Vai vēl joprojām ticiet vakcīnu efektivitātei un tai sfērai kopumā?

Vai vēl joprojām ticiet vakcīnu efektivitātei un tai sfērai kopumā? Uzmanīgi noklausieties šo itāļu ārsta video. Tas ir tulkots krieviski.

https://dra.lv/s24E115

Jurij__1962      Pie t s riska grupas pieder vecie cilvēki.
Nezinu cik lōti vajag "mīlēt" savus vecus vecākus lai ļaut viņos ieperdēlēt kaut kādu geitsa sūdu. :(

DanaL      Sanija, Jūs atkal kļūdaties. Mans viedoklis, kā Jūs izsakaties, ir situācijas analīze ("Kas grib vakcinēties, tas novakcinēsies..."), kuras rezultātā ir izdarīts secinājums par dabisko atlasi.
Kurš te putrojas?

coldlands  1   Danal, tev ar ar prātu pašvaki? Es tāpēc arī jautāju kāpēc man vakcinēties ja es neslimoju ar covidu, un arī neviens man pazīstams cilvēks ar to nav slimojis.
Man ko jādzer analgins arī tad kad galva nesāp, lai būtu pārliecināts, ka tā nesāpēs?

Bazhix      Interesanti, Aivars pirms seksa ar skuķi noskaidros, vai skuķis ir vakcinējies un ja ir, tad sūtīs kājām atpakaļ uz pilsētu? :D
Kāda nah starpība, cik (un vai) efektīvas ir vakcīnas, ja tās tāpat neplāno izmantot.. :D

Vaukskis      Ticu sfērai un žļurgu devu efektivitātei lielos vilcienos, aivarveidīgo plosīšanās virtuāli, nevis kratīšanas izrādīšana reāli, pārliecību nostiprina, jo tas ir kā apstiprinājums, ka, acīmredzot, dzīve tāpat ir pietiekami izdevusies arī norūpējušamies!. ..Visiem pietiek, ar ko ņemties!:)

DanaL      Coldlands, tu no Rogovkas* vai tikai tēlo aunu? Tavā vecumā tomēr jau sen vajadzēja zināt, ka vakcīna tieši ar to atšķiras no citiem medikamentiem, ka to ievada profilaksei, nevis ārstē slimību kā citi medikamenti! Priekš tevis un citiem tikpat tupiem neliela analoģija no auto moto. Rūsas noņemšana ir medikamentoza ārstēšana, kamēr pretkorozijas pārklajums ir profilakse.
Ceru, ka aizkāpa. Ja ne, ņem AivariņuN pie rociņas un marš uz pirmo klasi!

Un vēl, tā pārējo apsaukšana par bezsmadzeņu radījumiem un apjautāšanās par prāta spējām laikam tev tāda savdabīga publiska pašhipnoze? Izskatās, kas strādā.

neratni_stasti      AivarN, "Ne jau visi ir pilnīgi egoisti. Normālam cilvēkam nav vienalga, ar ko indē viņa vecākus, bērnus un pat svešus cilvēkus." (c) - tieši no šādiem cilvēkiem ir jāpiesargājas visvairāk. Es labāk pati izvēlos, ar ko "indēties", nevis saņemu "rūpes" no tik misticistiski domājošiem personāžiem.

DanaL      Aivar, ielaisties diskusijās ar diletantiem, ir zem mana goda tāpec tavus tekstus vispār nelasu, uzrunāja tikai mans nickname sākumā.
Tev spriest par to, ko māca vai nemāca augstskola, nepavisam nevajadzētu, jo tu tur pat tuvumā neesi bijis.
Bet, tā kā esmu studejusi gan mikrobioloģiju, gan biotehnoloģiju, pačukstēsu, ka ļoti liela informācija tiek uzņemta no specialajam publikacijām attiecīgās nozares žurnalos un saitos.
Tu, atškirība no tā, visu informaciju, sagrabstijis pirms 100 gadiem no kaut kādiem krievu kaktu dakteriem un tagad mal savu maļamo.
Atvaino, es nespēju komentet to hu*nu.

Ljekainiitis      Tiem , kas atzīst, ka zeme ir apaļa un zinātne tomēr strādā cilvēku labā: https://manavakcina.lv/

P.S. Aivariņ, nemazgā lūdzu rokas pēc tualetes apmeklējuma. Lai imūnsistēma trennējas.

Paula6      Kad oho lasu komentārus par valcīnām vai kādu citu medicīnisku jautājumu, tad ne vienu reizi vien nodomāju: cik gan daudz ir šeit tik izcilu "mediķu" kā AivarsN, kas ir tik zinoši!
Bet nu vienu gan zinu - man nebūs uzticības nevienam ārstam, ja dzirdēšu tādas "mediķu" runas kā šeit, arī par vakcīnām. Nekad neesmu dzirdējusi ārstam apgalvojam, ka vakcīna, jebkura, pilnīgi izārstē kādu slimību, tā tikai aizkavē to.
Bet ticu tam, ka ļoti daudziem cilvēkiem Latvijā ir lielas bailes no vakcīnas blaknēm, kas ir neizbēgamas, jo pārāk maz ir rūpējušies līdz šim par savu veselību. Pārbaudiet kaut vai skābekļa līmeni savās asinīs...

Kontiki      Krievijas gebelsu un troļļu propoganda ietekmē samērā daudzus šeit Latvijā.... Aivars un Julianna ir labi piemēri! Diemžēl šādi tipi turpinās vairoties - fizikas, matemātikas, dabaszinātņu zināšanu līmenis samazinās. Tāpat arī vēstures - vajag tikai nedaudz palasīt datus par vakcinācijas ieviešanu 20.gs un kā tas ietekmēja mirstību un dzīves ilgumu. Man māte stāstīja, ka ap to laiku kad piedzimu, manā pagastā bija nomiruši divi mazi bērni no poliomielīta (bērnu triekas). Viņa bijusi ļoti uztraukusies par mani, tomēr ao to laiku tika uzsākta vakcinācija pret šo ļoti bīstamo infekciju.
Vidusskolas laikā visus zēnus potēja ar kombinēto vakcīnu pret vairākām infekcijām - tas bija aktuāli saistībā ar militāristiem un no tās nekā nevarēja izvairīties. Man jau pirmā vakcīna izsauca ļoti stipru iekaisumu un ilgstošu strutošanu. Tāpēc mēģināju izvairīties no otrās - nekas nesanāca. Un arī otrā pote līdzīgi strutoja - rezultātā man ir divas lielas rētas mugurā zem lāpstiņām!

Anda      Kontiki & Ljekainiiti
ne jau ar meliem un demagoģiju jūs piespiedīsiet veselus cilvēkus iesaistīties bezgarantiju vakcīnu pētījumā, kuru plānots noslēgt 2023. gadā!
maksājiet, kā jau daudzviet pasaulē to dara!
šobrīd banānijā spēkā aksioma-vislētāk nevis pie dīlera, bet pie sarga!
EK maksā valstīm lielas naudas, kuras nevajadzēšot atdot, lai tikai tās "uzlabo epidemioloģisko situāciju", citiem vārdiem, masveidā vakcinējas ar gēnu inženierijas žļurgām. Kas no šīs naudas tiek pilsonim-eskperimenta dalībniekam? Uzmundrinājuma vārdi? Melu propoganda? Spārnotas frāzes?
uztaisiet tā, lai procesu var nokārtot formāli un ņemiet savus mljrd uz veselību

Julianna      Kontiki! Tā kā esi skāris manu niku. Tad ko tev teikšu.Man domāt pazīsti mani personīgi? Televīziju esmu izmetusi jau vismaz 8 gadus. Tātad, apgalvojums ir pilnīgi aplams. Bet. Ja jau runājam načistotu, tad Latvija nemaz nav brīva. Jo 1991. gadā bija referendums, kur absolūtais vairākums no 300 psrs iedzīvotājiem nobalsoja PAR sojuza saglabāšanu. Un demokrātijā mazākums(Baltijas republikas un Grūzija nebalsoja), bet tas nemaina būtibu. Neviena piecstāvene, ne citas ēkas nav noņemtas no psrs bilances un uzliktas uz Latvijas bilances(privatizācija ir afēru māte, kāda redzēta uz Zemes. 1997. gadā ar viltu mums tika noņemtas PASES un šodien visiem Latvijas incīšiem uz ķepām ir smukas MIGRANTU apliecības. Kas ir migranti, aizstaigājiet uz Muceniekiem un paskatat.Mēs esam tādi paši! Veselu darba dienu notērēju Uzņēmumu reģistrā. Gribēju noskaidrot uz kāda pamata darbojas tiesas LV. UR tādu informāciju neatrada. Braucu uz VID(jo ;siem takš ir PVN statuss) Vid atrada, ka tiesas darbojas uz Saeimas saraksta pamata. Tipa tiesa nr1. nr2 utt. Afigēts! Un kāpēc mums noņēma latu?Jo savādāk nekā. Kāpēc RUS nevar startēt zem Deņikina trikalora olimpiskajās spēlēs? Tāpēc, ka RUS nav pienācīgi reģistrēta. Un šogad vispār vāks. Noņēma psrs valūtu 810 kodu.Varbūt Kurilus japāņiem pārdos, tad varēs zem japāņu jēnas veikt darbības finanšu. Savelkam gala rezultātu. Kāpēc pie mums aizliegta psrs simbolika? Tāpēc, ka faktiski mēs dzīvojam 2 realitātēs. Parastā tauta domā, ka brīvajā Latvijā, bet valsts noslēpuma turētāji zina, ka psrs. nu un tagad -- fas. ar putām pierādīt, kāda es nozombēta.

Bazhix      Ne jau visi ir pilnīgi egoisti. Normālam cilvēkam nav vienalga, ar ko indē viņa vecākus, bērnus un pat svešus cilvēkus.
------------------
Ja jau būtu tādas rūpes, tad stāstītu arī citas lietas, no kurām cilvēki nevar izvairīties - piemēram, kā pareizi kluci likt.. :) Tas mūsu dzīves kvalitāti un ilgumu ietekmē krietni vairāk nekā brīvprātīgās vakcīnas.. Diemžēl neko vairāk kā vaimanāšanu par parazītiem neesmu dzirdējis. Un tam nav nekāda sakara ar rūpēm par sabiedrības veselību. Tās ir gaudas par sabrukušo PSRS, kur varēja nestrādāt un tik un tā viss bija :)

rokons      Šodienas slodze netā, lai pieteiktos uz vakcinēšanu, parādīja skaidri kas ir kas.
Ja nebūs paris mēnešos ap 100 000 mirušo - vakcinēšanās izrādīsies vismaz nekaitīga... :D

coldlands      Danal, vai tavam smadzenēm tas nav sagremojami?
Jāmēģina tavā valodā. Ir sliktas kvalitātes auto viņi rūsē, lūzt, bojājas..., bet ir kvalitatīvi, viņam taču svaigu krasu virsu neliksi, motoru nemainīsi tikai profilakses pēc, tad kāpēc man sevi vakcinēt, vai tikai tāpēc, ka tu vrodji esi slimojusi ar kaut kādu gripu?!

DanaL      Coldlands, spriežot pēc taviem tekstiem, un runājot analoģijās, tavs auto ir ne vien sliktas kvalitātes, sarūsējis, salūzis, bojāts, bet jau sen sagriezts, pārkausēts un pārtaisīts tējkannās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu