Labāk vakcinēts un sveiks, nekā saslimis un beigts!

Esmu vakcinējusies pret Covid 19, jo uzticos zinātnei, nevis visādām sazvērestības teorijām... arī mani tuvinieki ir vakcinējušies, jo vēlamies, lai dzīve atgriežas vecajās sliedēs... un vispār, nevakcinētie, beidziet izdomāt visādas atrunas , lai nevacinētos... pasakiet tak godīgi, ka sputņiku gaidiet :)P

Ljekainiitis  3 3 Leta - kas ir "noturīgais epidemioloģiskā plāksnē" ? Tas, ka kāds kačājas un dzer D vitamīnu nebūt nenozīmē, ka vīruss to noteikti neķers. Jo arī pārāk stiprai imūnsistēmai vīrus var autoimūnreakciju izsaukt. Ko mēdz potei pierakstīt.

Vi_Vitas  5 1 ...nav viss tik vienkārši! Kāpēc lielveikalos stiepa ierobežojošās lentas? Lai neatrastu ampulas!!! Rēzeknes rimčikā tādu atrada, atbrauca specnazs, lietišķi paņēma un klusējot udalilisj. Helikopters palidinājās 2x virs Maltas. Puse ciematiņa apgūlās ar plaušu karsoņiem. Maskavā viss metro sagāzēts. Rēzeknē arī maxsima bija salieta ar kodīgu škidrumu. Gan jau mūsu SĀBi, KNĀBi, IDB utt. zina kur ir LR teritorijā ir laboratorijas, kur salej un indi sašķiro. Ukrainā tādas ir vismaz 4. Grūzijā arī bija. Cilvēki ap to laboratoriju kā mušas krita. Kad ieradās viņu vadība, iekārtas jau bija demontētas un izvestas. Mums jābūt visādiem scenārijiem gataviem. Ka var atindēt dzeramo ūdeni, par tādiem niekiem, kā elektrības, apkures atrubīšana, pat nerunāju.Vai piecstāvenēs mītošie blin risina kaut ko? Autonomu apkuri, ģeneratoru. Visiem PO. Tiek veikts karš un genocīds, bet aitas matus skalda. Pasviestu kaulu košļā. potētie nepotētie. Mēs visi pokoiniki, un turklāt tuvākajos gados. Un lai Dievs dot, ka es kļūdos.

Ja saliek puzli pa gabaliņiem - veidojas drūma aina kopumā ( "esmu tikai vērotājs" )

https://youtu.be/ZXP3H1dhkq0 - " ЧП. Расследование ": " Вирус. Made in USA "

AivarsN  7 3 Ļekainīti, vai par medicīnu vispār ir kāda sajēga. Ja cilvēks ir pārslimojis dabīgā veidā, tad viņa imūnsistēma vismaz kroņvīrusus atceras uz visu mūžu. Tiklīdz kas līdzīgs tiks pamanīts, tā izstrādās atbilstošas antivielas. Tā ka, ja jau pat jauns vīruss, kā varneši te bazūnē, nespēja nogalināt vairāk cilvēku kā iepriekšējos gados, tad tagad jau vispār var dzīvot mierīgi un ne par ko vairs neuztraukties. Rūpīgi pārbaudīta parastā vakcīna var dot rezultātus kādas bīstamas slimības apkarošanā, bet ne jau gripai vai kroņvīrusu gadījumā. Taču šīm jaunajām vakcīnām vispār nav nekā kopīga ar medicīnu, bet tā ir militārā tehnoloģija pokemonizācijai. Ja nemaldos, 2017. gadā to jau izmēģināja uz dzīvniekiem. Puse gāja bojā, bet pārējie, labāk nebūtu izdzīvojuši. To pašu jau Geitsa banda tagad dara ar cilvēkiem. Cilvēkos ir ļoti komplicēts kvantu dators, kurš darbojas saskaņā ar Visumu, jeb Dievu, kā kuram patīk. Ar vakcīnu palīdzību, parazīti šo datoru cenšas uzlauzt un pārprogrammēt pēc saviem ieskatiem. Kā rezultātā cilvēks pārtop par transcilvēku, patentētu ģenētiski modificētu organismu, kurš zaudē cilvēkam pienākošās juridiskās tiesības un kļūst par lielās farmas mafijas īpašumu. Par atbilstošu uzvedību un saprāta spējām, protams vairs nevar būt runas. Ja pārdzīvos visus atjauninājumus, tas būs vienotā mākslīgā saprāta vadīts biorobots. Tas viss sāksies jau pavisam drīz. Tāpēc vietējie parazīti tik histēriski cenšas uzspiest visiem vakcīnas.
Meloni, vai tiešām dzīvība nav vērtīgāka par kaut kādu sasodīti darbu? Kā vispār tādā aitu kolektīvā var strādāt? Saprātīgu cilvēku kolektīvs vienprātīgi atsakās vakcinēties un neviens viņus nepiespiedīs to darīt. Ar labu advokātu, var uzvarēt pat parazītu kontrolētajā tiesā, jo nav tāda likuma, kas atļautu vakcinēt pret cilvēka gribu.

Felde  3 6 Lasu šos murgus,un domāju,vai man jājūtas vainīgai ka neesmu saslimusi??? Kas notiek? Tie,kuri allaž slimo ar dizentērijām,rotiem...savas nevīžības un netīrības dēļ-nemazgā pirktos augļus....ēd mašīnās...sabiedriskajā transportā rij belašus,pēc wc nemazgā rokas....
Vai esmu vainīga,ja nekad neesmu slimojusi ar visu to??? Kapēc man jāvakcinējas,ja dievs dos,arī ar šo neslimošu...
Kur loģika ar tiem iepirkumu ratiem vai groziem? Ar tiem ari pārnēsā šādas zarazas. . Vakar viens vīrietis,pirms iet veikalā-ar pirkstu aizturot nāsi,izšņauca puņķus...iegāja veikalā...paņēma grozu.... Un tad redzēju kā rakājas maizes plauktā.... Un tie🤩,kuri rij-neatejot no kases,nemazgā,tie arī pārnēsā.....tad vakcinējieties,! Es varu iztikt! Nesaprotu šo karu.... Ja slimo,vazājies kur pagadās,potējies! Bet nesodiet tos,kuriem ir smadzenes...🤗

Lapsa99  7 5 Man arī patīk, ka cilvēki nevakcinējas. Darbs no mājām būs mūžīgs, tur var laist luni un konkrēti manā darbā atkrīt daudzi pienākumi, kas saistīti ar atrašanos ofisā. Arī uz teātriem un co visādi muļķi nenāks.

saulite34  4 6 AivarsN ir gatavs jums visiem nevakcinētajiem labus advokātus apmaksāt ,labus darbus sameklēt ar lielām algām un ,ja nevēlaties strādāt ,bet vēlaties labi dzīvot AivarsN to visu jums sagādās,pat ar mikroviļņu krāsni cīnīties ,kas gribēs jūsu drošību apdraudēt.Laipni lūgti visi AivarsN paradīzē.

Leta  5 8 Tu gribi teikt, saulīte34, ka vajag vakcinēties, lai nebūtu problēmu ar darba devējiem un varas struktūrām?
oriģināls iemesls, manas dzīves laikā pirmo reizi:)

rebeka  6 6 Tā nauda par potēm jau visa būs jāatmaksā potētajiem pašiem. Nāks jauni vīrusi, un jaunas potes, kas nebūs par brīvu, bet maksās tie, kam imunitāte sačakarēta ar iepriekšējām.
Bakterioloģiskais karš nav beidzies.
Tēmas autorei: ticība vispār ir tāda intīma padarīšana, ar ko neplātās :)

Felde  5 7 Tiesību aizstāvji labi saprot,ka viss,kas notiek,ir nelikumīgi.
Un katram paveidam būs nepieciešama cita pote.... Un šodien tā arī pateica, vīruss nešķiros-
Potets,nepotēts!!!

Letija  5 8 Kaut kā tiem, kas piekrīt vakcīnai, uzvedība ir civilizētāka, nosvērtāka bez īpašām agresijas pazīmēm, savukārt, otrajiem - līdzinās destruktīvai histērijai (gandrīz vai), manipulējot ar visāda veida informāciju, kādu tik vien var sagrābstīt.
Nu, paskatieties komentāros - naids, ļaunums, fantastiskas pareģu spējas par citu cilvēku mūžu ilgumiem un slimībām.
Nepievilcīgi izskatās.

Ljekainiitis  6 4 Kādam vajag autoritāti - lūdzu - https://puaro.lv/interesanti/profesors-ambainis-ka-var-zinat-ka-tik-atri-izstradatas-vakcinas-ir-efe
ktivas-un-drosas/

BBSky  7 11 Nesaprotu, kāpēc vakcinētie SISTĒMAS UPURI, PĒKŠŅI kļuvuši tik ļoti pārņemti ar citādi domājošajiem???

Vakcinētie cilvēki ir sistēmas upuri (cilvēki, kuriem, visticamāk, nav izvēles iespējas).
Ja dāvātu pārbaudes laiku izturējušus vitamīnus, tak visi aizskrietu uz augšu palēkdamies.
Taču kovidkakcīnās ir runa par NOPIETNU ķīmiju, kura uz katru cilvēku var iedarboties PAT ĻOTI ATŠĶIRĪGI, tā ka, nav ko nodarboties ar demagoģiju SISTĒMAS UPURIEM.

rebeka    4 Letija, nu jā, tā ir, vakcinētajiem tagad zilās asinis rit :D
Un naudas vairāk tiem, kuri strādā vietās, kur par to pieliek algu.

BBSky  4 9 ĀĀĀ, pareizi.......... NOPOTĒTIE SISTĒMAS UPURI, šitādā te veidā cenšas sevi kaut kā morāli stiprināt, rast tādu, kā "attaisnojumu" par labu potei, proti, racionalizēt viņiem vardarbīgi uzspiesto poti.
Citu izskaidojumu neatrodu... kādēļ NOPOTĒTAJIEM ISTĒMAS UPURIEM būtu jāklūp virsū nepotētajiem.

AivarsN  5 5 To mūsu profesoru sistēma ir labi atalgojusi un Panorāmas skatītājiem ar to varētu pietikt. Taču tie, kuri prot atrast informāciju platformās, kurām fašistu cenzūra vēl nav tikusi klāt, no pasaules vadošajiem zinātniekiem un pieredzējušiem ārstiem ir uzzinājuši pilnīgu informāciju par vakcīnu sastāvu, iedarbību un pasaules aizkulišu valdības tuvākajiem plāniem cilvēku skaita samazināšanai un atlikušo čipošanai. Ko viņš tur dirš par mākslīgu vīrusu vakcīnā! Tur ir vesela buķete ģenētiskā materiāla, paramagnētiskās dzelzs oksīda nano daļiņas, grafēns, luciferīns. Tas viss lai mainītu cilvēka ģenētisko informāciju, liktu viņa šūnām ražot vīrusa proteīnu, bet smadzenes pieslēgtu vienotam mākslīgajam intelektam, ar individuālu Bluetooth kodu, pilnīgai kontrolei un vadībai. Silti iesaku tiem kuri vēl svārstās, paciesties līdz septembrim, kad Pokemoni būs saņēmuši pirmo atjauninājumu un tad saskarsies ar rudens iesnu vīrusiem. Pēc tam jau uz vakcinēšanu, neviens dzīvs rokās nedosies. Parazīti cer, ka lielāko daļu līdz tam laikam izdosies nopotēt un tad jau būs vieglāk piespiest atlikušos. Taču viņu plāns jau ir nolemts neveiksmei, jo cilvēki tik aktīvi iesaistījušies šīs afēras atmaskošanā, ka reti kuru vēl izdodas pielauzt uz nāvējošo injekciju. Līdz ar to neizdosies noslēpt faktu, ka masveidīgi slimo un mirst tikai vakcinētie, bet pārējie dzīvo kā parasti, iztiekot ar iesnām vieglā formā.

rokons    7 Ar lielāko prieku izlasītu kādu 10 PASAULES VADOŠO ZINĀTNIEKU UN PIEREDZĒJUŠO ĀRSTU vārdus.
Tad jau varēs izlasīt viņu domas un darbus oriģinālā :D

Ljekainiitis  8 6 Aivariņ - vienā no līdzīgajām diskusijām jau minēja - uzvelkas un cepas jau tieši nevakcinētie :) Mums stiprinājumu nevajag.
Nevakcinētie gan par visu varīti pašus idiotiskākos stāstus, kā tu sacer :)

Spriditis1975  2 5 Linkainīt, ko tik švaki, tikai vienu autoritāti?
Saeimas vairākumu 90.-s uzpirka, šantažēja un iebiedēja, bet tu man te tikai vienu!
Tas nav nopietni.
Laužam šķēpus tālāk, lai izrāde turpinās!

Lapsa99      Luciferīns aaaa, es ģībstu, cik kruta. Kurā pasaules malā ražo tādu sviestu?

saulite34  9 9 nevakcinētie ir reāls pierādījums,ko parazīti ar viņu domāšanu jau ir izdarījuši ,katru dienu šiem liek rakstīt murgainus stāstus.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu