Ko domājat par šo problēmu!?

Piemēram, ja draudzene (sieva) aiziet sašpricēties ar C-19, vai vīrietim nav bīstami turpināt ar viņu bučoties, mīlēties? Vai tad uzreiz jāsāk izmantot gāzmaska un prezervatīvs?

siikaa16  4 5 Nevajag stresot! Sapotēties ar covidu nav iespējams. Iespējams tikai sapotēties pret covidu.

dabasmiilis  3 4 Arī par neauglību tika minēts šķiet rakstos par pīķa proteīniem, ja labi atceros, tā kā visādi pārsteigumi var būt.

-Es arī biju aizdomājies par šo tēmu... Šķidrumu un skābekļa apmaiņa, nezini tak kādu brīnumlīdzekli otrs sevī salaidis + tā iedarbību, un viņš pats arī nezina,
tieši tādēļ mani pārsteidz tie naivie komentāri - sapotējos, labi ja pāris dienas pamocījos un esmu dzīvs, pievienojieties arī jūs, tas nav tas pats, kas izdzert glāzi ūdens un pēc dienas lielīties, ka ar mani viss kārtībā, ka nav bijis saindēts.

#######Par šo visu uztraucas cilvēki, kuriem svarīga sava veselība un strādā izdzīvošanas instinkti!
-Kuriem prāta un izdzīvošanas instinktu nav, tie dzied dziesmu - "tāpat agrāk vai vēlāk jāmirst, neesam nemirstīgi, riskējam un testējam"!

Vismaz komentāros tie vakcinētie ir īpaši agresīvi[iespējams jau pošu saturs ietekmē smadzeņu darbību], pat savus briesmīgos izlaistos bērnus būtu gatavi nopotēt un uz Marsu aizsūtīt, lai tikai nemaisās pa kājām... Atliek tikai afēristiem piedraudēt ar skolu slēgšanu, tā fanātiķi bikses pieliek, ka būs pašiem tie briesmoņi jāaudzina, tā varēja nogrūst uz skolotāju pleciem, bet tagad arī skolotājiem ar potēm draud...
-Bet, ak vai, Kariņš saņēma kārtējo finansējumu, tā kā pēc praida būs jāzīmē cipariņi lokdaunam un tās skolas tāpat klapēs ciet un vēl genocīdu pret bērniem uzsāks, neatkarīgi būs 30 vai 70% sabakstīto - uzdevums ir visus sabakstīt un psiholoģiski terorizēt un pazemot. Sabakstītie varēs atkal bakstīties no jauna , un tā uz riņķi, kamēr pekas un sirds tur. Tas jau pirms gada bija zināms no paziņojumiem, ka tiks celtas pošu rūpnīcas visās malās un kopš ziemas, kad kļuva zināms, ka kovid afēras reklamēšanai finansējums esot vēl uz vismaz 2 gadiem.

Runā, ka aura vakcinētajiem dilstot vai mainot krāsas.

dabasmiilis  1 1 Man vecāks telefons, centos bluetooth uztvert vienu vakcinēto[blakus stāvošu], neko neuzrādīja, vai nu telefonam vaina un neuztver, vai varbūt placebo pote saņemta un nav sātana zīme vēl piešķirta!

Jāgaida vēsāks laiks, lai ietu pokemonu medībās, kas zin, varbūt varēs uz ielas garāmejošos uztvert.

Epifanija  1 6 Traģiski, cik daudz slimu cilvēku, labi ka ir oho, kur viņiem izteikties!

AivarsN  4 2 Vakcinētie ne tikai slimo, bet arī aplipina apkārtējos. Izraēlā izsekojot vienu slimības perēkli, atklāja ka visa pārnēsātāju ķēde bijuši vakcinēti. Lai šos gadījumus attaisnotu, protams ka bija jāizdomā jauns paveids, uz kura to šaizīti varētu norakstīt. Kā jau teikuši vairāki zinātnieki, tad šim ģenētiski modificējošajam serumam nav nekā kopīga ar vakcīnu, ne medicīnu vispār. Daži mirst uzreiz, bet pārējiem tā dēvētā atliktā iedarbība, var izpausties pat pēc vairākiem gadiem. Un protams, to jau nekādi nevarēs saistīt ar vakcīnu.
https://vm.tiktok.com/ZMdXXaKHb/

Leta  1 5 Jā! es par to. Ka iedarbība būs atlikta un visticamāk, jaunveidojumu virzienā. Jo pat daudz mazāki ārēji stresori , kā piemēram, aromātisko oglūdeņražu grupas, sekmē onkoloģiju, bet te-iesūtām šūnā mākslīgas ribosomas!
...
un šausmīgākais, ka šādi riskējam ar savu veselību/dzīvību nevis tāpēc, ka alternatīva ir nāve, bet tāpēc, lai būtu likumpaklausīgi pilsoņi valdības skatījumā. Vislētāk ir nevis pie dīlera, bet pie sarga.

JurisK  2   Jebkura pote ir bīstama cilvekiem ar vāju vai slimību novājinatu imunitāti. Tapēc vajadzetu pirms potes parbaudīt savu veselības stavokli, vismaz konsultēties ar savu ģimenes ārstu. Tai lapa, ko paraksta pirms potes, ir tieši jautajumi par veselību, par iespejamiem iemesliem, kapec nevajadzetu potēties. Darbinieks, kas spricē, īpaši potēšanās punktos, nevar zināt katra nakamā veselības stavokli. Cilvēks ar savu parakstu apstiprina, ka ir vesels un pote viņam nav bīstama. Pote nav bīstama, kā jebkura - ta ir imunitates trenniņkurss. Drausmīgais RNS krikucītis iekļūst šūnā, imūnsistēma signalizē, ka ar konkreto šūnu vairs nav labi, un makrofagi to šūnu vienkarši apēd līdz ar visu RNS un tam klāt pielipināto transportieri. Aknas parpalikumus izfiltrē un vakcīnas šķidrums galu gala, makrofagu parstrādats, nonak podā. Imūnsistema ir iemācijusies pazīt vīrusa pīki un inficēšanās gadijumā makrofagi būs gatavi apēst šūnu daudz atrāk. Apēdīs visas smadzenes? Dažs labs esot nodzīvojis visu mūžu praktiski bez smadzenēm. Prāta atgremot interneta infu noteikti atliks pietiekoši:)

AivarsN  2 3 Ja cilvēkam 20 un vairāk gadus, skolas solā borē vienas un tās pašas muļķības, iedzen vienu un to pašu ideoloģiju, tad viņš jau vairs pat necenšas patstāvīgi domāt un analizēt saņemto informāciju. Viņš domā ka tagad ir ļoti izglītots un gudrāks par citiem, tāpēc par atšķirīgiem viedokļiem tikai pasmejas, pat nepapūloties iedziļināties lietas būtībā. Tomēr ir arī tādi cilvēki, kuri jau studentu vecumā sāk saprast, ka viņus cenšas piemānīt, lai izmantotu. Ieguvuši labāko izglītību, kādu nu var, viņi savas zinātnieka karjeras laikā, rada sātanistu kultam ļoti nopietnas problēmas. Kas būtu noticis, ja sātanisti nebūtu noslepkavojuši Ļevašovu, Garjajevu un simtiem citu progresīvu zinātnieku? Ar sātanistiem sen jau būtu cauri un mēs dzīvotu skaistā, draudzīgā pasaulē, baudot tādas ērtības un labklājību, par kādu šodien pat bagātie nevar sapņot. Tieši tāpēc starptautiskais noziedznieku grupējums ir uzsācis karu pret visu cilvēci, lai padarītu par elektroniski vadāmiem vergiem un atmoda vairs nevarētu notikt. Jo ātrāk cilvēki spēs apvienoties, lai visi kopā nepakļautos noziedznieku rīkojumiem, jo ātrāk kļūsim atkal brīvi.

Leta  1   mRNS signalizē, ka šūnai jāsintezē proteīns, kas arī tiek izdarīts ar sekojošu proteīna izmešanu starpšūnu telpā un nokļūšanu asinsritē, kur tas uzraujas uz imūnsistēmas šūnām.
bet interesanta variācija par tēmu, jurisK

Drole    1 Izraeelas veiksmes staasts: https://stateofthenation.co/?p=72904

Gretta  1   Pietiek ar gāzmasku, prezervatīvs nav vajadzīgs.

Ljekainiitis  3 2 Skaisti, ja par argumentiem kļūst kautkādu pašpasludinātu praviešu (ļevašovi, garajevi) teorijas. Zinātnē parasti ir tā, ka daudzi pētnieki strādā pie kāda jautājuma. Kādam rezultātu izdodas sasniegt ātrāk, veiksmīgāk. Pēc tam citi to apstiprina iegūstot tādus pašus rezultātus.
Lūk - šo viltus "zinātnieku" rezultātus neviens nav apstiprinājis. Un stāsti par ļaunajiem parazīti lai paliek šausmu stāstu vakariem.

P.S. ja par tagadējo izglītības sistēmas kvalitāti tiešām var diskutēt, tad lielākā daļa no manis minētajiem 75 % vakcinēto augstskolu pasniedzēju izglītību ir guvuši vēl TAJOS laikos.

Ljekainiitis  2 2 P.S. Un no IT Lilioms laikam saprot tikpat daudz kā no vakcīnām. :) Kāpēc tiek piedāvāts veikt atjauninājumus ? Tāpēc, ka IT nozarē līdzīgas problēmas programmatūras kļūdu gadījumā rodas daudziem tās lietotājiem. Un ražotājs pēc lietotāju pieprasījuma šīs kļūdas labo. Sagatavojot atjauninājumus.
Un ja tas nelīdz - nevis sit galvu pret sienu, bet gatavo jaunu izmaiņu pieprasījumu jaunas kļūdas labošanai.

Leta      bravo

AivarsN  4 1 Kāpēc daudzi atklājumi un izgudrojumi netiek atzīti? Tieši tāpēc jau izveidoja patentu birojus, lai sociālajiem parazītiem neizdevīgos varētu nolikt atvilktnē, vai viņi paši tos izmantotu pret cilvēci. Viļņu ģenētika strādā abos virzienos. Ar to var iznīcināt konkrētus vīrusus, baktērijas un pat kaitēkļus. Taču tikpat labi var arī izraisīt saslimšanu. Par to jau arī krīt aizdomas uz 5G, kura frekvences tieši atbilst cilvēka šūnu darbības frekvencēm. Un vēl tās metāla nano daļiņas katrā ķermeņa šūnā, signāla pastiprināšanai, vai pat kādu īpašu uzdevumu veikšanai. Šķidrais čips varbūt nemaz nav fantastika. Baumo, ka tas jau pirms afēras sekmīgi izmēģināts Indijā. Slepenās tehnoloģijas oficiāli var tikt atzītas pat pēc vairākiem gadu desmitiem. Elektrība līdz pat 100 gadus senai pagātnei bija bez maksas. Tad kāpēc attīstoties tehnoloģijām tā paliek arvien dārgāka? Kāpēc vispār ieviesa iekšdedzes dzinējus, ja tvaika un elektrodzinēji transportā bija nesalīdzināmi efektīvāki? Slēgtā tipa tvaika dzinējs automašīnā, jau 19.gs. beigās pārsniedza 200km/h robežu. Arī elektro auto toreiz spēja nobraukt līdz pat 100 km ar vienu izlādi. Ja šie projekti tiktu pilnveidoti tālāk līdz mūsdienām? Taču parazītiem izdevīgāk bija padarīt visu pasauli atkarīgu no naftas, lai paši raustu miljardus un tā pārņemtu kontroli. Sekas šodien labi redzamas.

dabasmiilis  1 1 ļekainītis var apgreidoties uz pilnu banku - pošu neaptrūksies!

Vaukskis  1 2 No pirksta izzīsta problēma

Ljekainiitis  3 3 O - re kur viņi ... Mūsu neslīpētie dimanti. Pārzin IT, pārzin imunoloģiju, vēl biznesu un komercdarbību. Un visu - labāk par pārējiem.
Nez ko tādi te dara ?

beverina  1 1 Es sievas vietà mainìtu vìru.Ar tàdu idiotu nedziìvotu ne dienu. Uzliec gazmaskas vietà celofana maisinù. Sanàks lètak.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu