Par vai pret, nopietni argumenti.

Jautājumi antivakseriem. Jūs noliedzat tikai patreiz aktuālo vakcīnu, jeb visas vakcīnas ? Nepotējaties ne pret ērču encifalītu, ne stinguma krampjiem, nevedat savus bērniņus uz visām dzīves sākuma potēm ? Tas ir principa jautājums, kā krišnaītiem uz mūsdienu medicīnu, jeb vienkārši bailes no nezināmā ? Aivars, cik noprotu, baidās, ka Bils Geits izsekos viņa gaitas, bet nu par tādiem gadījumiem šoreiz nerunāsim.
P.S. Pats uz visu raugos skeptiski un nenostājos nevienā no frontes pusēm (paļaujos savai sportista veselībai un liktenim vispār).

Ljekainiitis  4 2 Un tā rodas nāves zāļu stāsti:

https://meduza.io/feature/2021/05/29/reklamschiki-iz-rossii-predlagali-evropeyskim-blogeram-soobscha
t-o-smertelnoy-opasnosti-zapadnyh-vaktsin
2021-05-29 19:44

kvarts  5 6 Esmu vakcinējies...pagaidām dzīvs un vesels...
Jautājums tiem , kas kategoriski pret vakcinēšanos, cik Covid izslimojušos jūs personīgi pazīstat un cik no kovidniekiem ir miruši?...man brālens februārī nomira ,42 gadi...
2021-05-29 19:50

Felde  3 9 19.50 cik strauji viņš saslima? Kurā dienā griezās pie ārsta? Kā viņam palīdzēja? Kad aizveda uz slimnīcu???-kad jau nespēha pats elpot?
Izsaku līdzjūtību.
Un tomēr- no pneimonijām bieži mirst,ja nesniedz palīdzību...tikai-līdz šim..,konstatējot pneimonijas,uzreiz veda uz slimnīcām!
Man māsīcai vīrs nomira-otrajā dienā PĒC potes! 50g. Vesels cilvēks!
Par to gan ziņās neskandināja.....!!!
2021-05-29 20:26

CoCoSan  2 4 Tagad ir tikai viens nāves cēlonis, līdz ar ko apgalvojums, ka miris no tīra covida ir zem jebkuras kritikas. 2021-05-29 21:09

Leta  5 2 wow, DanaL mums varbūt pastāstīs, vai iespējamas tādas mRNS vakcīnu blaknes kā šūnas pašregulācijas traucējumi. Iespējamas? - kāpēc. Nav iespējamas-kāpēc.
Kāpēc gēnu inženierijas un mRNS vakcīnas bija iespējams piedāvāt ātrāk, nekā laboratorijā izaudzēto koronovīrusa virsmas proteīna izaugumu analogus?
2021-05-29 23:51

Leta  5 2 bet domāju, ka nesagaidīšu, jo darīšana ar publiku, kam slimības smaguma kritērijs ir temperatūras skaitlis 2021-05-29 23:55

Julianna  6 7 Atbilde Kvartam. Satieku kaimiņieni. Braukusi uz bērēm, nomira vīra brāļa sieva. 45. gadi. vajadzējis nieri pārstādīt. Visas analīzes uztaisītas, niere atrasta. Būtnes baltos halātos(par dokiem tos nenosaukt), uzlikušas ultimātu -- lai būtu operācija, obligāti jānopotējas. Nu ko? Niere nafig nav vajadzīga, jo sieviete jau guļ kapu kalniņā. Tas laikam tagad normāli un norma. Vai bez sranās potes operācija nebija iespējama? Vēl kas. Vajadzētu sarakstu, tām Meņgeles palīdzēm, uz kuru rokām cilvēku asinis. Krievijā tādas potētājas filmē. Rezultātā bēguļo no blogeriem prom...pie mums kaut viens blogeris filmē? 2021-05-29 23:56

TrueBlue  4 4 Tie kuri noliedz vakcīnas, lai pamēģina nesapotēties pret difteriju un stingumkrampjiem. Tāpat jau visi esam sabaroti ar e vielām un citām figņām, 1 vakcīna vairs neko nemaina, toties cilvēktiesības paplašina uz doto brīdi.
Es savakcinējos pret ierobežojumiem, jo man zb šitas vispārejais vājprāts!
2021-05-30 00:59

Epifanija  3   Tik pat daudz var ticēt tiem, kuri apgalvo, ka ir jāpotējas, cik tiem, kuri oponē vakcīnas nepieciešamību turpmākai normālai dzīvei, esmu pieteikusies uz to poti, bet neviens man to vēl nav piedāvājis, cik ilgi jāgaida? 2021-05-30 01:19

dabasmiilis  4 4 Vai man vienīgajam šķiet, ka Pensim Pekainim ir asinsradniecība ar Pavļutu vai kādu fārmas kompāniju? Katrs viņa ieraksts atgādina Pavļuta virināšanos... Ceru, ka Pekainis nestrādā atbildīgā darbā, citādi ziepes lielas no tāda priekšnieka būtu.

Kā piemērs - raksts:
"Izvērtē viena nāves gadījuma iespējamo saistību ar Covid-19 poti."
Un pats smieklīgākais, ka uzreiz pievienots visu zinošā Pavļuta komentārs:
"...nav nekāda pamata uzskatīt, ka būtu cēloņsakarība..."

-Izskatās apmēram tā, ja izmeklētājs sasauktu preses konferenci pie līķa, kuram nazis no muguras rēgojas laukā, un bez izmeklēšanas paziņotu, ka upuris miris dabīgā nāvē, ka nav pat vērts izmeklēšanu veikt! Kā anekdote! ;)

No komentāra izriet, ka Pekaiņa elki - Kariņš un Pavļuts ir ar augstākajām medicīniskajām izglītībām un saprot ko dara, tā it kā paši būtu stāvējuši pie kovid mēģenes un palaiduši tautās, pirms tam cītīgi desmitgadēm pētījuši to, tādēļ tiem pēc vārda kabatā nav jālien, Pekainis tieši tāds pats muldoņa - trollis. Ceru, ka vismaz pats tici tam, par ko runā!

Par ibumetinu runājot, atradi ar ko salīdzināt... Vai tad ibumetinu reklamē no rīta līdz vakaram masu medijos, un brīvprātīgā piespiedu kārtā liek lietot!??? [iebrauci auzās] Tieši otrādi - brīdina, ka bieži nedrīkst lietot!
2021-05-30 02:29

dabasmiilis  3   Ja pievēršamies tēmai, tad es jau no bērnības neesmu bijis zāļu cienītājs, vienīgās ,kuras bērnībā kādreiz deva, visas tika prasmīgi aiz stūra izspļautas, man dzeltenajās kinderolās bija vesela kolekcija sakrājusies.
Pēdējā pote bija 90.-to sākumā[kaut kāda otrā klase], toreiz pret gripu, tas arī viss... Vēlāk kaut kādā 8.,9.klasē arī sauca potēties, debīliķi aizjoza ar prieku, lai tikai nebūtu peldēšanas stundā jāpiedalās, es uzliku tam procesam mīksto un devos plunčāties viens pats, ar poti neviens pakaļ pēc tam neskrēja. Ja kādreiz ir gadījusies augsta temperatūra, tad nosišanai paņemu pusi ibumetīna vai silto coldrex dzērienu, tās ir visas zāles ko esmu lietojis, dodu priekšroku ārstēties ar vistas zupu - ļoti iedarbīga metode.
Augstas temperatūras tik pat kā nav bijis - pirms pāris gadiem ar kāpostiem saindējos, tad uz vienu vakaru uzkāpa uz 40mit...

Es personīgi nesaprotu, kādēļ tās ērču potes tik populāras, vai tik arī no bailēm nejož potēties, ar domu , a ja nu piesūcas!? Jožu pa garo zāli ar plikām kājām, dažas uzrāpo, nokratu un turpinu jozt, problēmu nav, sadzīvojam draudzīgi, mijiedarbība ar dabu!!! Ērcēm laimu arī fārmas pielaida.
Par gripas potēm tas pats, es pat nezinu vai vispār tāda gripa vispār eksistē!

00:59, Nesmīdini!!!
2021-05-30 02:50

rinkulis    3 Ērču ir daudz...un kļūs vairāk, ienāk jaunas sugas. Neviens ērču poti nepresē - tā tik tiešām ir brīva izvēle. Atšķirībā no covida gan - ja nu tā nelabi saliksies, ka iekodusī ērce būs ar encifalītu un būs to pielaidusi, tad čakars ir garantēts. Kādam ar to pietiek.
Atkārtošos vēl - šitas "divide et impera" nav nekas labs - informācijas ir gana, lai katrs pats izvērtētu - vajag vai nevajag potēties, un ar ko. Kas grib - potējas, kas negrib - nepotējas. Kaut kādi pārmetumi abos virzienos ir lieki.
2021-05-30 08:07

Ljekainiitis  2 4 Speciāli mīlītim un drolei:

http://thesciencepost.com/millions-of-pfizer-vaccines-recalled-due-to-accidentally-containing-4g/

Atbilstoši jūsu "argumentiem" ... :)
2021-05-30 09:14

Felde  1 4 🤗Labrīt visapkārt! Skaists rīts....
- lasu,un saprotu,ir par un pret...
Un katram sava patiesība! Tie,kuriem ir Sava pārliecība,visu cieņu! Te cienu tos,kas vēlas ceļot,un skaidri pasaka...tāpēc potējos! Taču tie,kuri lokās kā ieviņa starp bērziem....-nemazākās cieņas! Paskaidrošu!-pazīstu daudzus,kuri skaļi bļauro-nē..nepotēšos...lai viņi iet.... Satieku pēc kāda laika-jā,pieteicos,jā,sapitējos....citādi tak no darba palaidīs....vai vēl kādi tur iemesli! Neciešu šādus bezmugurkaulniekus!!! Tadoem īsti pat smadzeņu nav,un nesaprot,ka tas nav likumīgi-ne skolās,ne dārziņos,ne mediķus! Nejau potēs ir problēmas! Visos laikos ir bijuši tādi,kas nepauž savu viedokli,bet skrien baram līdzi!
2021-05-30 09:19

_armagedons_  1 7 Šī nav nekāda aktuālā vakcīna. Tas pirmkārt. Otrkārt, lai viņu sauktu par vakcīnu vispār, tai ir jābūt izmēģinātai un ir jābūt skaidrībai par sekām. Tā visa pašlaik nav. Ir tikai vakcinētie, kuri sūdzas par temperatūru 38-39 pēc devas saņemšanas. Tā ir uzspiesta, nevis aktuāla vakcīna.
Tieši pašlaik notiek izmēģinājumi, un reālā vidē uz cilvēkiem, nevis laboratorijā. Kas no tā sanāks un kādas sekas tas atstās uz cilvēkiem, to mēs vēl redzēsim, bet man kkas saka, ka tad būs par vēlu.
2021-05-30 09:44

bumpastiks  2 3 Mani nošokēja Juliannas komentārs.Kā viņi varēja pieprasīt obligāti nopotēties!!!Maksimums ko viņi varēja pieprasīt,tas ir uztaisīt covid testu un ja tas ir negatīvs tad vairāk arī neko nevajag.Pašam ir nācies taisīt testu pirms kuņģa pārbaudes-tās saucamās"kobras"
Tāpat zinu kādu paziņu kas privātklīnkā veica kataraktas operāciju un tur pat testu neprasija,bet tikai temperatūru izmērija.Un vēl...par katru kovidmirušo tak bļauj ziņās pa visu pagastu,bet par šādiem gadijumiem klusē.Manuprāt tas ir noziegums,tikai neviens par to neatbild.Bet nu katram ir sava galva uz pleciem.Vai ir vērts"spēlēties"ar savu veselību vai pat dzīvību!
2021-05-30 10:50

DanaL  2 4 Mīļā leta/rebeka, 23:51,

"...wow, DanaL mums varbūt pastāstīs, vai iespējamas tādas mRNS vakcīnu blaknes kā šūnas pašregulācijas traucējumi. Iespējamas? - kāpēc. Nav iespējamas-kāpēc..."

Vai tiešām tu domā, ka es taisos te lekciju sarakstīt, man pilnīgi vienalga, esi tu vakcinēta vai neesi. Un netaisos te kādu pārliecināt. Planēta Zeme tikai iegūs, ja cilvēku populācija kaut nedaudz saruks.

P.S. Spriežot pēc tā "wow", tu esi arī angļu valodas speciāliste...
2021-05-30 11:07

Felde  2 4 Kamēr te kāds piedalās eksperimentos....kā izmēģinājuma trusīšī,iespējams-organismu grauž krabītis... Vai,tik spējīgi pasaules zinātnieki....-nespēj salikt galvas kopā,un domāt šajā virzienā? Vai mūsu valstī ir iespēja izmeklēties? Redz,nav kvotu!😂 Cilvēku,ar ceturto stadiju ieved slimnīcā ...tur viņu aplipina!!!! ar covid...un piepluso covid mirušajiem!!! Amorāli! Kam pieder Gulbja laboratorija???? A?
Kurš smeļ to krējumu?
2021-05-30 11:11

DanaL  1 4 Jā redzi, Felde, maģiskais vārds "aplipina". Par to jau viss šis stāsts. 2021-05-30 11:17

Ljekainiitis  2 2 Tiem, kam Gugle salūzusi un pašiem zināšanu nepietiek:
https://extranet.who.int/pqweb/sites/default/files/documents/Status_COVID_VAX_28May2021.pdf

Kuras ir inovatīvās, kuras - tradicionālās, kuras ar proteīnspaikiem un kāds kurai statuss.
2021-05-30 11:19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu