Dzert vai nedzert sodu?

Dzert vai nedzert sodu, lai profilaktiski atskābinātu organismu? Kāda ir jūsu pieredze? KKur lasīju, ka citrons lieliski rada bazisku vidi. Varbūt tad labāk ēst citronus?

edding  1 2 Man šķiet, ka no sodas nav jēgas. Viens radagabals visu mūžu dzēra sodu, jo kaut kas ar kuņģi nebij labi, beigās ar vēzi nomira.

antikrize  1 2 Es lasīju, ka sodas dzeršana ir derīga. Cenšos padzert. Dzīves beigās sniegšu rezumē.

Tessa  5 2 ko neteiksi, jutubes profesori. noteikti paši sev zime diplomus un majas, sežot uz poda, aizstav disertacijas un izdala gradus.
nufubļa!! kas par večiem? driiz meriis sava s#da sarmainas vides atbilstibu un arejo faktoru ietekmi uz ta smakas sastavu!!

vilks28    3 Tessa , es tev nepiekrītu . Arī večiem ir jāseko līdz savai veselībai un jāveic regulāri pārbaudes un jātaisa analīzes . Tam naff nekāda sakara ar ar veču skarbumu , tipa mēs veči... . Tas ir idiotisks apgalvojums un rīcība . Par pirdieniem nezinu , bet pieļauju , ka pa daudz gāzē , tad arī nebūtu pa nāvi pie doka aiziet.

LaskovijMerzavec  1 5 Jā, jautājums vecs kā pasaule - šņabi dzert ar citronu vai ar sodu.

Vienīgais par ko nediskutē - vai šņabi dzert un vai sievietes kniebt.

uzplanaledus  2 1 Izmēģini, Chris1986. Internetā var nopirkt siekalu papīrīšus, kas parāda organisma pH. Vispirms izmēri bez sodas, un tad pēc sodas kūres. Tad pirms citrona, un tad pēc citrona kūres. Un tad pastāsti mums.

Tessa  1   vilks, es vispar par citu runaju. protams, ka jaiet pie arstiem, nevis visadas mujnjas jutube jaklausas!!

Drole  1 2 idioti. saklausaas visaadus izbijushus milichus - yt guru, dzer iekshaa dajebkaadus akvaariju tiiraamos un peecaak briinaas, kaapeec kunjgjis nopuva

iedodiet katram leetticiigajam pusanalfabeetam pa Darvina balvai!

coldlands      Tad es nesapratu, jādzer tā soda vai nav jādzer🤔

Tessa      vot, Drole par to pašu, ko es. tas tapec, ka jums sievu nav, kura pasaka, kad kur jaiet, kur pieraksts, kada bundžiņa liidzi janjem, kas jaed un kad vispar nav jaed, ibo taisis kolonoskopiju. Bernudarzs. sež interneta un izrok visadus akvarija tiramos (c) Drole.

Erosa      ja x negaršotu soda un nebūtu 120 niku, varētu balsot

uzplanaledus      Bija tāda dziedniece Ilze Jansone, salasījos viņas grāmatu un mēnesi no rītiem dzēru to sodu.
Tagad dzeru omeprazolu, nezinu vai tāpēc, vai kautkāpēc :D

AivarsN  1 1 Tur jau tā problēma, ka jeb kuras zāles, vai soda, lietotas bez vajadzības, tikai radīs veselības problēmas. Ja ar veselību viss kārtībā, tad neko lietot papildus pārtikai nevajag. Pat vitamīnu pārdozēšana var kaitēt vairāk, nekā to trūkums. Arī vienveidīga pārtika, lai cik dabīga un veselīga, nenodrošinot organismam visu vajadzīgo, var radīt nepatīkamas blaknes un pat veselības problēmas. Uz to parasti iekrīt tie dīvaino diētu un vegānisma praktizētāji. Cilvēks nav govs, bet gan visēdājs, par ko liecina zobi un gremošanas sistēma. Organisms pats vislabāk zina, kas tam nepieciešams. Tāpēc vajag ēst to, ko gribas, nevis ko kāds dietologs iesaka. Un tad ar veselību viss būs vislabākajā kārtībā.

JurisK    2 coldlands 15:34 - ne, nav jadzer! Soda jaliek pie pankuku mīklas pufiigumam, uz pohaam var špukteli ar citronskabi uztaisīt. tam ta ir domāta. Vēl varot berzt sodrējainus katlu un pannu dibenus.Varbūt Crisam zarnās sodrēji?

hjuumans    1 vodku dzer vēsu. uzkož ar sālītu gurķi. vēl, bet ne obligāti sagriež veselu sīpolu, lielās daivās. ar gurķi un sīpolu uzkož. sjo.

par sodu. ja ph nav kā vajag, tad nevis dzert sodu, bet meklēt iemeslu. saprātīgi cilvēki jau rakstīja - soda nav domāta dzeršanai, ja nu kādu reizi kad bāka dedzina.

youtubē var skatīties un mācīties, bet arī mācīties un padomus klausīties vajag ar prātu. sevišķi mūsu vecumā nedrīkst dzert visādas brīnumzāles. katram ir ģimenes ārsts, ja ir kaut kāds funktieris kaut ko pamēģināt, parunāt ar doku, uztaisīt analīzes. izmēģināt, uztaisīt analīzes vēlāk atkal.

par diētu. cilvēks nav govs, cilvēks nav zālēdājs, mums nav ne zarnu trakta vajadzīgā, ne bioķīmijas, lai ēstu zāli vien, ne vairāku kuņģu, lai pārstradātu celulozi. cilvēks ir visēdājs. dzīvnieku produkti ir obligāti ziemeļniekiem - gaļa, zivis, olas, dārzeņi, tauki. ik pa vietējai ogai da riekstam SEZONĀ. nekādas mākslīgās augu eļļas. un ar laiku, lietas nostāties savā vietā pašas no sevis.

hjuumans    2 https://www.youtube.com/watch?v=iO2wcNjkPjc

par tjūbi runājot. silti iesaku uzmanīgi paskatīties. filma nav īsa. tajā nav neviena padoma, kas ir ārpus elementāra, veselā saprāta. un tomēr, ir cilvēki, kam tas ir pārsteigums.

a. neest rūpnieciski ražoto pārtiku, nekādu un vispār. nepieskārties šiem taukiem, cukuriem un ogļhidrātiem pat ar tūdainu mietiņu, kur nu vēl bāzt mutē;
b. izslēgt cukura pārteriņu savā diētā - apēd mazliet ogas, medus karote nāks tikai par labu tev, tikai neliec to verdošā ūdeni. medus zaudēs savas īpašības. labs, dabisks cukurs ir ok, bet tikai ar mēru;
c. nostādīt pārtikas ražotāju sponsorēto pārtikas piramīdu no galvas uz kājām. visādiem makaroniem un maizēm, sojām/pupām ir jābūt nevis veselīgas diētas pamatam, bet nelielai piedevai.
d. pilnvērtīga pārtika cilvēkam ir ... naturālais savai videi, ziemeļniekam diēta atšķirsies no hindustāņa vai kāda salinieka no ekvatora mumba jumbas salas. jo, laika gaitā, ģenētika ir dažāda, cilvēki adaptējās savas klimatiskās zonas pārtikai.
e. ticēt savam ķermenim(nevis kārībām) un sekot tā stāvoklim ar analīžu palīdzību.

Sienazutrenkataja      Kādreiz sodas ūdeni ražoja.
Zelteris ...ja nemaldos.

ketija64      https://www.malus.lv/new/index.php?id=arsteshanas-lidzeklju-slepshana

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu