Tiem, kas tic zinātnei un arī veselajam saprātam

Ir vērts izlasīt interviju ar homeopāti Inesi Joksti16. jūlija "Patiesajā dzīvē".
Par vīrusiem, vakcināciju un citām lietām.

Marita  2 3 Katrs var darīt kā grib, taču nevajag izmantot nepatiesus argumentus.

AivarsN  3 3 Tā dēvētā modernā, jeb oficiālā medicīna varēja ielauzties ārstēšanā ne jau tāpēc, ka spētu konkurēt ar tradicionālajām dziedināšanas metodēm, bet kā jebkuru citu zinātnes nozari, nekaunīgā veidā sagrāba hazāru mafija. Ja sākumā medicīnas skolās vēl mācīja par tradicionālo dziedniecību, tad pakāpeniski to visu atbīdīja malā, diskreditējot un pasludinot ārpus likuma. Rezultātā, nevienu slimību modernā medicīna vairs pilnībā izārstēt nevar. Tikai noņem simptomus, sabojājot vēl kādu citu orgānu, kā rezultātā uzsēdina cilvēkus uz zālēm uz visu atlikušo mūžu. Homeopātijas un strukturētā ūdens iedarbību, lieliski izskaidro tāda zinātnes nozare, kā viļņu ģenētika. Japāņi jau 90-jos atklāja, ka var izdziedēt un pat ģenētiski pārveidot tikai noraidot informāciju, no attāluma. Tāpēc jau arī nogalināja profesoru Garjajevu, jo viņa atklājumi būtu spējuši sagraut farmas un medicīnas rūpalu pilnīgi un galīgi. Tāpat arī kovidšovs būtu beidzies jau tikko sācies. Bet to nu sātanistu kults nekādi nevarēja pieļaut un tāpēc ģeniālais zinātnieks zaudēja dzīvību, tāpat kā simtiem citu jau pirms viņa.
Tāpēc,jā! Ja ar homeopātiju nodarbojas īsts speciālists un viņš zina ko dara, tad praktiski jebkura slimība ir izdziedināma. Starp citu, ūdens strukturēšanas metodi bieži vien izmantoja Zilā kalna Marta. To izmanto, ja slimnieks pats nav klāt un nevar pielietot tiešu vārdošanas iedarbību, vai arī pēc vārdošanas seansa, lai varētu turpināt atveseļošanos mājās. Slimības pirmkārt eksistē lauka formā un tur arī īsti dziednieki tās novērš. Taču medicīna tikai nomāc slimības seku simptomus, kas nekādi neietekmē slimības cēloni. Mediķiem skolās māca tikai to, kas izdevīgi farmas mafijai, bet neko par pašiem slimības cēloņiem.

Marita  4 3 Nepareizi ir teikt, ka vakcīna ir eksperimentāla. Tās ražošana tiek veikta pēc tehnoloģijām, kuras tiek jau izmantotas gadu desmitus.

AivarsN  4 3 Jā, parazīti jau sen veic eksperimentus, kā ģenētiski modificēt cilvēkus un dzīvniekus, padarot par biorobotiem. Taču dzīvnieki šajos eksperimentos pusē nomira, bet pārējie, labāk nebūtu izdzīvojuši. Lai cik labi izstrādāta vakcīna, tā ilgstoši jāpārbauda uz dzīvniekiem un tad cilvēkiem. Tas prasa vismaz 9 gadus, ātrākajā variantā. Šī substance pēc sava sastāva, nekādi nav klasificējama kā vakcīna. Tā paredzēta cilvēku ģenētiskai modificēšanai un satur daudzas sastāvdaļas, kuru klātbūtni ražotāji pat nepapūlas izskaidrot. Piedevām, pat pēc ražotāju informācijas, nenormāli sasteigtās trīs pārbaudes fāzes, tiks pabeigtas tikai nākamā gada sākumā. Un šito eksperimentālo žļurgu, no kuras jau pasaulē nomiruši vairāk cilvēku, kā no pašas slimības, tagad grib visiem uzspiest obligāti!!! Pat ja tiešām būtu bīstams vīruss, ar letālu iznākumu vismaz 10% saslimušo, pat tad vajadzētu stipri padomāt. Tagad, kad pat pavisam veciem cilvēkiem apdraudējums ir ne lielāks par 2%, bet jaunākiem vispār tālu aiz komata, tad lai tie žīdi špricē paši sev to šļuru un neuzbāžas ar to cilvēkiem, kamēr nav dabūjuši ar sūdainām dakšām akurātums četrus caurumus.
Kamēr nevienai laboratorijai nav izdevies iegūt šī vīrusa paraugu, par kādām vakcīnām vispār var būt runa? Ja cilvēki jau tāpat vismaz pāris reizes gadā saskarās ar 4 jau sen zināmajiem kroņvīrusiem, tad kāda hrena pēc vēl pašiem savās šūnās sākt ražot vīrusa pīķa proteīnu, piesārņojot organismu? Vai tiešām masoniem izrādīsies taisnība, ka cilvēki būs tik bailīgi un stulbi, ka paši skries nopotēties pret neeksistējošu vīrusu? Par to jau tika teikts 1981.gadā. Tikai toreiz vēl nebija izstrādāts šķidrais čips un cilvēki nebija pietiekami nozombēti, lai tik vienkārši uzķertos.

rokons  1 1 Pasaulē ir noteikti standarti kā pārbauda medicīnas preces. Veicot klīniskos pētījumus process notiek vairākos etapos. Noteikumos arī nosaka kā rīkoties ekstremālās situācijās. Tādās, bazējoties uz līdzības rezultātiem tuviem produktiem, dod atļauju lietot produktu kā eksperimentālu, nosakot nepieciešamību veikt klīniskos izmēģinājumus ierobežotā daudzumā un formā, uzliekot par pienākumu ražotājam turpināt izmēģinājumus, un atsekot esošā produkta sasniegtos rezultātus

AivarsN  2 2 Ne jau vispārējam labumam, bet tikai sociālo parazītu elites plānotā planētas iedzīvotāju skaita samazināšanai. Viņi taču sen vairs to neslēpj. Ar katru nākamo vakcīnu, kāda daļa atkal izbeigs šīs zemes gaitas. Un tā pēc kādas septītās, vai desmitās revakcinācijas, kad latīņu alfabētam aptrūksies burti, ar kuriem apzīmēt jaunos makaronvīrusa paveidus, būs palicis plānotais miljards, vai pat mazāk, kuru vadību un dzīvības funkcijas pilnībā uzticēs mākslīgajam intelektam. Par to taču viņi jau sen runā savos saietos. Tikai cilvēkam parastajam, jau nav laika un pacietības iedziļināties visās parazītu plānu niansēs.

Ljekainiitis  3 2 Turpinās paplašināta klīnisko datu apkopošana. Kam nav nekāda sakara ar experimentiem.

Vaukskis  5 2 rebeka, Lielbritānijas piemērs lieliski parāda, ka vispārējs labums valstij ir vairāk vērts nekā atsevišķa indivīda egoisms un tuvredzība. Nesen izlasīju internetā, ka aprēķini rāda, ka pēc potēšanās tur gājuši bojā, ja nemaldos, 257 cilvēki, no kuriem lielākā daļa nebija izgājusi pilnu vakcinācijas kursu, taču tajā pašā tika izglābti 27 000 no bojāejas un vēl daudz vairāk no saslimšanas ar Covid-19. Ja pretnostata šos skaitļus, vakcinējoties pret koronavīrusu dzīvību zaudēja apmēram 0,009 % no tiem, kuri būtu aizgājuši aizsaulē nepotējušies.
Ir aplēsts, ka valstij viena darbspējas vecuma cilvēka zaudējums izmaksā vidēji 0,5 milj., varbūt Lielbritānijā tas cipars ir citāds, taču, lai vai kā- paglābjot absolūto vairākumu no koronavīrusa, izdevies ļoti daudz ietaupīt!

dabasmiilis  2 1 Par Skotiju dzirdēju[neesmu pārbaudījis], ka 5000 aizgājuši pēc laikam pirmās potes. Turklāt tie mēnesi veci dati.

AivarsN  3 4 Kā vispār var aprēķināt vakcīnu efektivitāti un cik izglābti cilvēki, ja no tās slimības nesaslimst un nemirst vairāk kā iepriekšējos gados. Pārsvarā veci cilvēki, kuriem jebkura saaukstēšanās paātrina aiziešanu. Pat pusmūža cilvēkiem tā slimība nav bīstamāka par gripu, jo kā uzrāda pētījumi ASV un Vācijas institūtos, vismaz 80% gadījumu, kovida paraugi tā pati gripa vien ir, bet pārējie, vēl mazāk bīstamas slimības. Nu nav nevienam pasaulē vēl izdevies atrast ko jaunu un bīstamu. Tas viss tikai žīdu privāto kantoru izbazūnēts mīts, lai uz masu slepkavībām, planētas iedzīvotāju skaita samazināšanai, viņu firmas vēl varētu nopelnīt triljonus, tā pilnīgi pārņemot pasauli savā kontrolē. Tribunāls tos slepkavas jau nepacietīgi gaida.

Vaukskis  2 2 dabasmiili, kā kāds "no malas" vispār var pārbaudīt šos rādītājus?! Atliek vien uzticēties, ka drošs avots!

AivarN, labākajā gadījumā var salīdzināt tikai ar iepriekšējo- 2020.- gadu, jo nevienu pilnu gadu agrāk tādas saslimšanas vēl nebija, jo šis koronavīruss jauns!

rebeka, AivarN, domāju, ka ar līdzīgiem paņēmieniem, kā tiek statistiski aprēķināta dzīvības cena, piemēram, cik valstij rada zaudējumus viens ceļu satiksmes negadījumā bojāgājušais, apkopojot datus, tiek nonākts pie slēdziena par paredzamo bīstamās vīrusa infekcijas slimības Covid-19 izplatību.

AivarsN  3 2 Vaukšķi. Salīdzināts tiek 2020. gads ar iepriekšējiem gadiem. Un ak tavu brīnumu, neskatoties uz jauno vīrusu, iepriekšējos gados no parastās gripas nomira vairāk, bet cūku gripas gados pat 3-4 reizes vairāk. Taču toreiz valdības tajā afērā nebija iesaistītas un vakcinēšanu pārtrauca jau pēc 4000 smagām blaknēm. Taču tagad, kad no vakcinēšanas jau nomiruši vairāk kā no pašas slimības, tai vietā lai pārtrauktu, vēl grib ieviest obligāto. Devītais Bils taču jau sen pateica, par cik procentiem grib samazināt planētas iedzīvotāju skaitu tieši ar vakcīnām.

Vaukskis  3 2 Covid-19 bīstamības ziņā nav pielīdzināma gripai, tādēļ to nav korekti sastatīt ar cūku, kur nu vēl parasto gripu. Gripas epidēmiju ietekme uz cilvēku dzīvi ir salīdzinoši neliela. Pat ja atsevišķos gados un nedēļās fiksētā gripas izplatība bijusi lielāka, Covid-19 nozīmē daudz vairāk hospitalizāciju un nāvju. To apliecina gan dažādi pētījumi, gan statistikas dati. Augstais hospitalizēto pacientu un mirušo skaits ātri pierādīja, ka taisnība ir jomas ekspertiem- šo slimību nevar pielīdzināt gripai. Covid-19 ietekme skaidri redzama kopējā nāvju statistikā- vairākus mēnešus mirstība Latvijā ir bijusi ievērojami augstāka nekā jebkurā no iepriekšējiem gadiem.
Nav nekāda pamata Covid-19 pielīdzināt gripai.

AivarsN  3 2 Kad patiešām plosās īsta pandēmija, valstu valdības un masu mediji cenšas cilvēkus nomierināt, pat daļēji noklusējot slimības bīstamību, jo panika un bailes novājina imūnsistēmu. Un tikai nevajag teikt, ka varas mafija to nezina! Tāpēc arī šī viltus pandēmija tiek izreklamēta cik vien iespējams, lai tieši palielinātu saslimstību. Viltus video materiāli ar līķiem, katrs pat veca cilvēka nāves gadījums tiek pasniegts kā vislielākā sensācija. Visi citi vīrusi un ķīmiskās saindēšanās, kuri tāpat spēj izraisīt plaušu iekaisumus, mistiskā veidā vispār pazuda. Taču patiesībā, gan ASV, gan Vācijas laboratorijās veiktās analīzes pozitīvo testu paraugiem, 80% uzrādīja tieši A, vai B gripu. Nevienā paraugā netika konstatēts šis mistiskais vīruss. Tāpēc arī neviens nav mēģinājis to identificēt un izdalīt tīrkultūru, jo dabā tas vienkārši neeksistē, bet tikai kā ķīniešu datorsimulācija, lai būtu vismaz kaut kas. Ja gripas un citas elpceļu slimības ārstēja ar visiem pieejamiem līdzekļiem, pēc ārsta ieskatiem, tad kovidniekus ne tikai neārstē, bet ar PVO uzspiestajām metodēm palīdz nomirt. Ja cilvēki turpinās pakļauties šim nopotēšanas genocīdam, drīz jau pat pret maziem bērniem, tad civilizācijai vairs nebūs izredžu. Pret parastu saaukstēšanos obligātā vakcinācija!? Ir jāiziet ielās, lai apturētu genocīdu, kamēr nav par vēlu. 14.augustā pikets visās Latvijas pilsētās vienlaicīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu