Vai vēl joprojām ticiet vakcīnu efektivitātei un tai sfērai kopumā?

Vai vēl joprojām ticiet vakcīnu efektivitātei un tai sfērai kopumā? Uzmanīgi noklausieties šo itāļu ārsta video. Tas ir tulkots krieviski.

https://dra.lv/s24E115

Vaukskis      Jurij_1962, ko saki par putina un ķīniešu sūdu ieperdelēšanu veciem cilvēkiem citviet? Sanāk tā, ka kopā ar geita sūdu absolūtais vairākums pasaules iedzīvotāju tādējādi "mīl" savus vecākus vai Austrumos nesmird?

Ljekainiitis      Tagad labāk saprotu, kāpēc agrāk bija raganu tiesas. Tādas julannas , droles, aivariņi , andas, coldlandi - tai laikā būtu pirmie, kas kliegtu - sadedzini viņu, jo es to nesaprotu, vakcīna ir velna dota. Tagad, interneta laikā atsevišķas frāzes var katras salasīt. Pat neko no tā nesaprotot. Ir gan arī pretējais efekts - ar interneta pieejamību šiem ragankāvējiem par to, ka viņiem nav spējas izprast faktus uzzin arī citi. UN varbūt pat labāk :)

Pietiekami daudzi vīrusa noliedzēji savu nesaprašanu ir apjēguši tikai pēc personīgas sastapšanās ar to. Diemžēl ...

Anda      Es sastapos, izgāju cauri 4 dienu laikā tipiskajiem sy, tad, kad rakstīju netā par vana tallin. Vīruss ir, un ir negants, bet šodien pieejamās vakcīnas netur kritiku. par citiem planētas iedzīvotājiem nezinu, bet man nevajag, lai manas šūnas sāktu pastiprināti sintezēt konkrētus proteīnus. JO proteīnu sintēzes normālā regulācija šūnā tiks izjaukta. Bet vakcīnu ražotāji klusītēm monitorēs, kas notiks ar vakcīnas pases turētājiem nākamo 50 g griezumā
da ni na ,tu, kas sevi sauc par ljekainiiti
vakcinējies publiski un ar visām pēc kārtas!

coldlands      Oj ljekainiti ned..s, es neesmu pret cilvēkiem, kas grib vakcinēties, es esmu pret piespiedu vakcināciju, jo es pats to nevēlos.☝
Ka arī es saprotu, ka agri vai vēlu, bet man nāksies ļaut sevi sapotēt, jo man patīk ceļot.

Ljekainiitis      Anda, protams - vakcinēšos, kad pienāks mana kārta. Vakar reģistrējos manavakcina.lv un aicinu visus.

Šūna pēc vakcinācijas nedarīs neko nedabīgu. Mehānisms protams nedaudz atšķiras dažādiem ražotājiem,bet vismaz puse no pieejamajām (ieskaitot ķīnas un krievijas) veidotas pēc jau sen zināmām tehnoloģijām. mRNS vakcīna - jā, cita, bet arī BEZ iejaukšanās šūnas ģenētiskajā materiālā.

dabasmiilis      2021-02-05 14:15,

Nu gan salīdzināji pagājušā gadsimta potes ar šā gadsimta meistarojumiem!
Tas ir tas pats ,kas salīdzināt mūsdienu paiku, piedzītu ar ķīmiju, pret iepriekšējo gadsimtu veselīgo paiku! Uz aci ,atšķirību varbūt grūtāk manīt ,bet parokot dziļāk ,ne tas vien atklāsies!

Ljekainiitis      Izpausties te dažiem gribas, bet saprašanas nav ... Vakcīnas uz adenivīrusu bāzes ir daudzu pretvīrusu vakcīnu pamatā.

dabasmiilis      Par papilomu es jau sapratu pēc tiem ltv rādītājiem manipulējošajiem reklāmas rullīšiem, "mammu, tēti ,vai dzirdiet, vai jums nav manis žēl, tik ļoti gribas to poti"... Precīzu tekstu neatceros - slikta atmiņa. Bet tajā reklāmā pietrūka tikai vēl mesties gar zemi un raudāt ,ka konču nav dabūjusi.
Jau tad pēc manipulēšanas tipa sapratu ,ka pote jauniešu reproduktīvās sistēmas piebeigšanai , spēlēšana uz vecāku jūtām... Šitais doks to tikai apstiprināja!

Video labs - pievienoju savam arhīvam - rakstu zinātnisko darbu - noderēs, kuru ceru ap simtgadi izlaist masās!

Anda      tu, kas sevi deevee par Ljekainiitii izskaidro mums visiem vienkāršiem vārdiem tevis aizstāvēto vakcīnu mehānismu
jo kad es ar to iepazinos pēc Aizliegtais Paņēmiens 4. janvāra raidījuma, man sanāca, ka šūnas ģenētikā neiejaucas tikai tās, kas masām netiek dotas-laboratorijā izaudzēta novājināta virsmas proteīna vakcīnas Johnson&Johnson un Glaxo SmithKline izpildījumā.
Gan Moderna=Pfizer, gan Astra Zeneca=Sputnik tiešām iejaucas šūnas darbības ģenētiskajā regulējumā.
"Vakcīnas uz adenivīrusu bāzes ir daudzu pretvīrusu vakcīnu pamatā". Kuru? Kāds darbības mehānisms?

Ljekainiitis      Te kādam intdernets salūzis ? Astra Zeneca, Sputnik, kīnas apritei laistā kā reiz ir uz adenovīrusa bāzes radītās vakcīna.

https://www.vm.gov.lv/sites/vm/files/media_file/covid-19_vm_preses_konf_11dec2020.pdf

Lūdzu - īsi un ar maz sarežģītiem vārdiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu