Tiem, kas tic zinātnei un arī veselajam saprātam

Ir vērts izlasīt interviju ar homeopāti Inesi Joksti16. jūlija "Patiesajā dzīvē".
Par vīrusiem, vakcināciju un citām lietām.

AivarsN  3 2 Līdzīgu gadījumu ir ļoti daudz. Taču nav jau jēgas iesniegumu rakstīt, jo lai kas ar cilvēku nenotiktu pat tūlīt pēc vakcinēšanās, vakcīnu tajā nekad nevainīgs, vismaz Latvijā. Visi ārsti un ierēdņi ir noinstruēti, lai jebkuru saslimšanas, vai pat nāves gadījumu nesaistītu ar vakcīnu. Jau tā nopotēties gribētāju skaits sarūk. Kas notiktu, ja nāktu atklātībā visi smagie saslimšanas un nāves gadījumi no vakcīnām? Tad jau pat visstulbākie vairs dzīvi rokās nedotos, bet lielāko tautas daļu ar varu nopotēt, pat pārliecinātākie šī genocīda izpildītāji neuzdrošināsies, jo par to jau draud tribunāls kā kara noziedzniekiem pēc 2.Pasaules kara.

saulite34    5 Diemžēl mums ir daudz tādu cilvēku,kas ir gatavi dzīvot ar savām veselības problēmām un sevis labā neko nedarīt un pirms vakcinēšanās tiek uzdoti jautājumu par cilvēka veselību,tātad sieviete zināja par savām veselības problēmām un tādus jautājumus vispirms vajag risināt ar saviem ģimenes ārstiem,ko darīt tādā gadījumā, un kāds tur sakars ar vakcīnām ,ja cilvēki gadiem ir dzīvojuši ar savām ielaistajām slimībām.

AivarsN  4 1 Vislabākais, ko cilvēki var darīt savas veselības labā, ir nostiprināt to ar veselīgu dzīvesveidu un turoties tālāk no medicīnas iestādēm. Un sevišķi jau tagad, kad par varītēm tiek uztiepta vakcīna, no kuras Eiropā tikai pēc oficiālajiem datiem vien, jau miruši vairāk kā 15 000 cilvēki. Un tas pret slimību, kura apdraud tikai cilvēkus ar pavisam novājinātu imūnsistēmu.

saulite34  3 4 tavs stulbums jau ir neārstējama slimība un ne jau tu man prātiņu pakūkojusi tante norādīsi,ko man darīt,un ,ja jau cilvēkiem nav laiks iet pie ārstiem un ir gatavi dzīvot ar ielaistām slimībām,tad ko te stāstīt ,ka jums vakcīnas ir sliktas un no tām tagad cilvēki mirst,pirms vakcinēšanās nevienam nav aizliegts apmeklēt ārstus un pārbaudīt savu veselību un ,ja cilvēks ir slims ar ielaistām slimībām,tad vajag pieprasīt no ārstiem dokumentus,ka nevar vakcinēties ,jo var būt blaknes.tad jau tava reklamētā Jokste arī ir apšaubāma speciāliste.

ube  1 4 Pamazām viss ieies savās sliedēs. Strādāsim, lidosim, iesim uz koncertiem....dažiem būs risks saslimt smagi, tiem jābaidās. Pārējie sadzīvos, jo būs novērsta nāves iespējamība, vismaz lielākajai daļai. Dzīve turpinās. :)))

jaunkundze  1   Štrunts ar to covid un vakcināciju, bet kur palika tie masku tārpi, ar kuriem centās visus nogalināt? Tas dižais meža būdiņā mītošais krievu profesors, kurš pētīja šo cilvēces iznīcināšanas ieroci, ir kaput? Sen nav bijušas šeit atskaites par pētījumu rezultātiem 😏.

dabasmiilis  2 2 20:48,

-Te jau ir par tiem masku tārpiem, tās ir tās pašas grafēna nanodaļiņas, ko saucam par masku tārpiem un kuras ir visur, ne tikai maskās:
https://mainampasauli.news/sarscov2-grafena-oksids-spanu-petnieku-sensacija/

Kanādā pirms gada atsauca no bērnudārziem vai skolām maskas ar aizbildinājumu, ka tur atrodamas grafēna daļiņas, toreiz vēl skolotājas stāstīja, ka pēc masku lietošanas bijusi sajūta, ka pilna mute kā ar kaķa spalvām ... Tagad viss izkristalizējas.

Tā rodas pandēmijas, cilvēks nespējot elpot caur masku, ievelk gaisu ar stiprāku švunku, un visi šie ieelpotie sūdi tiek ievilkti plaušās, pēc tam ir tikai laika jautājums, kad ķermenis sāks reaģēt uz svešķermeņiem. Ar to arī izskaidroju, kādēļ tik izmisīgi cenšas tās maskas par katru cenu saglabāt apritē pat pie 35 grādu karstuma.

Nupat[dažas dienas atpakaļ] biju uzcepis tēmu tieši par briesmām runājot - grafēna oksīdu+pīķa proteīnu, un to ļaunumu.
Bet laikam pārāk precīzi trāpīju ar savu tēmu, jo nākamajā dienā jau tēma bija dzēsta, tas nekas, ka te korovas tēmas īsti nedzēš[vismaz neesmu novērojis], bet te pēkšņi izdzēš pašu svarīgāko tēmu, kuras mērķis ir brīdināt cilvēkus par briesmām!

dabasmiilis  2   Par profesoru runājot... Ja tas ir tas pats, par kuru domāju, tad viņš pārāk aizņemts ar citām lietām, viņam sava brīnumlīdzekļa reklamēšana šobrīd daudz svarīgāka.

Pieņemu, ka viņš jau ir informēts, kas tie par tārpiem, tieši tādēļ pagājis nostāk no tās tematikas un pieklusis.
Bet varbūt kāds no malas nedaudz pamotivēja... Tur tak viņiem arī propagandas mašīna griežas un slepkavo speciālistus.

-Vēl nesen, tā kā ren tv saturu sen nebija nācies redzēt, vienu dienu ielīdu ytubē palūrēt, varbūt kas jauns, pēkšņi viens video par korovu, un es vēl nobrīnījos, kādēļ cenzori vēl to nav dzēsuši, izrādās viss video par to cik slikti un vajag vakcinēties, diktora balsī dzirdams, ka viņš pats netic tam, ko stāsta[un viņš vienmēr ar pārliecību runā, bet te pēkšņi...], teksti arī smieklīgi, ja viņi parasti visu ļoti pārliecinoši uzsver, kā gandrīz vai vienīgo patiesību, pat ja runā par zirnekļu civilizāciju Dienvidpolā, bet te pēkšņi tādi teksti bez apgalvojuma formas: "cilvēki runā, ka... cilvēki saka, ka... Geits esot teicis tā un tā... utt."

-Uzreiz sapratu jau filmas sākumā, ka valdības pasūtījums, pie komentāriem to pašu varēja izlasīt, visi neticēja un aicināja sūdzēties par video kā par fakenews, lai varētu panākt tā dzēšanu!
Tā kā, interesantas lietiņas notiek!

AivarsN  2   Latvijas ārsti jau arī iebiedēti. Klusēs kā partizāni, lai tikai nezaudētu darbu. Ne jau visiem tādas iekšas kā Marinai.

https://www.facebook.com/groups/tautamosties/permalink/849774625676115/

Vaukskis  1 2 rebeka, par kampaņas saistībā ar ļauno slimību psiholoģisko ietekmi uz saslimšanas smagumu informāciju neatradu. Domāju, ka tur katrs pats savas laimes kalējs- cik lielu nozīmi piešķir, tik arī ietekmē. Galvenais, lai nosēžas zemapziņā, ka tā nu ir kā izvēle karā, kurā frontes pusē būt! Tev arī par to jāpadomā, ja nav "uz rokas" pārslimošanas apliecinājums. Ja ir, gan tad ārsti teica, kā labāk darīt.
Esmu pārliecināts, ka daru labāk iepretī tiem, kuri izplata dezinformāciju un muļķības! Pārsvarā kaut kādus "kreisos" datus par kaut kādu mirstību un bīstamību izplata tieši tie citādi domājošie.
Vārda brīvības ierobežošana interneta ir šī brīža demokrātijas izaicinājums. Progresīvā sabiedrība vienmēr ir nostājusies pret cenzūru, tajā pašā laikā vārda brīvību, kura pārvēršas par tā dēvēto naida runu un dezinformāciju, drīkst ierobežot. Plurālisma robežas tiesiskā republikā drīkst noteikt tikai demokrātiski ievēlēts parlaments. Viltus ziņas tikai cenzūra varētu pilnībā apturēt. Tagad cenzūra mūsu valstī ir tik maigā formā, ka līdz ar to var tikt izplatīta sagrozīta informācija. Piemēram, kas attiecas uz prses brīvību, saskaņā ar "Jurista Vārda" informāciju Latvija ieņem priekšzīmīgo 22. pozīciju 180 valstu vidū.
Ja vakcinācija pret Covid-19 dod vislabāko aizsardzību pret saslimšanu ar koronavīrusu smagā formā un nomiršanu ar to, kā arī ir ātrākais un treknākais punkts koronavīrusa pandēmijai,ir ētisks tāds apgalvojums, taču neētiski ir ļaut tiem, kuri vakar bija "pret" un šoden "par" kopā ar citiem bēdubrāļiem automātiski piedalīties loterijā un ļaut tādiem vinnēt dažādas naudas balvas.

AivarsN  4 2 Psiholoģiskā ietekme uz saslimstību ir zināma jau ļoti sen, izvērtējot statistiku par tautas veselības stāvokli vispārējā psiholoģiskā pacēluma un krituma gados. Piemēram, pēc uzvaras karā, neatkarības atgūšanas, vai cita vispārējā garīgā pacēluma gados, cilvēki praktiski vispār neslimo ar saaukstēšanās slimībām. Tieši tāpēc tautu tagad tā presē ar maskām, ierobežojumiem, cenu celšanu, idiotisku likumu pieņemšanu un biedēšanu visos varas masu medijos.
Nekad vēl nav bijusi tik totāla cenzūra visos varas kontrolētajos medijos un interneta vietnēs, jo nav viegli uzspiest masām, negodīgā ceļā varu sagrābušo noziedznieku, uz tīriem meliem balstīto informāciju, kā vienīgo patiesību, bez jebkādiem zinātniskiem pētījumiem un pierādījumiem. Turpretī īstie zinātnieki, ārsti, sabiedriskie darbinieki, kuri grib nodot cilvēkiem patieso informāciju, tiek bloķēti un vajāti, cik vien iespējams, pat nogalinot. Nav jau vairs daudz palikušas cenzūrai neaizsniedzamās platformas, kurās var saņemt īsto informāciju. Par cik visa šī kovidafēra, iedzīvotāju skaita samazināšana, cilvēku čipizācija un pieslēgšana kopējam mākslīgajam intelektam ar vakcīnu palīdzību, var notikt tikai balstoties uz meliem, tad rečekisti un troļļi raujās melnās miesās, lai piedabūtu labprātīgi nopotēties pēc iespējas vairāk cilvēku. Latvija ir viena no korumpētākajām un terorizētākajām valstīm Eiropā, kurā pat valdība nav demokrātijas ceļā vēlēta, bet iecelta pēc starptautiskās mafijas norīkojuma. Par kādu demokrātiju un vārda brīvību vispār var būt runa? Noņemiet taču beidzot tās klapes no acīm!

Sassy14    4 Es arī ilgi un dikti šaubījos.. – jo par daudz visāda haosa un šausmu stāstu ir bijis ap šīm vakcīnām. Bet – bez vakcīnas es netieku pat no savas Igaunijas uz Latviju mātes kapu apkopt. Un mana meita netiek uz plānoto studentu teātra trupas viesizrādi uz Gruziju. Un otrai meitai varbūt būs klases ekskursija uz Angliju. Vai nu jātaisa testi, katru reizi pa 60 eiro, vai tomēr vakcīnas (par velti).
Vakar ar abām meitām noriskējām un aizgājām uz pirmo Pfizer vakcīnu (otra būs septembra sākumā). Nekas ļauns ne ar vienu nenotika. Vakar man un jaunākajai meitai vispār nekas nenotika, vecākā meita apm. uz pāris minūtēm juta tādu kā skābekļa trūkumu. Bet tas ātri pārgāja. Pēc tam visu vakardienu visas jutāmies normāli, šodien arī. Nav nekādu zilu un pietūkušu roku, sarkanu pleķu uz ķermeņa, augstas temperatūras un vajadzības gulties slimības gultā (ar ko cilvēkus periodiski baida) un visas esam dzīvas (no vakcīnas mirušie jau arī tiek uzskaitīti). :D Tā ka iesaku nebaidīties! Laikam jau tie šausmu gadījumi ir reti izņēmumi..

AivarsN  3   Katrā cilvēka imūnsistēma ir unikāla un tāpēc uz šīm injekcijām reaģē ļoti atšķirīgi. Tieši tas arī neļauj saskatīt jebkādu loģiku un sakarības. Taču vakcīnu galvenais mērķis ir skaidrs.
Vismaz savā starpā organizatori par to runā jau sen un ļoti atklāti. Tiesa gan, Panorāma to netranslēs.

https://t.me/AldisRamma/274

dabasmiilis  4   12:09,

To linku vajadzētu izlasīt citādi domājošajam Vaukšķim, bet viņa smadzeņu uzbūve tā pat nespēs tur esošo informāciju uztvert, kur nu vēl sagremot.

dabasmiilis  2   Vai pareizi saprotu, ka tajā telegramā reģistrēties var tikai no telefona? Vai arī tur nav kā ierastās vietnēs un nav jāreģistrējas, bet tikai jāielogojas ar telefona numuru?

No datora tikai rāda ielogošanās iespējas + piedāvā laikam ar qr kodu ielogoties.
Vai arī priekš pc atsevišķa programma jāuzstāda?

Vaukskis  1 2 es netaisos skatīties kaut kādas muļķības un varbūt pat inficēt ierīci, spiežot uz visādiem aizdomīgiem linkiem. Te jau rakstīja par konkrēti pokemoniem. Cilvēkus mūsdienās atkārtoti aicina šajā ziņā izsargāties, te jau laikam reti kāds par to ir lietas kursā

AivarsN  2   Tās krurās aizsardzības sistēmas datoriem jau nav pašas ierīces aizsardzībai, bet gan lai veiksmīgi nozombēto īpašnieku smadzenes pasargātu no patiesās informācijas. Neviens no maniem telefoniem, ne televizors, vēl nav saskāries ar vīrusiem, vai kādiem citiem brīnumiem, lai gan skatos tikai to, ko nekad nerādīs televīzijā. Tāpēc jau daudzi datoru lietotāji ir kā no mēness nokrituši, nezina pat elementāras lietas. Youtubē dēļ cenzūras grūti ko skatāmu atrast. Tāpēc atliek vien Telegram un dažas līdzīgas alternatīvās platformas, kur cenzūra pagaidām netiek klāt.
Telegram lietoju jau sen, vismaz ar telefonu reģistrēties nebija nekādu problēmu. Vienīgi tur nepiedāvā līdzīgus materiālus kā Youtubē, bet pašam jāzina uz kādiem kanāliem parakstīties. Ir pat iepazīšanās grupa nevakcinētajiem. Un jā, neesmu tur vienīgais Oho pārstāvis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu