Covid19

Kā -tā , ļaudis ievēro distancēšanos , nēsā mutes maskas , bet tik un tā =saslimst ???????Kur jēga aizsargāties ?

fargo      "Saslimst tāpēc, ka sabiedriskajā transportā vismaz 2-3 pasažieri brauc bez maskas."
maskas neierobežo vīrusa izplatību vispār. ja visi pasažieri nēsātu maskas, tad rezultāts būtu tieši tāds pats, kad ja maskas nenēsātu neviens. maskas nepalīdz, bet kaitēt var gan.

par tiem 20%

izdzīvošanas statistika no tās pašas WHO(pasaules veselības organizācija):
0-19: 99.997%
20-49: 99.98%
50-69: 99.5%
70+: 94.6%

beidziet reproducēt dezinformāciju.
2021-04-16 10:51

Ljekainiitis      Red - https://www.businessinsider.com/photos-brazil-mass-graves-experts-anticipate-covid-19-deaths-2020-5 2021-04-16 10:57

Peleks      Dai tak slimību izplata skolas, bernudārzi un narvesen tipa veikali!! 2021-04-16 11:30

fargo      pagājušā gada augusts. citā da valstī, ekvadorā, tikai ziņots par to, ka izmisumā uz ielām tiek dedzināti covid līķi.

"Last week, jarring images raced around the globe that seemed to show desperate people in Ecuador burning bodies on the street. According to the social media posts, the coronavirus had overwhelmed the Lenín Moreno administration and pushed the country — long known for political instability — to the brink.

But when police went to the sites where the videos were filmed, the truth was a bit more nuanced. In one case, a family was burning tires to protest the government’s delay in recovering the body of a relative. In another case, people were burning a couch on which someone with the contagious virus had been sleeping.

“The idea that people were burning bodies on the streets — those images were shared around the world, television stations re-posted them, even presidents of countries fell for them,” said Ecuador’s Communication Secretary Gabriel Arroba."

2020. aplīrlī ziņoja kārtējo šoku par to, ka ņujorkā, strādnieki spectērpos rok masu kapus bronksā. viss ar bildēm. beigās izrādījās tie arī bija meli. tā bija kapsēta bomžiem, kas izmantota jau 150 gadus.

uz ņujorku tika sūtīts milzu kuģis-slimnīca, lai palīdzētu itkā pārpildītajām slimnīcām. ziņās viss tika eskalēts katru dienu. beigās? ņujorkas slimnīcas gandrīz tukšas, jo tās neuzņēma pat vēža slimniekus. zini cik pacientu tas kuģis uzņēma visas savas misijas laikā? ČETRUS!

es nezinu, vai brazīlijas masu kapu bildes ir arī pīle vai nē. bet ja tu bildē redzamos kapus sauc par masu kapiem, tad jebkuri kapi rīgā arī var tikt nosaukti par masu kapiem.

jebkuras ziņas, kuru mērķis ir šokēt un vēl vairāk cilvēkos dzīt iekšā bailes, ir kā minimums uztveramas ar ļoti lielu skepsi un ir nepieciešama pārbaude. ne tu zini, kas tur attēlā ir, ne ko. tev kaut ko parāda un apgalvo. kā tu vari zināt, kas ir attēlā, ja pat tiek fabricēti vid
2021-04-16 11:33

Epifanija      Tīrākā politika un bizness, apetīte rodas ēdot un cilvēcība tiek izskausta, pie mums masu kapi fiziski nav iespējami, jo attiecīgā mērķauditorija ir jau izmirusi dabiskā nāvē pirms palaida ēterā šāda veida vīrusu, lai attīrītu pasauli no liekēžiem, kādēļ tad pacēla pensijas vecumu - lai nebūtu jāmaksā, apriori, pirmie kaķēni ir jāsalīdzina, kaut kas nogāja greizi, kaut kā jau jāizstrēbj tas viss, protams par to jāmaksā, bet samaksās kā vienmēr tauta, paldies Dievam tiešām vēl nezinu nevienu sev apkārtnē saslimušo, kaut gan pašā sākumā, kad viss tas sākās, pirms gada, pamodos ar dīvainām sajūtām, a varbūt jau esmu izslimojusi, patīkams nekas tur nav, to nenovēlu pat ienaidniekam, patīk noskatīties kā valdībā esošie spēlē nevainīgos un stulbais jēriņus, bet nu kaut kā jau būs tomēr izstūrējuši to laivu krastā, balstoties un vientiešiem, kuri vēl viņiem tic! 2021-04-16 12:34

confety      neticeju ,ka pasaule ir tik daudz debiloidu,,,stiprini imunitati,esi vesels. 2021-04-16 12:41

Floriana      Dabasmīlis par daudz saskatījies zinātnisko fantastiku. Tie tārpi jau sen dzīvo drēbēs, pārtikā, suņos, kaķos, cilvēkos, tikai kā nu kurš ar to tiek galā. 2021-04-16 14:59

Arma      Protams, Covid-19 ir, un daudzi ar to arī slimo, bet nevar teikt, ka visi smagi. Manu draugu vidū ir tādi, kas smagli saslima pēc potes un ir tādi, kas pārslimoja viegli, Un ir arī tādi, kas nav slimojuši, bet kam uzrāda antivielas. Visticamāk, ka pat nemaz nenojauta, ka saslimuši, jo nav bijuši Covid raksturigie simptomi. Un kā mediķi stāsta, ir arī tādi slimnieki, kam ir visas klasiskās Covid pazīmes, truklāt smagi, bet testi ir negatīvi. Ir ģimenes, kur vienam ir covids smagi, bet pārējiem ģimenes locekļiem tas nav pielipis, kaut arī saskare ar slimnieku bijusi cieša. Tā kā, manuprāt, viss atkarīgs no tā, kā darbojas cilvēka imūnsistēma. 2021-04-16 15:22

Reds      Ljekainiitis - Brazīļus biedē ar tām pašām metodēm ar kurām mūs - "re - cik daudzi ir nomiruši no c", bet kopējo mirušo skaitu nekur neatradīsi pie tādiem rakstiem + Brazīlījā esot krities kopējais skaits salīdzinot šo aprīli ar pagajušā gada aprīli.

Tās prognozes kas tur minētas - nu pie mums jau arī mēnesi no vietas viens ārsts prognozē ka tūlīt būs liela miršana un saslimšana, bet statistika krītas ļoti strauji. Tas otrkārt - bet pirmkārt varēji jau ielinkot kādu rakstu ar faktiem, jo pagājušā gada spekulācijas par to ka augustā būs 125 000 nāves no c, jau nu tagad var viegli pārbaudīt.


Brazīļiem gadā mirst 1,5 miljoni cilvēku:
https://knoema.com/atlas/Brazil/topics/Demographics/Mortality/Number-of-deaths

kas ir 125 000 mēnesī un drusku virs 4000 dienā - katru dienu, gadu no gada.
Tavā linkā, kas gan ir pagājušā gada raksts minēts: "On April 28, when Bolsonaro was asked about the then-record daily death toll of 474" - tātad tajā laikā maksimumā no c bija miruši 10% no tā kas ir pilnīga ikdiena - kādi masu kapi tev tur? Un pat šogad - ja kopējā mirstība joprojām nepieaug - masu kapi nav tas pats, kas kapsēta.
2021-04-16 16:22

rebeka      Rindas pie potēšanas centriem šodien bija īstas? Neticas. 2021-04-16 16:46

GameOver      Vairs jau nevar neko saprast. Biju ļoti tuvā kontaktā ar saslimušo, nepielipa. Slimība jauniešiem - iesnas ar nelielu temperatūru. Pret ko jāvakcinē īsti nav skaidrs. 2021-04-16 16:48

bumpastiks      A jēga ir tāda,ka tas šmovidcirks ir jāturpina kaut vai līdz tam brīdim kamēr visi būs nošpricēti!
Jo...ir tādi kas vrb tik ļoti nebaidās no paša šmovida,bet jau ir totāli viss piegriezies-maskas,distancēšanās un visādi citādi aizliegumi,ka tā dēļ vien aizies un nošpricēsies!
A kā tur tālāk būs Dies vien zin..kā piem.tā pati nelaimīgā astra zeneca-atklāja ka no viņas var rasties trombi,bet tas tā ir bijis īstermiņā kā uzreiz redzama blakne,bet..kādas blaknes var uzrasties pēc kāda ilgāka laika posma neviens nezina.Tad nu riskēt kā nu būs man personīgi liekas vnk neprātīigi!Viena lieta atnākot mājās masku var noņemt-a tā šļura paliek iekšā jau uz visu laiku.
2021-04-16 18:21

rebeka      Tā kā man ir tā, kad izlasu kādu tablešu blaknes, tad man tās visas uzreiz ir, un es esmu izlasījusi kovidpošu blaknes, tad skaidrs, es potēties nedrīkstu! 2021-04-16 19:34

dabasmiilis      Tā ir klasiska aitu uzvedība - no viņām pieprasa divus atbilžu variantus - "jā vai nē" ; un viņas ne uz ko citu vairs nav spējīgas koncentrēties, un pat neiedomājas,ka pastāv arī citi atbilžu varianti.

Gana daudz komentāru lasīts - tur pārsvarā dominē viens viedoklis - "ļaujiet mums izvēlēties kuru poti potēt", tā it kā būtu nostādīti bezizejas priekšā un tā būtu vienīgā izvēle.

Man pat bail uz ielas rādīties, tur droši vien nedēļu vecas līķu kaudzes mētājas, apkārt klīst šakāļi un apgrauž pēdas. Mums tāda pandēmija, ka ļaudis ik uz metra gāžas no kājām, veikalos daudzus nelaiž, jo vēl iepriekšējo apmeklētāju līķi nav paspēti izmēzt.

AK, PAREIZI! Mana vecā galva - nupat atcerējos aizvakardienas vēstījumu - VISAS POTES IR DROŠAS UN LATVIJĀ NEVIENS DĒĻ TĀM NAV NE CIETIS, NE KĀJAS ATSTIEPIS.
Urrrāaaa glābiņš no tumsonības!

Labi, iešu vakara pasaciņu klausīties!
2021-04-16 19:36

Lovetta    1 pajāt man jūsu politiku. Man bija 4 stundas jānostrādā maiņa covid nodaļā. Nu negribu,negribu es tā mocīties. Un mirt no covid arī ir elles mokas. Un arī strādāt tajos mēra kostīmos ir elles mokas. 2021-04-16 19:54

av2  1   Veel nav beidzies tas covidsshovs? 2021-04-16 20:25

rokons      Kāpēc tāds satraukums? Katrs rūpējas pa savu veselību kā grib. Sapotēts laikam drošāk jūtas, un, cerams, ka saieti tiem, kas vakcinēti, būs bez ierobežojumiem. Pasaules braucieni arī :) 2021-04-16 21:45

Vaukskis      rokon, jo tādiem kā, piemēram, dabasmiilis un citiem nepatīk tie cilvēki, kuri ir vakcinējušies, bail, ka neizplata tieši lipīgāko koronavīrusa paveidu. Viņiem itkā rūp sava veselība, tikai citādi, ādēļ ir satraukušies par citu paļāvīgo zturēšanos, ko mēģina iespaidot. 2021-04-16 23:17

dabasmiilis      Nu ja, sapņoju, ka jūs kājas atstiept brauksiet uz ārzemēm, lai nebūtu kārtējais uzskaites birojs pašmājās jādibina - ieekonomēsim! 2021-04-17 00:12

Drole      Pasaules braucieniem jaarezervee lieks meenesis.

https://youtu.be/ksIW_dbB7s4
2021-04-17 01:27

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu