Vai tuvāko desmit gadu laikā izzudīs ģimenes ārstu profesija?

Regulāri sekoju līdzi informācijai ,dažādos starptautiskajos forumos un publikācijām sociālajos medijos un nonācu pie slēdziena,ka straujā zinātnes attīstība elektronikas laukā ir stipri skārusiarī medicīnu. Pierādās ,ka elektroniskās ierīces spēj daudz precīzāk diagnoscēt slimības un to cēloņus. Elona Maska fenomens ir radījis pat ķirurgu-robotu ,kurš spēj daudz efektīvāk veikt ķirurģiskās operācijas.

LaskovijMerzavec      Pie mums brauc mācīties no visas pasaules! Mainas pasaule, mainas ari macibu metodes.

Iekartas ari ir daudz un dazhadas. Ir pat brsala nozare mediciniskais tūrisms, kur pie mums nrauc arsteties no visas pasaules.

Irkompanijas kas attista medicinas pakslpojumus. Piemeram, 3D ietvarus gjipsha vietā.

Atkal viss or slikti.lv

Aina_Ko      Ļoti daudziem tas jau ir zudis, jo neiet pie viņiem. Notiek pašārstēšanas , jo diagnozi uzstāda google.

Chris1986      Nu ja, es ar tādus brīnumus, kā Droles aprakstā minētos: "Ģimenes ārsti dodas mājas vizītēs" pēdējo reizi esmu redzējis 80tajos gados padomju laikos :D Manai ģimenes ārstei nemaz nav mašīna. Kā tad viņa dosies tajās mājas vizītēs? Ar kājām apskraidīs pilsētu vai ar sabiedrisko?

fargo      06:10 ot tā ir jāmācās! respect.

St__ella      Profesijas neizzūd, pielāgojas pieprasījumam prasībām. Izzūd kvalificēti speciālisti.

ube      Arī tagad dakterīši mācās caurām naktīm. Tiem, kam tas interesē. Tehnoloģijas noder ļoti, lai labāk izprastu to, ko mācies. Ja nav skaidrs no lekcijas, tad jūtubē var atrast ļoti profesionālas pasaules augstskolu lekcijas ar vizuālu skaidrojumu. Angļu valodā. Un to jaunieši pieprot. (ģimenē ir med.students)

Leta      Godmanis un viņam līdzīgie panākuši to, ka "valstsvīrs" ir sevišķi spēcīgs lamu vārds, un ja LV valstsvīrs nopērk māju par mantojuma naudu, nav neviena, kas noticētu. Ar Godmani vēl prikols bija kases aparātu nomaiņas pavēle. Varat 3 reiz minēt, kurš tirgoja jaunos, prasībām atbilstošos.
Līdzīgi varētu būt ar covid briesmām šobrīd pasaulē. Iespējams, tās pastāv tāpēc, ka jāizmēģina vakcīnas, nevis otrādi.

inaralaima      Es gaidu to brīdi,kad ģimenes ārsti kā suga izzudīs ! Ja jūs redzētu manu ārstu -vēžinieks pēdējā stadijā,kurš ieklausās tikai savā organismā,bet projām neiet.Citu meklēt slinkums,jo pagaidām nav lielas vajadzības.

rebeka      Johaidī, nemuldi! Par Olainfarm nav taisnība. Tur pamatā strādāja Latvijas augstskolu un profteh skolu absolventi. Un bērni dzima normāli.

Leta      inaralaima, ārstu trūkst, sevišķi ES utml biedrību nabadzīgākajās dalībvalstīs. Trūkst visa, kas ir labs un par ko var dabūt naudu. To iesūc kapitāla turbīna D:)

Epifanija      Diagnozes arī es varu noteikt, tas taču nieks, lūk, bet kurš ārstēs, jautājums un pa cik!?☝️😂

Epifanija      Un kā domājat, kādā līmenī būtu šī bezmaksas medicīna, ja pastāv paralēli medicīna, kura nes ārstiem peļņu? Vai valsts spētu konkurēt?

LaskovijMerzavec      Medicīna Latvijā ir diezgan daudz bezmaksas vai minimāli līdzmaksājumi. Vai tad tā nav?

Rasaanna      Man tas ārsts tāds, vienalga. Viņš nekāds. Ja nav, tad robots tāds pats.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu