Labāk vakcinēts un sveiks, nekā saslimis un beigts!

Esmu vakcinējusies pret Covid 19, jo uzticos zinātnei, nevis visādām sazvērestības teorijām... arī mani tuvinieki ir vakcinējušies, jo vēlamies, lai dzīve atgriežas vecajās sliedēs... un vispār, nevakcinētie, beidziet izdomāt visādas atrunas , lai nevacinētos... pasakiet tak godīgi, ka sputņiku gaidiet :)P

saulite34  15 10 Nevakcinētajiem vispār grūta dzīve,visu laiku bailēs jādzīvo un sevi jāreklamē un tāpat ar tiem nevakcinētajiem jau tagad pilnas kapsētas.

RRAGANA    10 Asinsdonoriem jābūt 7!!! dienām pēc potes! Nav ko dezinformēt!
https://www.vadc.lv/donoriem/biezak-uzdotie-jautajumi

Epifanija  5 12 Jopcik, pilns oho ar zinātniekiem! Ko nu katrs safantazē, ko nu katrs ir saklausījies, izlasījis un vēl viena tanta teica! Pa barabanu...

Julianna  8 15 Ilūzija.... 3. dēmoniskā čakra kura mīt cilvēka abos ceļgalos. Tas tā... Tad nu ilūzijam man apnicis te par to s..da kovīdu diskusijas. Šodien ieslēdzu Retro FM, šie jau ar pārdevušies-- lai atvērtu skolas, stadionus utt... vajag zasandalitj porcaiku indes. skaļi pasūtīju na hutor babočki lovīt, izslēdzu. Runājot par to sputniku, zini, visi , cik to mīzalu ira, šķiet 8 veidi, visi no viena katla. Tā ka pilnīgi pie kreisajiem sāniem, kāda etiķete uzlīmēta, čto ciankālijs, čto novičoks, to sputniks, moderna. šodien incikā noklausījos vienu krievu pārdevēju. 50 sekundes runāja. Ka pasūta visu sputniku. No spida zāles nav 30 gadus, no vēža, tuberkulozes nav. No kolorādo vabolēm nevar līdzekli atrast, bet te no lielās sopļas 2 mēnešu laikā uzcepa. Domāju oktobrī banda sāks žņaugt cilvēkus. I potētos, i ne tik potētos. Labāk ierosiniet tēmu, kā cīnīties pret medicīnisko fašismu visiem kopā.

Drole  7 9 > no otraas minuutes - tas tiem, kas uzticas top zinaatnei.

https://trialsitenews.com/dr-robert-malone-inventor-of-mrna-technology-discusses-the-spike-protein-i
nterview/

"..new findings suggest that routine quality testing issues were overlooked in the rush to authorize use. People are now receiving injections with an mRNA gene therapy-based vaccine, which produces the SARS-CoV-2 spike protein in their cells, and the vaccine may be also delivering the mRNA and producing spike protein in unintended organs and tissues (which may include ovaries)."
https://trialsitenews.com/did-pfizer-fail-to-perform-industry-standard-animal-testing-prior-to-initi
ation-of-mrna-clinical-trials/

Agraak vakciinas testeeja uz grauzeejiem vai (sliktaakajaa gadiijumaa) uz zaldaatiem, bet kaapeec teereeties, ja divkaajainie civilisti ne tikai neiebilst, bet gatavi pat uz ielas nakshnjot, lai dabuutu savu devu un pat savus beernus nopoteetu.

Leta  8 7 pievienojos 20:46.
saliekot līdz šim zināmo faktu mozaīku kopā, nekas cits nesanāk.... potēties nevajag.

dabasmiilis  4 6 Iesaku atrast laiku iemest aci:
https://mainampasauli.news/ieskats-gramata-pseidopandemija-i-dala/
https://mainampasauli.news/ieskats-gramata-pseidopandemija-ii-dala/

Nākotne - nozombēta - toleranta - paklausīga sabiedrība - tāda paklausīgi uz praidiem ies:
https://europa.eu/next-generation-eu/index_lv?gclid=EAIaIQobChMI5rKIvM3I8QIVx0KRBR0iiwMtEAEYASAAEgIx
2vD_BwE
-Nesenie notikumi kaut vai ap Ungārijas likumu, kas aizsargā bērnus pret varavīksnes propagandu pierāda, ka šie plāni ir reāli. Medijos arī visur sāk dominēt varavīksne - futbola pasaules kausā pēkšņi wolksvagen reklāmas baneris varavīksnes krāsā, pa tv iet reklāma, kur reklamē discovery+ kanālu, ar pāvestu kadrā, kura emblēma varavīksnē. Nerunājot par praida sponsoriem.

https://mainampasauli.news/masveida-potesana-un-epidemijas-uzliesmojumi-kas-notiek-uk-un-izraela/

Lūk kādēļ Zviedrijā viss notiek savādāk:
https://mainampasauli.news/kads-ir-zviedrijas-noslepums/

Visas lietas pasaulē ir saistītas, kamēr visu uzmanību veltiet vīrusam un potēm, tikmēr paši svarīgākie notikumi paliek bez uzmanības:
https://mainampasauli.news/globalais-pandemijas-ligums-izskirosais-bridis-cilveces-vesture/
https://mainampasauli.news/viltus-pandemijas-problema-darbs-ir-bet-nav-kas-strada/
https://mainampasauli.news/universalais-ienakums-sapnis-vai-lamatas/
https://mainampasauli.news/haoss-irana-bez-elektribas-notikumu-prieksvestnesis/
https://mainampasauli.news/eksplozijas-kimiskaja-un-naftas-industrija-globalisti-rikojas/
https://mainampasauli.news/zala-afera-saukli-bez-resursu-seguma/
https://mainampasauli.news/kapitalisti-iznicina-neiztirgotas-preces-bet-davina-bezmaksas-potes/
https://mainampasauli.news/farma-turpina-uzbrukumu-jasprice-ari-majdzivnieki/
https://mainampasauli.news/ka-piespiest-cilvekus-poteties-davosas-foruma-vadlinijas/

Julianna  9 8 Aizgājušā gadsimta 30. gadi. Bērlīne. Pilsētas centrs. Saukts Bavārija. Uz soliņiem parādās uzraksts -- EBREJIEM NEDRĪKST SĒSTIES UZ SOLIŅIEM PARKĀ. Nevar peldēties. Ebreju bērni nedrīkst spēlēties ar vācu bērniem. Tad parādās uzraksts -- Ebrejiem produktus pārdodam tikai pēc 17.00!!!!!!!!
2021. gada vasara. Gorā uz pasākumiem var iet ar Q-- kodiem!!!! Aušvice atnāk sīkiem solīšiem. Notiek ar visas planētas vienaldzību. Autore uzlika uzsaukumu tēmai. Labāk vakcinēts uttt.. Ja būsim vienaldzīgi, dienai agrāk, dienai vēlāk novāks visus. I potētos, i nepotētos. Cilvēki, mostieties! Man nav īpašas vajadzības baudīt Gora dižo mākslu, bet davai, nepotētie, organizējamies un ejam uz šo dīvaino celtni, kamēr vēl paneļi kopā turās(zinu kā šo uzstutēja). Sākam cīnīties par savām tiesībām un bērnu tiesībām DZĪVOT!!!!!

eel88  5 12 Labāk nevakcinēts un sveiks nekā izmēģinājuma trusītis kurš bailēs trīc kādas sekas būs pēc gada vai vairākiem - varbūt palikuši neauglīgs(a), pildot Geitsa cilvēces samazināšanas programmu(no masonu projekta)utt utml(līdz covidam 19 vakcīnas izmēģināja vidēji 10,7 gadus)😃!

fargo  7 11 "kas grib, lai vakcinejas, kas negrib, lai nerausta pec tam arstus un neaiznjem gultas vietu slimniica."
un ko vēl nedrīkstēs? varbūt pa ielu iet neļaut pa dienu? pie zobārsta drīkstēs? un ja apendicīts arī nedrīkstēs?
un ļauj jautāt, kas tevi nolika par atļāvēju un neatļāvēju. atgādinu, ka pusi no tevis saņemtās vakcīnas apmaksāja nevakcinētie. varbūt viela pārdomām?

eel88  6 3 Man kā nevakcinētajam nevar būt nekādi ierobežojumi ja es maksāju nodokļus un varētu pat t atgriezt man neizmantoto vakcīnu naudu kas iztērèta bez manas piekrišanas

Leta  4 8 Ja zāļu līdzekļa drošums nav pamatots ar daudzskaitlīgiem pētījumiem vairāku gadu garumā standarta kārtībā, tad tā "iesmērēšana" ir kriminālnoziegums, genocīds, ja patīk, un, cik saprotu, piemēram, Brazīlijai ir tieši šāda nostāja.
Produkta lietošanai, ko PĀRIS veikli amerikas miljardierzeļļi apstiprinājuši ārkārtas kārtībā, ir jābūt gaumes lietai, un ir nožēlojami, kā latvijiņas medicīnas vipi greznojas ar emblēmiņām "Trust science" vai pat publiski špricējās TĀ VIETĀ, LAI MĒĢINĀTU IZPRAST
obligātos šaha kursus visiem blatņikiem LOL

St__ella  4 7 Vakcinēšanās katra paša izvēle. Un nevajag te šādu propagandu izvest par vakcinēšanās nepieciešamību, tās labumu, utt. Katrs pats zina kādu dzīvesveidu vest un ar vīrusiem cīnīties!

Aivars50  10 11 Visi nevakcinētie ir kā rezervāts , kur apmesties un saglabāties un mutēties Covidam. Viņi visi ir cieši pārliecināti ka saslimt ar Covid ir daudz veselīgāk , nekā vakcinēties. Tāpat viņi tic ´´vienas tantes" viedokļiem par vakcīnu nāvējošo iedarbību, un ka Geits ar Pautļuti visus nošpricēšot beiKtus , vai ari tam ka tāds Covids vispār nav. Tāpat viņi visi ir pārliecināti , ka nu tieši viņi ar Covid noteikti nesaslims.

Julianna  8 3 Aivar, nav viss tik vienkārši! Kāpēc lielveikalos stiepa ierobežojošās lentas? Lai neatrastu ampulas!!! Rēzeknes rimčikā tādu atrada, atbrauca specnazs, lietišķi paņēma un klusējot udalilisj. Helikopters palidinājās 2x virs Maltas. Puse ciematiņa apgūlās ar plaušu karsoņiem. Maskavā viss metro sagāzēts. Rēzeknē arī maxsima bija salieta ar kodīgu škidrumu. Gan jau mūsu SĀBi, KNĀBi, IDB utt. zina kur ir LR teritorijā ir laboratorijas, kur salej un indi sašķiro. Ukrainā tādas ir vismaz 4. Grūzijā arī bija. Cilvēki ap to laboratoriju kā mušas krita. Kad ieradās viņu vadība, iekārtas jau bija demontētas un izvestas. Mums jābūt visādiem scenārijiem gataviem. Ka var atindēt dzeramo ūdeni, par tādiem niekiem, kā elektrības, apkures atrubīšana, pat nerunāju.Vai piecstāvenēs mītošie blin risina kaut ko? Autonomu apkuri, ģeneratoru. Visiem PO. Tiek veikts karš un genocīds, bet aitas matus skalda. Pasviestu kaulu košļā. potētie nepotētie. Mēs visi pokoiniki, un turklāt tuvākajos gados. Un lai Dievs dot, ka es kļūdos.

AivarsN  8 1 Gan statistika, gan speciālisti liecina par pretējo. Tieši vakcinēto ģenētiski pārveidotajos ķermeņos rodas vīrusu mutācijas. Viņi paši taču ražo un arī izplata ģenētisko materiālu un cilvēkiem svešu enerģētiku. Pagaidām jau vēl Pokemoni mirst salīdzinoši maz. Informācija protams tiek slēpta, bet Eiropā vien jau esot vairāk kā 130000 kritušo. Masveidīga Pokemonu uzkāršanās un izslēgšanās paredzama pašās augusta beigās, pēc pirmā atjauninājuma saņemšanas, 10-12%. Tas no 5G torņiem un satelītiem tiks noraidīts iespējams 28.augustā. Veselos cilvēkus tas neskars. Bīstams jau būs otrais atjauninājums, visticamāk oktobrī. Tad jau parazīti gatavojas pilnībā pārņemt Pokemonu vadību. Zombiju apokalipse. Cilvēkiem aizsardzībai vislabāk varētu noderēt elektro šokeri, jo Pokemoniem tāda elektrība būs nāvējoša. Viņiem bīstams arī elektromagnētiskais starojums, atsevišķu frekvenču radio viļņi. Ja zombiji gribēs ielauzties mājā, vislabākā aizsardzība, mikroviļņu krāsns ar izlauztām durtiņām, pavērsta pret ieeju. Trešais atjauninājums tiek plānots nākamā gada sākumā, bet maz ticams, ka parazīti līdz tam laikam vēl nebūs sašņorēti. Kaut lielākā daļa cilvēku ies bojā, bet mēs neizbēgami uzvarēsim.

ube  2 5 Zinu lielu ražotni, kur visiem vakcinētajiem pie algas pielika 100,-€. Vienkārši. Bez represijām un spiedienam. Katrs izvēlas ko grib. :)))

Meloni  2 5 Es biju viens no tiem cilvēkiem, kuri netaisījās vakcinēties, bet ja strādā tādā vietā, kur tevi var ierakstīt "melnajā sarakstā"( tjipa, nekas personisks), darbu pazaudēt nu nekādi nevaru, tad gribi negribi, bija jāiet uz to poti, pagaidām, viss ok! ;)

Leta  7 6 ar ko pārslimojušais vai noturīgais epidemioloģiskā plāksnē sliktāks pret vīrusu par vakcinēto?
-atšķiras vien ar to, ka neziedojis savu ķermeni eksperimentam.

Ljekainiitis  3 5 Mja ... Uz Ludzu un Bauskas novadu tā klusiņām to brigādi, kuriem krekli ar garajām piedurknēm līdzi prasītos nosūtīt ... :)

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu