Par vai pret, nopietni argumenti.

Jautājumi antivakseriem. Jūs noliedzat tikai patreiz aktuālo vakcīnu, jeb visas vakcīnas ? Nepotējaties ne pret ērču encifalītu, ne stinguma krampjiem, nevedat savus bērniņus uz visām dzīves sākuma potēm ? Tas ir principa jautājums, kā krišnaītiem uz mūsdienu medicīnu, jeb vienkārši bailes no nezināmā ? Aivars, cik noprotu, baidās, ka Bils Geits izsekos viņa gaitas, bet nu par tādiem gadījumiem šoreiz nerunāsim.
P.S. Pats uz visu raugos skeptiski un nenostājos nevienā no frontes pusēm (paļaujos savai sportista veselībai un liktenim vispār).

fargo  5 18 šīs NAV vakcīnas, tās ir noteikta veida ģenētiski "stimulatori". vēlreiz - tās NAV vakcinas.
stāstu, kas ir vakcīna.
tiek ņemta slimības mikroorganismi un ar selekcijas metodi tie tiek padarīti ļoti novājināti UN tie vars nav infekciozi. lai šādas mikroorganismu kultūras varētu iegūt ir vajadzīgas miljoniem paaudžu šo organismu. tam ir vajadzīgs ilgs laiks, kāpēc īstas vakcīnas prasa ilgu laiku, ap 5-10 gadus, lai tās varētu tikt sertificētas.

tagad par blaknēm covida pseidovakcīnām. bērniem un jauniešiem ir lielāks risks nomirt no pseidovakcīnām nekā no paša kovid19. aizdomājies.

vēlreiz atgādinu, ka šīs vakcīnas pēc likuma nedrīkst izmantot asv. jo tām pat tagad nav un aktīvi netiek dota sertifikācija - CDC atļauja tās lietot klīniskos apstākļos. jo ja šāda atļauja tiktu dota, tad valsts būtu atbildīga par blaknēm. tad nāk nākamais triks, vakcīnas tiek atļauts izmantot ārkārtas gadījumu likuma ietvaros. kas tieši te ir triks? triks ir tas, ka pateicoties izmantošanai zem šī likuma "lietussarga", ražotājs ARĪ nevar tikt saukts pie materiālās vai kriminālās atbildības.

ferštein, vai nē?

tālāk. šie ģenētiskie stimulatori, tā izskatās, NOVĀJINĀS dabiskās imūnsistemas spēju pretoties CITIEM covid19 štammiem. līdz pat pakāpei, ka ķermenis vispār varētu nebūt spējīgs atpazīt vīrusa ķermeņus, kas var novest pie katastrofālas situācijas. vai tā būs, vai nebūs NAV ZINĀMS, jo pētījumi ir nepietiekami.
2021-05-29 09:41

Julianna  5 6 Ne jau mēs, bet medicīna pa pilno aptaisījās. Tagad džungļu likums. Kurš izdzīvos, kurš pagalam,. Bet doties uz slimnīcu, atdot sevi eksperimentatoru rokās? It Ipaši šos medicinas studentus vērojot, kā mājās apgūst tālmācībā ķirurģiju,utt. Visu "brīvo" LR korporācijas laiku, šos 30 gadus nekādas potes pie sava ķermeņa. Pat tādas domas galvā neradās. Kāpēc man tā žiža, ko tagad bīda, pilnīgi veselam cilvēkam vajadzīga? Un verga -- lopiņa zaļā pase ar pie kreisās kājas. Lasu zīmes. Paklausīju Viņķelei un pa lielveikaliem nevazājos, atbrīvoju sevi no problēmām ostīt ampulu saturu, ko aiz lentēm, gādīgas rokas sačubināja. Un nevajag te tagad apšaubīt. Visa Rēzekne zina, ka Rimčikā atrada to ampulu. Izsauca specnazu, šie klusējot savāca. Suns zina ko ēdis. Ukrainā tādas 4 laboratorijas , kur zarazas fasē. Ir i pie mums. Te Oho tusē, kuri šo noslēpumu zina, tik tēlo antiņus un grietiņas. 2021-05-29 09:42

Tessa  15 11 absoluti neinterese to viedokļi, kuri vismaz 5 gadus nav studejuši medicinu, epidemiologiju, etc. 2021-05-29 09:48

rebeka  2 6 Interesanti, vai te ir kāds vakcīnu atbalstītājs, kurš zina bioķīmiju? Kurš var ne tikai atkārtot preses ziņas, ko dara vakcīna arganismā ar konkrēto vīrusu, bet arī to, ko tā darīs vēl? 100 punktu- nezina. Bet vicina vakcinācijas karogu.
Saistībā ar Julianas teikto. Kad makarons ieradās Latvijā, viss sākās.
2021-05-29 10:09

Drole  1 2 Pareizi, vajag klausiit zinaatniekus .

https://thehighwire.com/videos/pro-vax-doc-i-can-no-longer-recommend-the-vaccine-to-any-individual/ no 08:40

https://youtu.be/lgDRcO_OkAs

https://youtu.be/Nj8kOxAcUos

https://rumble.com/vfx8fr-dr-lee-merritt-if-youre-vaccinated-and-under-39-youre-260-times-more-likel
y.html
2021-05-29 10:24

saulite34  8 4 Visvairāk jau šeit kliedz visādas zīlnieces,masieres un vēl naudu kāri ļautiņi aiz bailēm,ka izmirs cilvēki un nebūs lielās peļņas. 2021-05-29 11:17

Ljekainiitis  15 7 Rebeka - toties aivariņš, julianna , drole, fargo un mīlītis mums pa tiešo no virusologu akadēmijām ! :) 2021-05-29 11:18

Letija  14 6 Nu, pirmkārt, es neesmu tik nekaunīga, paštaisna, viszinoša persona, lai neticētu un apšaubītu cilvēku, kas slimojuši ar šo slimību, stāstus.
Likumsakarīgi - rodas vēlēšanās neslimot.
Ja reiz pasaulē ir šī pandēmija un ir izstrādātas vakcīnas, tad normāla cilvēka pienākums IR potēties pret šo slimību.
Vai jums nekad nav ienācis prātā, ka arī pret citām nāvējošajām slimībām kādreiz vakcīnas nebija izgājušas 10 gadu pārbaudes laiku, kad tās sāka potēt?!
Turklāt dzīvojam tādā laikā, kad iepriekš jau ir tikušas izgudrotas daudz vakcīnas (bez kurām arī šeit esošie gudrīši - autodidakti - nez vai tik priecīgi čalotu savas teorijas).
Ja pandēmija varētu beigties, kad 70 % tiktu vakcinēti, tad jā - jūs, vakcinēties stūrgalvīgi negribošie, esat līdzatbildīgi par katru jaunu saslimšanas gadījumu.
Turklāt iespējamā un gaidāmā revakcinācija arī, visticamāk, nokļūs uz jūsu sirdsapziņām (ja tādas ir).
2021-05-29 11:34

Reds  1 7 Neesmu antivakseris, bet nē nevakcinējos ne pret ko un zāles lietoju tikai galējas nepieciešamības gadījumā. Pēdējo reizi slimoju pirms trīs gadiem. Tas ir ieskaitot vieglas iesnas, drusciņ temperatūru, vieglu klepu - vispār neslimoju, necik.

Otrkārt - šito pašu jautajumu var uzdod vakseriem - jūs vakcinējaties pret visu - pret ērču encifalītu, stinguma krampjiem, katru gadu pret gripu? Tie kam ir novājināta imunitāte, kaut kādas hroniskās kaites vēl var saprast, bet cilvēki spēka gados, pie labas veselības. Bet parasti tiem lielajiem vakcinācijas piekritējiem, dabiskā imunitate vispār neeksistē - tad nu būtu jāvakcinejas pret pilnīgi visiem vīrusiem. Kā ar tiem vidēji 200 vīrusiem, kas katrā cilvekā visu laiku ir iekšā? Bezsimptomu slimības tak!
2021-05-29 12:12

Reds  2 6 "Ja pandēmija varētu beigties, kad 70 % tiktu vakcinēti, tad jā - jūs, vakcinēties stūrgalvīgi negribošie, esat līdzatbildīgi par katru jaunu saslimšanas gadījumu." - te i milzīgi liels uzsvars uz vārdu "JA"! Vai šis pirmais solījums ka kaut kas beigsies? Vai nebija tā ka 2 nedēļas pavalkāsim maskas un viss beigsies? Nebija tā ka tikai 2 nedēļas nestrādāsim un viss beigsies? Nav tā ka pēdējā gada laikā visi ierobežojumi un lēmumi ir ar saukli - "nu tas jau tikai 2 nedēļas un viss beigsies"?

Uz kā sidsapziņas tas ir ka nekas nav beidzies? Es kaut kā neredzu veikalos cilvēkus bez maskām uz kuriem varētu kaut ko novelt. Pārējie ierobežojumi arī tiek pildīti - tie daži izņēmumi, kas kādreiz kaut ko apzinati vai neapzināti noignorē ir vienkārši smieklīgs attaisnojums esošajai situācijai.
2021-05-29 12:19

AivarsN  6 7 Protams, ka neesmu mācījies medicīnu. Bet dēļ šīs vērienīgās afēras, pēdējā gada laikā esmu tik daudz zinātņu doktoru un pieredzējušu ārstu lekcijas noklausījies, kā vēl nekad mūžā. Un kāda sagadīšanās! Viņi visi kā sarunājuši, ir nostājušies pret šo genocīdu pret visu cilvēci un pieteikami saprotamā valodā arī parastam cilvēkam, izskaidro savas nostājas pamatojumu, detalizēti izklāstot gan par viltus pandēmiju, gan vakcīnu bīstamības aspektiem. Ja vēl nesen bija cerība to šovu pārtraukt ne vēlāk kā 2026.gadā, tad tikko jau parādās prognozes, ka pa lielam viss varētu beigties jau šogad. Izmeklēšanas un tiesvedības visaugstākajā līmenī, notiek ASV, Vācijā, Austrijā. Vainīgie lokās kā zuši uz pannas, sapīdamies paši savos melos. Cilvēki mīļie, vasarā tāpat neviens vīruss jums neuzbruks! Nogaidiet ar to špricēšanos vismaz līdz rudenim! Varbūt tikmēr lielie špricētāji jau būs aiz restēm un baumas par briesmīgo vīrusu, būs palikušas tikai kā nepatīkamas atmiņas. Sapotētajiem gan var novēlēt tikai daudz, daudz veiksmes, jo tā būs nepieciešama kā vēl nekad. 2021-05-29 13:00

neratni_stasti  2 6 Neatceros vairs, pret ko esmu potēta bērnībā, bet ir rinda slimību, pret ko potējos arī tagad. Difterija un stingumkrampji - noteikti. Tā kā esmu pusaudžu gados izslimojusi garo klepu, tad noteikti atbalstu šo poti zīdaiņiem. Ja vēl pusaudzībā to kaut kā var ar mokām izvilkt, tad nav ilūziju par zīdaiņa spēju palikt dzīvam. Te, protams, visi lielās par savām lieliskajām imunitātēm, tak, žēl ka nevar jūs iesēdināt vilcienā "atpakaļ pagātnē", lai tur praksē izmēģinātu, kā tad jūsu imunitāte darbojas. Attiecībā uz kovid - nju, man nav problēmu uzvilkt masku veikalā, uz smadzenēm, ziniet, maksa nespiež. Savukārt vakcinēšanos ar kovid nav aktuāla, jo es piederu pie tās ļaužu grupas, kuriem ir kontraindikācijas jebšu kurus šobrīd nemaz nepotē. 2021-05-29 13:07

GameOver  1 12 Pagaidām nevakcinējos. Iemesli ir vairāki. Valdība bliež vakcīnu iekša visiem, nepārbaudot antivielas, proti, nenoskaidrojot, vai cilvēks jau nav izslimojis covid un vai viņam nav dabīgā imunitāte. Man nav saprotams, uz kādu no desmit covid veidiem vakcina darbojas. Paziņu lokā visi covid izlimo kā vienkāršu saaukstēšanos, nepielipinot nevienam, pat pašiem tuvākajiem. Higiēna darbojas pietiekami. Par savu imunitāti neuztraucos. Biju domājusi vakcinēties, lai nepārnēsātu, bet izlasīju, ka nav pierādījumu, ka vakcinētie nepārnēsās covid. Līdz ar to vienīgie argumenti vakcinēties pazuda. Esmu vakcinējusies ar visām obligātajām vakcīnām. Daru to regulāri. Uzskatu, ka zinātnieki šo slimību vēl nav pieteikami izpētījuši un viņu viedoklis ir pretrunīgs.
Katram jādomā ar savu galvu. Neesam aitas.
2021-05-29 13:13

Leta  2 5 Nu te ir daudz emociju, bet nedrīkstētu būt nemaz. Tikai sausi fakti un līgums.
Ražotājs garantē produkta drošību uzņemoties saistības blakņu gadījumā? Nē? Saruna beidzas.
2021-05-29 15:06

Ljekainiitis  7 4 Un kādas saistības uzņemas ibumetīna ražotājs blakņu gadījumā ? Saraxts blaknēm noteikti nav mazāks kā vakcīnām. 2021-05-29 15:57

Virgo  2 7 Lai sieviete radītu bērniņu ir vajadzīgi deviņi mēneši, neatkarīgi no vīriešu skaita, kuri šo procesu veicina... Lai radītu normālu vakcinu ir nepieciešami padsmit gadi, neatkarīgi no tā cik farmācijas kompānijas šo procesu veicina... .. 2021-05-29 16:18

rebeka    7 Ibumetīns, paracetamols, plus vēl visi karstie dzērieni, ko iesaka pret apaukstēšanos, ir no jauna ienākušas zāles. Agrāk bija citramons un analgīns. Starp citu, arī remantadīns, kas lieliski pasargāja pret gripu, un arī citiem vīrusiem neļāva iekļūt šūnās, līdz ar to cilvēks nesaslima. Remantadīnu vairs neražo, sākās ar to, ka cēlās cena, tad tas bija nopērkams tikai uz receptēm, un tad ražošana vairs nebija nepieciešama (Krievijā gan tas ir nopērkams pa lēto).
Manu paziņu lokā kāds vīrietis slimoja ar kovidu, temperatūra 4 dienas 40 grādi (vīrs ar daudzām hrioniskām slimībām ap 60). Dzēra mediķu ieteikto paracetamolu, temperatūra nekritās (varbūt vēl kāds ir ievērojis, ka no šitās zāles temperatūrai ne silts, ne auksts). Dakteri esot iešpricējuši analgīnu (tā teikts), un ar to temperatūra nokritās un slimība beidza savu gaitu.
Inķeresno odnako:)
2021-05-29 16:26

DanaL  8 8 rebeka, 10:09

"...Interesanti, vai te ir kāds vakcīnu atbalstītājs, kurš zina bioķīmiju?..."
Apgalvot, ka kāds zina bioķīmiju, būtu apmēram tas pats, kas apgalvot, ka kāds zina, cik (konkrēts cipars) zvaigžņu ir pie debesīm :D

Bet - jā, esmu studējusi gan bioķīmiju, gan mikrobioloģiju, gan biotehnoloģiju un - jā, esmu vakcinācijas atbalstītāja.
2021-05-29 18:49

rebeka  7 4 DanaL, nu lūk, studējusi, bet nezini visticamāk. Noliki eksi špikerītī skatīdamās?
Atbalsti to, par ko īsti neko nezini.
2021-05-29 19:02

DanaL  2 5 rebeka, 16:26

Dezinformācija, mazizglītotība izvēlētajā tēmā vai parats infantilisms?...

"...Ibumetīns, paracetamols, plus vēl visi karstie dzērieni, ko iesaka pret apaukstēšanos, ir no jauna ienākušas zāles. Agrāk bija citramons un analgīns..."

Citramons joprojām tiek ražots un tirgots Latvijas aptiekās, tā pamatā ir paracetamols +acetilsalicilskābe un kofeīns. Iedzēru citramonu (paracetamolu) pie t 37,9 un pēc stundas tā nokritās līdz normai.

"...Dakteri esot iešpricējuši analgīnu (tā teikts), un ar to temperatūra nokritās un slimība beidza savu gaitu.
Inķeresno odnako:)..."

Savukārt analgīnu drīkst lietot, ja citas pretsāpju un pretdrudža zāles nav efektīvas vai arī gadījumos, kad nav alternatīvas zāļu izvēles iespējas. Bet tā jau ir dakteru kompetence, sevišķi ja cilvēkam ir citas hroniskas slimības.

Dažu labu tekstu palasot, sāku domāt, ka pavīdējusī ideja par JEBKURU medikamentu iegādi tikai ar ārsta recepti, nemaz nav tik peļama.
2021-05-29 19:06

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu