Vai Jūs sab.transportā liksiet sejas aizsargmasku?

AivarsN  3 3 Bez vakcīnas un čipa, tie parazīti arī Ziemassvētkus neļaus svinēt. Tas nav lietutiņš! Mostieties!

_Krasula_  3 2 P.s šorīt braucu uz darbu-autobusā cilvēki 20. Bez manis "bandanā" ar sejas aizsargmasku bija 1 sieviete.
Škiet, ja netiks izmantotas represīvas metodes, nekas nemainīsies.

Epifanija  3 3 Ko nozīmē represīvās metodes - aizliegt elpot? Katrs atbild par savu veselību pats!

AivarsN  2 5 Katru gadu pavasarī cilvēki ir slimojuši ar elpceļu slimībām, ziedputekšņu alerģijām, tikai neviens tam nepievērsa uzmanību. Tagad katrs saslimušais masu medijos tiek pasniegts kā lielākais tautsaimniecības sasniegums, lai attaisnotu parazītu represijas pret cilvēkiem. Lai tak viņi iet pie sava āžveidīgā dieva un nemaitā gaisu!

_Krasula_  3 3 Epifanija, maskas jānēsā, lai pasargātu citus, nevis sevi. Jo nevar izslēgt, ka pats/-i ir vīrusa pārnēsātājs.
No otras puses varbūt ir jāpieiet elastīgāk šim jautājumam. Ja neviens blakus nesēž/nestāv, tad caur elpceļiem otru inficet ir pagrūti.

RSQuattro  3 3 Šeit laikam lielākais vairums nesaprot, ka maskas likšana nepasargā maskas valkātāju, bet cilvēkus apkārt. Maska nepasargā no vīrusa, bet, ja Tev ir vīrus un Tu lieto masku, tad vismaz tas vīrus netiek izplatīts pa visu sabiedrisko.

dabasmiilis    3 Tās maskas laiž vīrusus cauri , vienīgi nedaudz piebremzē varbūtību ko saķert vai uzdāvināt citiem.

Cilvēki , jūs nevarētu nedaudz pasteigties ar to miršanu , citādi man te pagrabā zapts burku skaits ir limitēts , un kaut kad būs jālien laukā no skapja , tas ir - pagraba!

amanda55  4 5 Tie kam rūp apkārtējie cilvēki,tie arī nēsā maskas un cenšas distanci ievērot un neuzskata ,ka viņu brīvība būtu ierobežota vai kaut kādas represijas pret viņiem tiktu veiktas.

AivarsN  5 4 Baigi nu kādu pasargās ar to savu baktēriju perēkli uz deguna! Ne jau tas vīruss ir tik bīstams, lai pret to kā īpaši aizsargātos. Visbīstamākā ir cilvēku lētticība un muļķība, bet pret to nu patiešām nekādas maskas nevar pasargāt.

amanda55  2 4 Bārdains apaudzis netīrs onkulis ir taisni tāds pats baktēriju perēklis,no kura jāturas pa gabalu ,lai viņa stulbums nepielīp.

Drole  3 3 Tie, kam rūp suns, ceert tam nost asti pa centimetram?

Tie kam rūp apkārtējie cilvēki, riiko balliites, lai briivpraatiigi un aatri izveidotu masu imunitaati.
Slimie un tie, kas pashi sagraavushi savu veseliibu, tikmeer seezh savos pagrabos.

https://youtu.be/VK0Wtjh3HVA?t=2690

dabasmiilis    1 17:05,

Vai bēres arī pieskaitāmas ballītēm , nu kaut kas līdzīgs helovīnsvētkiem!?

Kāds nezin , vai zārku cenas arī ir kāpušas?

MrJones  3 1 Nee..,GAAZMASKU...,veel makshkjernieku lietus plashkji, tualetes poda tiiraamos cimdus,,..pleznas..,,!

AivarsN  4 3 Vismaz vēl kāds ir sapratis, ka vīruss nav ienaidnieka lidmašīnas, no kurām paslēpsies bunkurā. Vīrusi ir visur un vai ar tiem tiksi galā tūlīt, vai mēnešiem slapstīsies un tāpat dabūsi. Vitamīniem bagāta pārtika, svaigs gaiss un fiziskās aktivitātes nostiprina imūnsistēmu un nekāds vīruss nepieķersies. Lielākā daļa jau to noteikti ir pārslimojuši, pat lāgā to nepamanot. Ne bumbas spēles, ne kārtīgus tusiņus vismaz te laukos neviens nav atcēlis, bet slimo nav. Tiesa gan, mums te 5G arī vēl nav, kā vīrusa smagāk skartajās pilsētās.

amanda55  3 3 Vislielākais satraukums par vīrusu ir tiem,kas ēd to vitamīniem bagāto pārtiku,elpo svaigo gaisu un nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm ,un tāpat veselības nav un ar visādiem vīrusiem slimo.

AivarsN  1 1 https://youtu.be/dKjWInpLzR0

Drole    2 Paradoksaali, ka 21. gs publikas izgliitiibas liimenis ir nokritis zem plintusa, savukaart ticiiba BigMarketingam traucas maakonjos...

https://youtu.be/lEgYcBfTTK4

uzplanaledus      Es sāku domāt, ka aizsargmasku likšu visur. Dezinfekcijas līdzekļus negribu saelpoties.

Līdzīgi jautājumi
Ka atri uzlabot sejas krasu? (19 atbildes)Adas ercite uz sejas (9 atbildes)Ar ko mazgat seju? (14 atbildes)Ka arstet sejas nerva iekaisumu (13 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu