaa rumpis maskas deelj ir skaabeklja badaa un stresaa, imunitaate strauji kriit un organisms vairs nevar uzveikt infekciju.


https://www.lavocedeltrentino.it/2020/03/22/coronavirus-la-posizione-shock-dello-scienziato-montanar
i/

Letija  9 5 Sabiedrisko transportu neizmantoju, varbūt tāpēc radās jautājums - vai tiešām visa diena jāpavada tajos sabiedriskajos, ja taisāties tur smakt un ģībt?
Ja brauktu, tad noteikti uzliktu masku - galu galā - lieciet tos caurspīdīgos sejas vairogus, ja jums bail nosmakt.
Domāju, ka būtu elementāri panākt obligātu masku valkāšanu, sodot kā bezbiļetnieku, ja nav maskas.
Drole, nu, kas par muļķībām - ja ir švaka imunitāte, tad ne jau no maskas sabiedriskajā transportā!
Maskas var uzšūt pats un mainīt tās!
Isāk sakot - ir gan megaproblēmas - uzlikt masku, braucot sabiedriskajā!
Kā jūs savu dzīvi esat nodzīvojuši, kā vispār tikuši līdz šim vecumam, ja jau šāds izskatās pilnīgi nepārvaramais šķērslis?!?!

dabasmiilis    6 Vasara sākas , ar riteni jābrauc...


Kādēļ neviens neko nestāsta par acu aizsardzību , par celtnieku brillēm , caur acīm arī var dabūt vīrusu ,cik dzirdēts!

Kādam būtu biznesa iespēja - kārtējais veiksmes stāsts!

AivarsN  6 3 Ja reiz ir izskaidrots, ka maska vairāk kaitē, kā dod reālu labumu, tad kas tā tagad kāda jauna reliģija, vai kā? Ir taču ļoti labi saprotams, kāpēc tās maskas, sēdēšana mājās un distancēšanās. Vai tiešām cilvēki gatavi pakļauties jeb kurām varnešu pavēlēm, lai cik idiotiskas un personīgo brīvību ierobežojošas tās būtu? Tūlīt skries arī vakcinēties un čipu implantēt, tiklīdz būs tāda iespēja? Kas notiek ar cilvēkiem? Vai tiešām tik grūti saprast, ka notiek manipulēšana? Tie parazīti nepārtrauks karantīnu, jo tā nodrošina viņu brūkošās varas, vismaz pagaidu stabilitāti. Jo vairāk tauta pretosies, jo mazāka iespēja viņiem realizēt savus sātaniskos plānus.

udenssieva    3 Bikš- turis, krūš - turis,, ĢĪMJ-TURIS... TURAMIES - STIPRINĀM IMUNITĀTI - NESLIMOJAM, NEĻAUJAMIES CITIEM MŪS ZOMBĒT...

riebekle    7 Letij, jā, man sabiedriskajā transportā sanāk pavadīt dienā vismaz 2 stundas - no rīta stundu uz darbu braucot un vakarā tikpat atpakaļ. Stunda ar aizsegtiem elpceļiem man tiešām ir grūta. Varbūt ar laiku pieradīšu, bet šobrīd tas ir kaitinoši un apgrūtinoši.

Letija  6 7 Riebekle, vairāk domāju pilsētas sabiedrisko. Tas varētu būt diezgan apdraudošs vīrusu perēklis. Un neilgi tak var izturēt masku, jāatceras, ka arī paši varam būt vīrusa nēsātāji, maska palīdz neaplipināt citus.
Droši vien, ka var pierast pamazām arī uz ilgāku laiku.
Var masku pamainīt - lai tā nepaliek mitra.
Nu, ir kaut kādas neērtības, kurām jāpielāgojas, bet jāsaprot, ka katra cilvēka labvēlīgā iesaiste var pasargāt citus un tādā veidā arī sevi.
Bet nu šitie bravūrīgie, kuri, protams, zin visu, kā ir īstenībā un kuri tiek kontrolēti, pieskaitīti un saskaitīti (kā nu tur tajā multenē bija), lai pacīnās ar saviem dēmoniem un fobijām - mēs viņiem to neliedzam.

Roberta1967  3 4 ...vilkšu,tā ir sttieksme...

riebekle    3 Letij, pilsētā man retāk sanāk braukt, bet arī gadās, ka pusotru stundu pavadu tramvajā. Ir jau ok un es saprotu to masku nepieciešamību, vairāk, pasargājot citus no sevis. Sevis dēļ tiešām necenstos. :)

Jurij__1962    2 kādu dienu te 1 busā sēdēja un šķaudīja, ja viņam purnā butu nu kaut kas, man sajūta būtu omulīgāka, citiem blakus laikam arī

janisb      Neplānoju tuvāko mēnešu laikā lietot sabiedrisko...

runcizs    6 Vai Jūs sab.transportā liksiet sejas aizsargmasku? foto Tie, kas kaut nedaudz ir lasījuši par kroņagripu, zina, ka lupatiņa ap seju nespasargā - tikpat labi varat ap roku krāsainu prievīti apsiet vai amuletu kaklā uzkārt (pēdējais gan varot palīdzēt, ja ticībā ir spēks):D Drīzumā mašīnu dzīšu servisā, ja man sab.transportā piepi$ī$ies kontrolieri vai ļoti likumpaklausīgi līdzpilsoņi, likšu šo uzpurni - tam vismaz ir bioloģiskās aizsardzības filtri.

Volters      Kur ņēmi?

runcizs    1 21:53
Ja jautājums bija man, ņēmu DEPO. Tiesa, 3 gadus atpakaļ, un ne jau tāpēc, ka viskija glāzē kroņagripu nosapņoju. Man, kā medniekam, zvēri ir ne tikai jāsauj, bet arī ārā jājauc, bet organiskās smakas (kakši, kuņģa, zarnu saturs) es nepanesu. Tad nu par bargām naudām iegādājos šo uzparikti. Tā arī neizmantoju - pieradu pie dīrāšanas. Bet laba manta mājās stāv. ABEK1 filtri - gan jau šajā krīzes situācijā noderēs :D Jā, maska jauna, nelietota. Par vēl bargākām naudām, nekā samaksāju, apsveru iespēju no viņas šķirties ;)

Volters      Cik?

siikaa16  3 5 Kurš negrib svinēt Līgo svētkus var nelikt.

Vaukskis  1 2 ..Jā, kaut gan drausmīgi negribas to darīt ! :( Par citiem jāpadomā, nevarēšu atļauties vairs būt tik liels egoists un par spīti pārgudrajiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu