Covid?

Vai ilgtermiņā lietoti deguna pilieni un aerosoli var ietekmēt Covid testa rezultātus?

Elga      ārprāts! es intuitīvi izvēlējos joda aeresolu un slimoju 4 d. itogo.(( 2020-11-19 18:21

saulite34  3 4 AivarsN, no tevis tāpat nekāda labuma tautai nav,ko tad tu tāds interneta varonis neatrodies valdībā,kur būtu pieņēmis pareizos lēmumus,tu pat ar savu lielo bērnu baru nespēj savu mazo zemes gabaliņu sakopt,un pats lielveikalos pārtiku iepērc.Labi,ka vēl citur ir gudri cilvēki,kas tevi bloķē un tavus murgus dzēš. 2020-11-19 19:50

VECA_PIEPE  1 4 Šīs uzsauktās tēmas komentos, ta pat īpaši i neiedziļinoties, pratā man pavīdēja doma par svariem un tā kausiem, kas liek pajautāt #10:45 komenta autoram:

AivarsN, publikai palasot visu to putru, ko Tu bezjēgā maisi savos komentos un tai pašai publikai lasot Fargo izteikto viedokli, ta jebkuras PA uzsauktas tēmas ietvaros un arī tad, ja vairums ekspertu nav vienisprāt ar viņu,...kā Tev šķiet, ja uzliekot uz svaru kausiem vienāda skaita Jūsu abu iepostēto komentu, tad kurš no šiem abiem kausiem, acīmredzami, sviras bultu vilks uz leju,...jo, viennozīmīgi, ka būs smagāks- Tavs vai Fargo kauss?
2020-11-19 19:50

AivarsN  4 2 Interesanti, kāds labums tautai no tās ierēdņu armijas, kuri var caurām dienām strēbt kafiju un izklaidēties internetā? Vai viņi kaut ko ir saražojuši, radījuši kādas materiālās, vai garīgās vērtības? Tā ir tikai kolonijas administrācijas atbalsta grupa vēlēšanās. Protams, ka viņi ar tādu dīkdieņu dzīvi par labu atalgojumu, ir ļoti apmierināti un nekādas pārmaiņas negrib. To jau var redzēt no uzbrukumiem katram, kurš tikai aizskar viņu barotājus, ideoloģiju un reliģiju. Bet cik tad ilgi var pastāvēt valsts, kurā no trim strādājošajiem, divi tikai imitē darbu?
Ja par tiem svaru kausiem, tad kā jau rakstīju agrāk, Oho ir tāds valdības ierēdņu, sorosītu un oligarhu klubiņš. Patstāvīgi domājoši cilvēki, kuriem piedevām vēl ir saglabājusies sirdsapziņa, šeit iemaldās reti. Tāpēc mani arī neuztrauc, cik te mani atbalstīs, bet cik pretinieku. Lielajos portālos, mani komentāri tiek ļoti augstu novērtēti un domu biedru skaits strauji aug. Un tas patiešām priecē, ka tieši tagad, kad tas visvairāk nepieciešams, par spīti cenzūrai un varas troļļiem, tautas atmoda tik strauji uzņem apgriezienus. Iespaidīgas demonstrācijas daudzās valstīs, dažādas starptautiskas pretterora un noziegumu izmeklēšanas apvienībās, iesaistās visdažādāko nozaru speciālisti, zinātnieki. Pasaule strauji mainās, tikai vietējā pīļu dīķī viss pa vecam.
2020-11-19 21:04

saulite34  2 3 Ja jau tevi te nekas neuztrauc ,ko tad tu te tupi gadiem bāzdamies svešiem cilvēkiem ar saviem murgiem,Tu labāk sāc ar savas zemes gabala sakopšanu un saviem daudzajiem bērniem strādāt iemāci,lai nesēž uz pabalstiem gaidīdami laimes lāci.Un,ko tad tie sirdsapziņas cilvēki līdz šim laikam darīja,gulēja dziļā miegā ar savām spožajām sirdsapziņām un ieņēma labus amatus un zaga visu ,ko vien varēja nozagt,viss ir izzagts un tagad sāka mosties un vainīgos meklēt izklaidējoties internetā un strebjot kafiju. 2020-11-19 21:38

VECA_PIEPE  1 5 Aivars atkal ar savu sprediķi kancelē uzkāpis! :))))))))))
(secina)
2020-11-19 21:49

Jurij__1962      LV - "Gutenmorgenu" armijas paradīze 2020-11-19 22:25

AivarsN  4 1 Šeit man pilnīgi pietiek ar tiem dažiem domāt spējīgajiem cilvēkiem, kurus esmu iepazinis. Tagad kopīgi sadarbojamies citur. Mani bērni nevienam uz kakla nesēž, kā to dara daudzi pieaugušie dīkdieņi. Vecākie strādā celtniecībā, auto servisā, bet jaunākie vēl apgūst noderīgas profesijas. Ne jau sirdsapziņas cilvēki izzaga valsti, bet gan tikai tie, kuriem tās nav un arī tagad turpina zagt lielos apmēros un dzīvot uz citu rēķina.
Sirdsapziņas cilvēki līdz šim vēl ticēja noziedzīgās sistēmas ideoloģijai, kamēr tie, kuri organizēja neatkarības atjaunošanas teātri, pievāca visas tautas kopīgo īpašumu. Ilūziju laiks beidzies, kangari ir atklājuši savas īstās sejas un precīzi nodemonstrējuši, kam patiesībā kalpo un ko plāno nodarīt tautai. Atmodies ir tas, kurš spējīgs saskatīt kopainu ne tikai vietējā, bet arī globālā mērogā, saprast kas tie ir par globāliem spēkiem, kuri uzsākuši izšķirošo cīņu un ko katrs no tiem grib panākt, lai nekļūdīgi izdarītu izvēli, kurā frontes pusē nostāties. Tas nav parasts pasaules karš, ar kuru tā organizētāji kārto savas rebes. Tagad pēc vairākiem gadsimtiem okupācijas, izšķirsies visas civilizācijas liktenis. Vai nu atgūsim brīvību, vai kļūsim par sātanistu kulta vergiem.
Ja cilvēks saņem informāciju tikai no oficiālajiem vietējiem, vai ārzemju sātanistiem piederošajiem ziņu kanāliem, tad nav brīnums, ka par kaut kādu cīņu neko nav dzirdējis un tiešām domā, ka tie miljoni cilvēku, kuri bezbailīgi iziet ielās daudzās pasaules valstīs, saņemot sitienus ar stekiem, asaru gāzi un ūdens lielgabalu šaltis, ir tikai tādi dīvainīši, sazvērestības teoriju bīdītāji. Par tādiem jau viņus cenšas pataisīt ēnu valdībai piederošie masu mēdiji. Taču lai cik cenzēta, arī patiesā informācija ir atrodama, ja vien ir laiks un vēlēšanās.
2020-11-20 00:15

Vaukskis  1   ..Gatavie "Zvaigžņu kari: Džedaji pret sātanistiem". Jāztulko un jānosūta Džordžam Lūkasam scenārijs, lai diviem no trim iedzīvotājiem būtu ko grauzt popkornu un interesanti vērot galaktiku kaujas ekrānā! 2020-11-20 03:34

Ljekainiitis  1 1 Aivariņ, neslēpies te aiz gaismas nesēja fasādes. Tava āža kāja jau izlīda. Asinīs balstīta komunisma atbalstītājs tu esi, tā tev ir "taisnīgā un sirdsapziņas " sistēma. 2020-11-20 08:12

Tessa    3 kapec tikai komunisma? viņš atbalsta arii nacistus un holokostu. normala valstii vinš jau sen bidiitu savas idejas zem rutainam debesiim. 2020-11-20 08:38

coldlands    2 Tas covids sāk atgādināt reklāmas rullīšus pa teljuku, kur tik nepaskaties visur par to sludina.
Ir pat kas palaiž jaunus čelendžus, mol video, ka es tas un šitais, esmu apslimis ar covidu, un aiziet, visi kam uzmanības trūkums atzīmējas.
Drīz tas būs tāds jauns haips, phe tev parastais covids 2020 a man lūk covids x700b 2021 gada izlaidums.
2020-11-20 08:50

Drole      >> 08:50

iesnu zilonis

https://youtu.be/ZnpnBYgGARE?t=296
2020-11-20 09:15

AivarsN  4 2 Vai tiešām neviens vēl nav pamanījis, ka uz fašismu tendēta tagadējā varas elite? Aiz viltus pandēmijas tiek realizēta sadzīšana koncentrācijas nometnēs. Gluži tāpat kā vergiem, liek uzvilkt maskas, tā uzspiežot bezierunu pakļaušanos. Totāla cenzūra internetā un masu dezinformācijas līdzekļu totālā smadzeņu skalošana, lai neviens nezina, kas patiesībā notiek. Tam sekos komandantstundas ieviešana, lai izslēgtu iespēju demonstrāciju, vai jeb kādu citu protestu rīkošanu. Visu vakcinēšana un čipošana. Vai tiešām kāds vēl tic, ka šie drastiskie pasākumi tikai pašu cilvēku labā? Globālie parazīti - sātanistu kults vēl izmisīgi cenšas noturēties pie varas. Taču ne tikai viņu āžu kājas, bet arī asiņainie upurēšanas rituāli arvien vairāk tiek atmaskoti, pat visai augstos sabiedrības līmeņos. Kas vēl būtu vajadzīgs, lai melīgo masu dezinformācijas līdzekļu sakarinātie makaroni beidzot nokristu no ausīm? Vai tiešām vēl ticiet, ka jūsu uzkalpošanās noziedzīgajai sistēmai, pasargās no vergu statusa un garantēs iekļaušanu zelta miljarda, jeb precīzāk tikai pusmiljarda sastāvā? Kāds naivums jūsu vecumā! Pat tad, ja esat tā sevi dēvējošās ,, izredzētās" tautas pārstāvji, vajadzētu tā kā zināt no vēstures, ka viņiem ir pieņemts regulāri atbrīvoties no liekā balasta, jo ar izredzētajiem patiesībā domāta tikai viņu elite, kurai pat reliģija ir stipri atšķirīga. 2020-11-20 10:50

Ljekainiitis  2 2 Cenzūra bija tevis mīlētajā padomijā. Tur tu šādi izpausties nevarētu. Sen jau Sibīrijas egles gāztu.

P.S. Par pārējām Tvaika ielas klienta izpausmēm pat runāt nav vērts.
2020-11-20 11:13

VECA_PIEPE  2 4 AivarsN,...tupi *irst, nav malku cirst!

Ko personīgi realis Tu esi lietas labā darījis, lai ko mainītu tajā visā, Tevis sludinātajā pasaulīgajā tumsonībā?

Tavu verbāli un histēriski putraino:"bla-bla-bla-blāāāāāāāāāāā!" par gaismas rādīšanu tuneļa galā, nenosaukt. Kas Tev kaiš, mīļais cilvēk, ja Tu tik daudz savas enerģijas izlieto, lai piespamotu ineta telpu, negatīvi uzkrātu emociju pārņemts, visādas tupības rakstot?
Godīgi teikšu, ka es pat necenšos Tavus komentus lasīt, jo es neizjūtu vajadzību savu smadzeni pārpūlēt, lai censtos izprast tukša muldāmgabala jēgu. Atvaino mani,...bet tā nu tas ir.
2020-11-20 12:44

Tessa  2 4 uz kadu fašismu, Aivar? uz to, kuru vadija Musolini? man radas, tu speciigi pat terminos putrojies, kur nu vel ideologijas.
tatad, kas no augstak nosaukta piemit, ka tu sauc, tagadejai varas elitei: speciiga centrala vara bez opozicijas, militarizacija, agresiiva arpolitika, represijas, koncentracijas nometnes, iejaukšanas pilsonju personiskaja dziive? kur ir musu falangistu, dzelzs gvarde, jaunvalstnieki, bultkrustnieki, etc?

šito tavu tumsoniibu var tikai apskaust, ka ar tadu var dziivot un vel ar to lepoties visados forumos, sekls, nezinošs, aprobežots onka, kuram maja ir aizaugusi sudos delj paša tvaicenes diagnozes.
ja es sakšu tirzat katru tavu bulšitu (parasti es vnk paeju garam un nelasu), tad tu no kauna cauri zemei izkritiisi, gaismas nesej.
2020-11-20 14:42

AivarsN  8 2 Padomi kā cenzūra bija ļoti pamatota. Nevarēja visādus degradējošus mēslus rādīt televīzijā un uz skatuves drīkstēja kāpt tikai profesionāļi. Protams, aicināt uz valsts apvērsumu nebija atļauts, taču dažādu iestāžu un varas struktūru ierēdņus, pie atbildības varēja saukt. Tagad ir nevis centralizēta valdība, bet gan varu nelikumīgi sagrābis krimināls no ārpuses vadīts grupējums, kuru tauta nav ne izvirzījusi, ne ievēlējusi. Tieši ar to jau es nodarbojos, cenšoties atvērt acis tiem, kuri jau gatavi pamosties. Tie, kuri pilnībā atrodas masu dezinformācijas un okupantu ideoloģijas varā, protams, ir akli un kurli pret jebkuru citu informāciju. Protams, arī tie, kuri iztiku pelna kalpojot šai svešajai varai, ir pret jebkurām pārmaiņām, jo uz tautas rēķina dzīvot ir ļoti ērti.
Vai mūsu valdība nejaucās svešu valstu iekšējās lietās, lai gan savas nevar sakārtot? Vai nespiež uz bruņojuma iegādi, lai gan neviens pat nedomā uzbrukt? Cik mūsu mazajā valstiņā jau ir militārajās struktūrās iesaistīti cilvēki un kam viņi tiek gatavoti? Lai aizstāvētu no tautas nelikumīgo valdību, apspiežot jeb kurus protesta mēģinājumus. Vai tās nav represijas, ja mērķtiecīgi tiek grauta ekonomika, lai trešā daļa iedzīvotāju būtu spiesti doties ekonomisko bēgļu gaitās? Vai tās nav represijas, liekot nēsāt maskas pret neesošu pandēmiju, ja zinātnieki visā pasaulē jau sen pierādījuši, ka maskas ne tikai neaizsargā, bet pat nodara kaitējumu veselībai. Distancēšanās un lokdauns nogalina daudzkārt vairāk cilvēku, nekā tas pats saaukstēšanās vīruss. Tūlīt būs arī piespiedu vakcinēšanās, čipošana un elektroniskā koncentrācijas nometne, lai gan vēl līdz šim nevienā laboratorijā nav izdevies iegūt šī vīrusa tīrkultūru. Par kādām vakcīnām tad vispār var būt runa? Lai tās vismaz elementāri pārbaudītu, ir nepieciešami vismaz 5 gadi. Bet varbūt tās tiek izstrādātas jau sen un pavisam citiem mērķiem? Protams, ir vajadzīgas smadzenes ar augstu kapacitāti, lai
2020-11-20 16:08

Bazhix    4 Vai nespiež uz bruņojuma iegādi, lai gan neviens pat nedomā uzbrukt?
--------------
Mhm. Krimai neviens neuzbruka, Ukrainai neuzbruka, Gruzijai neuzbruka, Modovai neuzbruka. Visur viņi paši sacēlās pret nolāpītajiem kapitālistu parazītiem un vēlējās atgriezties bagātajos psrs laikos, kad plaukti lūza no pārpilnības un cilvēkiem nevajadzēja strādāt, lai paēstu... :D
2020-11-20 16:33

saulite34  1 2 AivarsN,kurš tev liedz strādāt savā saimniecībā un ražot un pelnīt un būt darba devējam un maksāt lielas algas. 2020-11-20 16:49

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu