Argumenti - kāpēc vakcinētie mirs pēc 2 gadiem?

Vakar satraukta atskrēja draudzene, kas bija savakcinējusies, un tagad stāsta, ko viņai cita draudzene izstāstījusi, ka internetā runā, ka visi vakcinētie mirs pēc 2 gadiem! Nu pasakiet man uz ko balstās šī pārliecība un kas to izplata? Tagad sāksies masveida panika. Draudzene jau grasās pasūtīt kapapieminekli....

rets  7 24 Jo mazāk izglītota valsts, jo mazāk tajā vakcinēto un vairāk visādu murgainu teoriju piekritēju.
Kaut kur vakcīnās redz sātanu, citur mirkočipus utt.
Vismaz Latvijas vakcīnu nīdēji var būt lepni, jo nav vieni savā sāpē. Tepat aiz austrumu robežas 40% kategoriski nevakcinēšoties. Tad nu tie arī ir mūsu vakcīnnīdēju brāļi un māsas. Briti, jeņķi un citu attīstīto valstu iedzīvotāji vakcinējas cik vien spēj. Lieki piebilst, ka šais valstīs demogrāfiskā situācija nav spīdošākā un iedzīvotāju daudzums ir nepietiekams. Tāpēc drīzāk varētu ticēt, ka tieši nevakcinētie apmirs, jo vakcīnu trūkst trešās pasaules valstīm, kur arī iedzīvotāju vairāk.

afrodithe  5 7 Viedā una32, kāds tieši ir pamatojums apgalvojumam, ka vakcinējas tikai muļķi un bailīgie?

siikaa16  1 9 Nekādu lielo pieminekli, lai nepasūta. Tikai mazu plāksnīti. Pie tādas mirstības būs masveida kapi.

dabasmiilis  5 5 Tai draudzenei slikta draudzene gadījusies, būtu labāk pie manis skrējusi - būtu viņu apgaismojis pēc pilnas programmas!

[???] Gudri cilvēki mēdz domāt pirms rodas problēmas, bet muļķi saķer galvu, kad nekas vairs nav maināms!

Ak jā - jāpiemetina, muļķi un bailīgie tikai durstās, lai varētu doties ceļojumos, piedalīties tusos un mīlēties bez maskas!!! ;)
VAR REDZĒT, KURI ĻOTI VĒLAS SATIKT PROBABUŠKU!!!

Drole  6   "When the gov´t attempts to bribe , coerce , threaten and shame me into injecting something into my body i will resist at all costs. ..."

"It´s not even a "vaccine" in the common sense of the word, but a genetic modifier. The average person has no idea what they are doing."

"1. The COVID-19 infection fatality rate, even with co-morbidities, is 0.05% under the age of 70 and between 1.5 and 2% over 70. Significantly less without comorbidities.
2. The average age of COVID-19 death is 80. The average age of death in the USA is around 78.
3. There is no scientific evidence to support face mask use in the community setting, and there is over 20 years of data to show they do not reduce spread.
4. There is no significant asymptomatic spread for respiratory viruses including COVID-19.
5. The Pfizer vaccine has a 0.7% absolute risk reduction. Moderna is 1.1%, with NO LONG TERM SAFETY DATA.
6. People who survived SARS-1 still have immunity to that virus AND immunity to COVID-19, with a 20% difference between their viral RNA."
(C)

=no komentiem > https://youtu.be/-C9sMls0niI

dabasmiilis  5 5 00:22,
Pastudē Bila Geitsa autobiogrāfiju, tur viņš atklāti ne to vien pastāsta! Pie reizes uzzināsi, kādas domas viņam ir par pārapdzīvotību, par zelta miljardu, par viņa fonda darbību un sarkano krustu Āfrikā utt...
[uzreiz brīdinu, ka tas nebūs vienas stundas lasām gabals, jo viņš tiešām ir viens liels pļāpa un mēdz lielīties pēc pilnas programmas, un ne jau pa tukšo lielās, viņš jau savlaicīgi testē sabiedrības uzmanību un pabrīdina ko plāno iesākt!!!]

Viņš jau deva vielu pārdomām, kad teica, ka pēc covida nākamie draudi būs teroristu uzbrukumi ar ķimikālijām! Vērīgākie jau zina, kurš pasaulē ir tas nr1 terorists, no turienes arī šobrīd nāk visas briesmas ar kovid afēru!

Ja mana sliktā atmiņa neviļ, slinkums tagad meklēt, tad PVO kovidu par pandēmiju nodēvēja nākamajā dienā pēc tam ,kad Geits uzsāka sponsorēšanu!

Neratnais  4 8 Interesanti kāpēc pats Geits ir kategoriski pret savu bērnu vakcinēšanu? 🤔

CoCoSan  4 2 Nu tāpēc, ka viņš ir pilnīgs idiots un stulbs antivakseris.

LaskovijMerzavec  2 5 Mjā, gudrība ir briesmiga lieta.


Tā liek domāt, ka citi ir muļķi un bailigi, tik es esmu gudrs un nebailigs.

dzozefinaups  5 7 Nupat jau sāk izklausīties pēc s.taļina cienīgām represijām.
Par katru cenu jāpiespiež vakcinēties.Lai gan,pat apkalpojošo sfēru,nevar sodīt par nevakcinēšanos-tos pašus frizierus vai manikīrus!
Jo,sodu par to,kas nav obligats,uzlikt nevar! Tas ir nelikumīgi! Bet tautu biedē,iedzen stresā,uztur to paniku! Normāli?!?
Netaisos poteties! Lidz šādam lēmumam,katram pašam jānonāk,nevis tāpēc,ka uzspiež.

anis  1 2 Bet kā-pēc diviem gadiem būs pasaules gals! Mirs vakcinētie un ne vakcinētie! Vai vakcīnas būtu bumbas ar laika degli? Bet arī tie mēdz "uzkārties"... Tāpat kā pasaules gala piesolījumi.
Man šķiet,ka savos sūdos noslīksim ātrāk,kā...

Drole  2   https://youtu.be/fMjPtDK8evg?t=515

Divi profesori - evoluucijas biologi seko jaunaakajaam (haotiskaam) zinaatniskajaam publikaacijaam.

"I´m a scientist in cell therapy and I´m extremely concerned about the effect of the spike proteins present in the body from virus but more importantly the vaccine. In lay man´s terms: the vaccine is very very dangerous."

beverina  7 8 Es brinos cik tomèr Latvijà dzivo daudz aprobeźotu neizglitotu cilvèku.Lasot komentàrus man pràtà nak viens vàrds skazoçñiki. Kas katram uz mèles to laiź àrà. Neviwns nav uz zemes palicis. Katram sava laiks. Un tie ilgi dzivosanas gribètàji var rit iet un viniem uzkritìs ķieģelis uz galvas. Kas tad bùs vainigs.? Vakcina?

Ljekainiitis  7 6 Aprobežoti, neizglītoti un kompleksaini. Mokās par savu mazvērtību un tad ir jāuzknābj jebkuram, kurš kautko ir sasniedzis, kuram ir viedoklis.

fargo  2 15 visnožēlojamākā parādība manās acīs ir cilvēku prieks un cerības, ka viņu līdzpilsoņiem būs veselības problēmas, vai pat nāve. šāda attieksme tiešām uzskatāmi demonstrē kaut kur apslēpušos žurku cilvēkā.

anis      Prieks un cerības-man šķiet,ka žurkas ir bez emocijām-iet un dara! Man nepatīk viņu darbības sekas,bet visu cieņu par mērķtiecību,neatlaidību! Vai kapitālisms,tīrā veidā,nav kas līdzīgs?

Tessa  3 1 Ljekainiit, kas tev taja visa izbrina? žanra klasika.

AivarsN  6 6 Tā zinātnieka viedoklis par to, ka vakcinētajiem atlikuši divi gadi, ir radies pēc veiktajiem izmēģinājumiem uz dzīvniekiem. Ja jau dzīvnieki nomira no tā kokteiļa, tad kādam gan optimistam ir jābūt, lai ietu potēties? Blaknes ļoti daudziem pēc otrās vakcīnas, pēc vācu ārstu pētījumiem, nav nekas cits, kā asins sarecēšana un trombu veidošanās. Daži mirst jau tūlīt, arī gados jauni, spēcīgi cilvēki, kuri nekad nebūtu miruši no vīrusa. Pārējie, atkarībā no organisma izturības, individuālās reakcijas. Un kas tā par stulbu iedomu, ka nevakcinētie mirs no vīrusa, kuru tā arī neviens nav atklājis? Un pat ja būtu, tad vairāk kā gada laikā jau visiem ir izstrādājusies dabīgā imunitāte un nākamo reizi saskaroties, jau pārslimos daudz vieglāk, vai pat vispār nepamanīts. Vakcinētajiem ar iznīcināto dabīgo imunitāti, rudens sezonālo vīrusu laiks, būs ļoti smags pārbaudījums. Cilvēki būtu daudz izglītotāki un piesardzīgāki, jeb ne totālā cenzūra.

AivarsN  4 1 https://youtu.be/mi5zxwDmJpQ

JustRozis  2 1 Muļķa dvēseles.....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu