Dzert vai nedzert sodu?

Dzert vai nedzert sodu, lai profilaktiski atskābinātu organismu? Kāda ir jūsu pieredze? KKur lasīju, ka citrons lieliski rada bazisku vidi. Varbūt tad labāk ēst citronus?

Spriditis1975  1 1 Sodu var, tikai uzlejot verdošu ūdeni. Citādāk nebūs labi. Profesors Ņeumivakins lekcijās pat ieteica to darīt.
Esmu praktizējis, neko sliktu teikt nevaru.

Peleks    3 man kad kuņģi dedzināja no pārmērīgas alus lietošanas, tad dzēru sodas ūdeni, taču ja viss kārtībā, tad nevajag dzert.

skarletta_  5   Siltu,nevis verdošu.Tējkarote bez kaudzes. Sula 1/2 no citrona

Erosa  4 7 idioti, jūs vēl tosolu iedzerat! Jūtūbe rāda arī to, kā taukus atsūc ar putekļus sūcēju (letāli).
Nē un vēlreiz nē. Arī visām citām muļķībām, mantrām, vēdām, neindicētām citronu sulām lielos daudzumos nē!
Ja nu tomēr, lai GP izraksta Almagel A! to var

studentka  1 3 Kāpēc tu vispār domā, ka kaut kas jāatskābina? Kuņģī vienmēr ir skāba vide problēma rodas, kad skābe nokļūst barības vadā, tad ir tā dedzināšanas sajūta. Soda varbūt var mazināt simptomu, bet problēmu nerisina. Dedzināšana pie tam notiek arī, ja kuņģa skābes par maz-tāpēc nevajag steigties ar to sodu, bet noskaidrot cēloni..Parasti ar kuņģa saturu organisms pats tiek galā-caur nierēm un aknām.Asinīs ph līmeni regulē ar elpošanu Ja skābes līdzsvars asinīs mainās, bet tas var rasties arī metabolisku procesu dēļ-ja problēmas ar nierēm vai ir diabēts vai ilgstoša badošanās - tā saucamā acidoze tur arī soda nepalīdzēs. Ja nu tiešām pārņemts ar atskābināšanu, labāk tad citronūdeni-tur vismaz ir c vitamīns.Nezinu, kur soda varētu derēt organismam-varbūt ja trūkst nātrijs, bet to mēs ar sāli parasti jau tā par daudz uzņemam un tas Na nogulsnējas gan asinsvados un kaulu locītavās.

hjuumans  1 2 organisms nav "profilaktiski jāatskābina". ja to kāds iesaka, tad to "kādu" nevajag klausīties vai skatīties. tātad, atbilde - nē.

AivarsN  4 11 Erosa, Youtubē rāda ne tikai muļķības. Viss atkarīgs no tā, ko meklē. Profesoram Ņeumivakinam jau nu var uzticēties. Viņš pats sev dzīvību izglāba, kad medicīna izrādījās bezspēcīga un nodzīvoja līdz ļoti cienījamam vecumam. Un nav jau viņš vienīgais speciālists, kurš iesaka labāk izvēlēties vienkāršu un lētu līdzekli, nevis indēt savu organismu ar dārgām zālēm, kuras satura lērumu kaitīgu vielu un tiešām tikai nomāc slimības simptomus. Es arī kādu laiku lietoju sodu un ūdeņraža pārskābi, kad bija veselības problēmas. Tagad man sen jau viss ir kārtībā un nekādas zāles nav vajadzīgas. Taču ja cilvēks sāk lietot zāles pēc ārsta ieteikuma, tas parasti turpinās līdz mūža galam, jo kurš gan mūsdienās grib pazaudēt klientus?

Erosa  1   ja nu vienīgi šādi: https://abiem.lv/glaze-ievarijuma-soda-un-kefirs-patiesam-atraka-un-gardaka-kuka/40333
p.s. aivar, tu iri provo. nu nevar c-ks būt tik *.

Julianna  1   Jācīnās ar cēloni, nevis sekām. Un cēloņi ir divi. Pirmais. Saindēta pārtika. Pārbaudīju uz savas pieredzes. Kā beidzu vazāties pa šķūņiem --lielveikaliem, da vispār pa bodēm, visu vasaru dzīvoju ar dabīgu pārtiku, kuņģi vispār nejūtu. Kāpēc komunismā tā masveidīgi necieta no šīs kaites? Jo pārtika bija daudz kvalitatīvāka un nevajadzēja neko "atskābināt" Otru cēloni uzrakstīšu personīgi uz profilu. Runājot par sodu. Pieturos pie domas, ka mūsdienu soda derīga tikai ārīgai lietošanai. Piemēram apmazgāt dažādas ķermeņa daļas. Kas īpaši aktuāli izvirtušajiem saita dalībniekiem.

kvarts  2 6 Pēc bremžu eļļas var dzert visu.... jo mazāk idiotu, jo tīrāks gaiss...

Spriditis1975  1 2 Kris, sameklē jūtubē pēc profesora uzvārda, vari tur palasīt komentus un tas būs sakarīgāk, un tad pieņemt lēmumu.

Witch  2 4 Jā, bet ne tā, kas lielveikalā! Purified soda. Amazon vai Iherbā var atrast. Par LV nez.
Sākumā 1/4 tējkaroti, devu palielinot. Aplej ar verdošu ūdeni, lai nočūkst. Tad pielej auksto līdz dzeramam. Dzert kursa veidā, ne visu laiku. Pēc pusstundu neēst. Rada sārmainu vidi, kurā sēnīšiem un parazītiem kļūst nekomfortabli.
Citroni arī labi. Bet ne kopā ar sodu!

Witch  2 4 Kopš ar organisma tīrīšanas pasākumu tiku vaļā no kaites, ar kuru ārstuprāt "jāsadzīvo", medicīnas iestādēm metu līkumu. Vismaz reizi gadā tīrīt trubas tāda pati higiēna, kā ikdienā zobus. Un tīrīšana tā arī sākas - ar sodas dzeršanu. Priekā;)

Kaskaade  4 2 Nu atklāti sakot pirms laika sekoju Ņeumivakina blogam. Izgāju tūri, zin nopietni labāk sajutos. Arī magniju palietoju, E, D, A vitamīnus, man patika pašsajūta. Būs jaatkārto.

studentka    3 With-kā tad-toreiz neslimoja. ☺️Es no 5 gadu vecuma " kobru" riju un pa slimnīcu dzīvojos. Mans tēvs dzēra sodu dzēstu ar citronskābi par špukteri sauca- kaut gan arī toreiz ārsti teica-tas ir neveselīgi. Par pārtiku piekrītu tai ziņā, ka tagad ir vairāk pieejama visāda pārtika-arī tāda ko nevajadzētu ēst agrāk vairāk ēda pašu audzēto, bet slimoja tāpat.

AivarsN  1 4 Tā kā tagad, kad tik pat kā vairs nav neviena vesela cilvēka, agrāk nebija gan. Mani vecvecāki ar medicīnu saskārās tikai īsi pirms nāves, 95 gadu vecumā. Arī vecāki tikai pēc 70 sāka pie ārsta aizstaigāt. Taču man jau pirmās veselības problēmas parādījās ap 50. Labi ka izdevās visu daudz maz sakārtot. Tagad jau cenšos ievērot, ko ēst, bet no kā labāk atturēties, lai varētu iztikt bez medicīnas pakalpojumiem. Rudens ir vīrusu laiks. Maskas vietā lietderīgāk, iekļaut pārtikā tādus brīnumlīdzekļus, kā melnie pipari, kurkums, ķiploki, sīpoli, rāceņi, mežrozīšu augļi, citroni, ingvers. Tad nekas klāt neķersies. Taču no alkohola gan labāk atturēties, jo tas izskalo no organisma C vitamīnu un novājina imunitāti.

udenssieva  1 3 Soda ir laba ar to,ka sārmainā vidē vēža šūnas neattīstās. Tas esot jāievēro tiem,kuri ir riska grupā- veccvecāki,vecāki slimojuši ar onkoloģiskām kaitēm.

Erosa  1   medicīnas aksioma-allaž izvēlies mazāko ļaunumu. manā skatījumā kontrolēta onkoloģija ir mazāks ļaunums, nekā kuņģa-zarnu trakts, kas izgājis/ regulāri iziet sārmu tūres. jūs pārliecināt negrasos, un argumentu nav-nav jau jūsu gremošanas gļotādu fotogalerijas PIRMS un PĒC šīm izdarībām.
imho, pulka labāk ir nīkuļot, nekā kacināt savu vienīgo pankreasu ar melnajiem pipariem, kurkumu un ko tur vēl!
un attiecībā uz onkoloģiju-visi zin, ka vēža šūnas attīstās no normālajām šūnām, tām zaudējot spēju diferencēties un šim kopumam nekontrolēti vairojoties (apoptozes trūkums).
kā mēs pie tā nonākam? pareizi, ēdot no konservantiem (ideja-neiet bojā, ilgāk saglabāties) sastāvošu uzturu.
Lūk, kas sagaida lidla welcomistus un fričiem pakaļā par sīknaudu līdējus.

Kaskaade  2   Nenu, zināma taisniba jau tev ir.

Visu vajag ar mēru. Tiešām, visa partika šodien ir skāba, sentēvu laikos pavisam citas pārtikas izejvielas bija. Ai, ko tur runāt...

Aivariņ, manu cukurgailīt! Nu un kam tev kurkuma, peļu vanadziņ? Kas tev dzērvenes apkaimē neaug, vai nātres pavasarī izkaltēt, un berzu, priežu dzinumus nevar imunitātei lietotm Tev aiz loga visa aptieka aug, pakaļu tik pakustināt vajag, bet viņš par melnajiem pipariem runā!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu