Argumenti - kāpēc vakcinētie mirs pēc 2 gadiem?

Vakar satraukta atskrēja draudzene, kas bija savakcinējusies, un tagad stāsta, ko viņai cita draudzene izstāstījusi, ka internetā runā, ka visi vakcinētie mirs pēc 2 gadiem! Nu pasakiet man uz ko balstās šī pārliecība un kas to izplata? Tagad sāksies masveida panika. Draudzene jau grasās pasūtīt kapapieminekli....

Felde  1 2 09.37. Un kas jāsasniedz🙄,lai mans viedoklis sakristu sr tavejo??? 😂

La_m  2 1 Galīgi kukū:)))

Cik var murgot!

CoCoSan  2 3 Incanti, vai turpmāk masu mēdijos ziņos arī par no vakcīnas mirušajiem?

etc  2 5 Visi mirsim. Daži ātrāk. Citi vēlāk. Kad tas būs, neviens uz priekšu nezina. Tāpēc nevajag klausīties visādās muļķībās un tās izplatīt tālāk.
Kas attiecas uz vakcinēšanos - pirmie pozitīvie ieguvumi jau šovakar. Arēnā, ap 20:15, tikai biļetes 110 euras maksā. Sālīti. Un alus nebūs... Turam īkšķi augšup. Lai gan manas prognozes -ceturtdaļfinālā tiks friči. Itāļus, norvēģus un kanādiešus vinnēja pamatlaikā un ar daudz iemestiem vārtiem. Tātad objektīvi friči ir spēcīgāki.

CoCoSan  7 6 Ja visi mirsim, kādēļ vakcinēties ar sazin kādu žļurgu? Hokeja biļetes dēļ? Kautgan tas būtībā izsmeļoši raksturo vakcinēto kontingentu.

Ljekainiitis  6 8 CoCoSan - vārdi - atbildība pret tiem, kas blakus laikam jau tev ir tukša skaņa ...

monum_lv  1 8 Skatoties pēc vidējā vecuma, Jūs jau ne vienu vien vakcīnu esiet pārdzīvojuši. Nepārvērtējiet sevi, neviens dēļ jums netaisās izstrādāt kaut ko, kas varētu nogalināt vai izsekot. Daudz vērtīgāki esat tādi paši, ar dezinformāciju var slaukt kā goteles stallī! Ja jums vajag ko uzzināt, palasiet kādu pētījumu un izdariet paši savus secinājumus. Tak iemācieties uzņemties atbildību beidzot!

ieva03  1   Kā pa miglu te tā oho dzīve iet,jo tālāk,jo trakāk....esam miglainā pļavā....viena tante teica...

ube  3 3 Un vasarā varēs pašīberēt kādā zaļumballē...gan ne visi.

Geisha    5 Man ir paciente 97 gadi. Jau pāris gadus ārā nav bijusi- vakars/rīts, ziema/vasara nezina. Nevienu īsti nepazīst. Dienā lieto tikai 2 tabletes. Neslimo. Aprūpe ir laba. Ir kardiostimulators bez laika limita. Cilvēks mokas šajā saulē. Kā nomirt? Savakcinēja pret covidu..... un nekas. Dzīvo.
Kas būs ēc 2 gadiem to redzēsim, ja nodzīvosim. Arī ķieģelis var nokrist vai zupas bļodā noslīkt.....ja kas.

Drole  4 1 "..this protein may also affect the cells of systemic and coronary vasculatures, eliciting other cardiovascular diseases such as coronary artery disease, systemic hypertension, and stroke. In addition to cardiovascular cells, other cells that express ACE2 have the potential to be affected by the SARS-CoV-2 spike protein, which may cause adverse pathological events. Thus, it is important to consider the possibility that the SARS-CoV-2 spike protein produced by the new COVID-19 vaccines triggers cell signaling events that promote PAH, other cardiovascular complications, and/or complications in other tissues/organs in certain individuals (Figure 3). We will need to monitor carefully the long-term consequences of COVID-19 vaccines that introduce the spike protein into the human body. Furthermore, while human data on the possible long-term consequences of spike protein-based COVID-19 vaccines will not be available soon, it is imperative that appropriate experimental animal models are employed as soon as possible to ensure that the SARS-CoV-2 spike protein does not elicit any signs of the pathogenesis of PAH or any other chronic pathological conditions."
https://www.mdpi.com/2076-393X/9/1/36/htm

Zinaatnieki iesaka steigshus atkaartot peetiijumu par ´spike protein´ ietekmi uz peleem, kas pirmajaa reizee tika paartraukts, jo visi peetaamie objekti nezkaapeec nobeidzaas

___

Peetiijums steidzams, jo publika ir kljuvusi tik aizdomiiga, ka varneshiem jau naakas noseedinaat valdiibas botus malt slavinoshu injekciju propagandu...

_armagedons_  2 1 Kā saka- un tādiem vēl ir atļauts piedalīties vēlēšanās :D :D :D

bumpastiks  3 3 13:41 vārdi - atbildība pret tiem, kas blakus laikam jau tev ir tukša skaņa ..c)
nebija gan man adresēts,bet es arī pēc Ļekainīša domām varētu būt BEZ atbildīgs.Tad nu atbildēšu Ļekainītim un citiem kas bāžas virsū ar savu "pseido"atbildību.
Es esmu ļoti atbildīgs pret sevi un saviem tuvajiem,tāpēc arī nemēģināšu neko tādu kam pilnībā neuzticos,jo...tad tas tiešām būtu bezatbildīgi.Ja skrietu žvakcināties tikai lai varētu kur tipa patusēt(piem.hokejs)man gan hokejs neinteresē

Ljekainiitis  6 4 https://www.delfi.lv/news/arzemes/covid-19-izraela-atcel-teju-visus-ieviestos-ierobezojumus.d?id=532
55143

Tā, zināšanai.

rebeka  3 3 Šodien pussapotēta kolēģe, kura nedēļas beigās dabūs otru devu, un kura pēc pirmās pusstundu sēdēja balta kā drēbe, histēriski jautāja man, lai es piezvanot, kā viņa varētu QR kodu uzreiz dabūt, tusēt griboties, un ārzemes sauc.
Kaut kā dīvaini tā pote uz smadzenēm iedarbojas.

Mona_Liza  2 4 grūti , ja cilvēks naivs un muļķis... tad iet kā draudzenei.

rets  5 8 pats esmu dabūjis pirmo poti, visi tuvinieki un radi ir vai nu izpotēti, vai saņēmuši pirmo poti. Visos gadījumos stāsts viens - vienu, divas dienas mazliet sāp plecs, tā vieta kur iešpricēja. nevienam nebija slikti, neviens nesūdzējās par jel kādiem blakus efektiem.
Lai nu paliek katra paša ziņā, vakcinēties vai nē. Būs dažāda attieksme pret vieniem un otriem. Visur. Ne tikai Latvijā.
Ir plusi, ir mīnusi. Laikam jau adatas atstāts caurums plecā ar ir uzskatāms par mīnusu. Valstis kas pirmās tiks vaļā no vīrusa, pirmās arī atjaunos ekonomiku, darba tirgu utt. ja to var izdarīt nevakcinējoties, tad lai tā būtu.

rokons  2 2 Ref 15:19
Atsauce uz pērnā gada rakstu nez vai ir korekta. Patreiz pasaulē situācija kā ātrvilciens drāžas, pētījumi par laimi lielākoties ātri publicējas ( neta priekšrocības! ). Ir daudz nezināmā, bet 3mio mirušo arī nav joka lieta

Felde  2 2 Lai sasniegtu mērķi,jebkuri ieroči ir attaisnojami! - nevienam neinteresē mirušie,kur nu vēl blaknes...
Tikko bija sižets,kur saindējies suņuks.... Sacelti kājās speciņi,un skaidro,ka lv lietotas miglošanas ķimikālijas-gadiem ir pārbaudītas... Nu re,bet saslimušie,vai mirušie no vakcīnas....ir mušas vērti! Nav dzirdēts,kad kāda ministrija sacelta kājās
pēc sprāgušas mušas atrašanas...

Ljekainiitis  5 6 Bumpastik - egoisms un atbildība vispār jau ir nesavienojamas lietas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu