Vai ziedosiet savus bernus,mazbernus eksperimentam?

Latvijā sākta 12 līdz 17 gadus vecu pusaudžu vakcinācija ar “Moderna” Latvijā ir sākta 12 līdz 17 g.Biežākās novērotās blakusparādības pusaudžiem vecumā no 12 līdz 17 gadiem ir līdzīgas tām, kas novērotas arī pieaugušajiem no 18 gadu vecuma.

afrodithe  12 11 igauņi gan laikam neko ne lasa, ne klausās, ja viņu izglītības pilsētā Tartu jau puse no pusaudžiem vakcinējušies? Lai varētu iet skolā.
bet štrunts par igauņiem, galvenais, ka latvieši kopā ar bulgāriem un rumāņiem visu labāk zin medicīnā un farmokoloģijā!

rebeka  4 4 Tā jau arī ir, mums skarba dzīve, viss jaaizzina pašiem. Tāpēc arī zinām ;)

Drole  6 6 “We’ve never seen this level of side effects for any vaccine without the FDA taking action,” stated Dr. Angelina Farella, AFLDS Pediatric Medical Director. “The Rotavirus vaccine was pulled for 15 cases of non-lethal side effects and the Swine Flu vaccine was pulled for 25 deaths. But now, by the CDC’s own data, we are seeing a 12,000 percent increase in deaths with these vaccines and they’re still talking about giving this to our kids.”

https://americasfrontlinedoctors.org/press_releases/breaking-first-suit-filed-against-hhs-over-covid
-19-eua-for-children/

Amerikaanji atsakaas pirkt. Kaut kur sarazhotaa produkcija jaanogruuzh. Jaameegjina iesmeereet laukjiem.

VECA_PIEPE  3 12 Ko iesaki?
Pret vakcinēšanos Eksperimentu number2:

nesaslims/saslims - dzīvos/nomirs?

fargo  10 6 "nesaslims/saslims - dzīvos/nomirs?"

un kādā tādā sakarā, lai bērni ņemtu un tagad mirtu? kas tā vispār par jautājuma nostādni?

VECA_PIEPE  6 14 Fargo, kā priekšā tagadiņ Tu muļķi laid #07:29?
Man par godu Tu muļķī vari nelaist- es nav ar pirkstu taisīta!

Es tikai gribu saprast: ko jūs- Covid-19 pret vakcīnēšanos sludinātāji un šo vakcīnu noliedzēji
gribiet panākt, piebļaudami ar savām proklemācijām internetu un gānīdami vakcinētos?

Ko jūs iesakiet un ko Tu iesaki darīt lietas labā?
Atvainojos, ja kas,...bet pagaidām nevienu prātīgu ieteikumu no vakcīnu noliedzēju puses es neesmu lasījusi. Šitā psihoze ko jūs kopistiskā nonstopā PA no tēmas tēmā muļķī laižiet, ar bezjēdzīgiem bezskaita linkiem piebāzdami ēteru,...Pasaules cilvēci no Covid-19 vājprāta neglābs.

Es #00:06 jautāju: "Ko iesaki?"(c)
Iesaki Eksperimantu number2:
nevakcinēties pret Covid, tā boikotējot šī vīrusa visa veida vakcīnas un piedalīties eksperimentā par visas cilvēces dabisko atlasi-

pašiem tajā piedalīties un arī savu bērnu, mazbērnu likteni uzlikt uz dabiskās atlases kausiem-

tjipo: tas, kurš saslims, tas saslims...un tas, kurš šo vīrusu būs pārslimojis, tas arī izdzīvos, ja nenomirs?

...un, ja kas, tad mirušo vietā saražos jaunus bērnus un sarūpēs arī jaunus mazbērnus
VĪRUSA NEVAKCINĒTO GĒNFONDU?

Paskaidrojiet, ko jūs īsti gribiet panākt ar šo virtuālo pret vakcīnu un pret vakcinēšanās psihozi?

Sigvarts60  3 10 08:42
Kā priekšā tagad laid muļķi?
Pirms vakcinēšanās ir jāizvērtē riski. Man ir tādi. Man ir pietiekoši liels vecums, jau riska vecums. Es smagi izslimoju, tagad antivielu līmenis ir dramatiski nokrities, otreiz to negribu, tāpēc arī vakcinējos. Var būt vakcīna pasargās mani. man vairs daudz nav jādzīvo, bērni vairs nav jārada, tāpēc arī risks no blaknēm ir mazāks par risku smagi saslimt, un visu pārējo, ko tur vēl par vakcīnu atstāto iespaidu izpētīs, jo droši zināms nav nekas.
Kādi riski ir bērniem, pusaudžiem? Praktiski nekādu. Viņi praktiski neslimo. Kāpēc viņiem būtu jāriskē ar savu nākotni, ar savu veselību?
Un tās vakcīnas, ko viņiem pašlaik piedāvā, bija paredzētas riska grupām - senioriem, kuri nespēj līdz vakcinācijas vietām aizklibot, neprot darboties ar internetu, nav informācijas. Vakcinācijas avīzes naudu iztērēja, bet avīzei tā arī nepietika, TV un radio neko konkrētu nestāsta. Ja tagad izsludinātu obligāto vakcināciju Latvijā, tad pamatīgi aplauztos, jo vakcīnu ta faktiski nepietiek.
Vakcinēšanās var būt tikai brīvprātīga. To saku es - izslimojis, vakcinēts antivakseris.

fargo  12 16 08:42

beidz pati muļķi laist!
runa tēma ir par bērniem. bērniem kovid nedraud. tas ir noziegums viņus pakļaut riskam, kurā viņiem pat nav teorētiska labuma.
un beidz murgot par nāves un vakcīnas dilemmu. NAV TĀDAS! arī nospiedošai daļai pieaugušo tādas nav. bet pat tiem, kam ir, šīs eksperimentālās vakcīnas var gan palīdzēt, gan kaitēt. un tikai kovida paveidam, kurš gandrīz ir pārstājis eksistēt. jaunajam paveidam vakcīnas ir bezjēdzīgas jebkuram!
nu, cik var! lielākā daļa inficēto stacionāros ir vakcinētie! cik var?!

blaknes vakcīnām ir tādas, kuru nav bijis nevienai rietumos masveidā izmantotai vakcīnai līdz šim! speciālisti saka, ka to lietošana ir JĀPĀRTRAUC TŪLIŅ! un šīs sekas ir īstermiņa. bet par ilgtermiņa sekām nevienam uz planētas nav ne jausmas vispār!

un pietiek reiz mētāt muļķi, ka nav nekādu piedāvajumu rīcībai.

iespiest pirkstus ausīs, aizvērt acis un saukt "LA LA LA LA NEKO NEDZIRDU, NEKO NEREDZU, LA LA LA LA" ir bezatbildīgs tizlums!

nav nekādas bērnu un mazbērnu uzlikšanas uz izdzīvošanas kausiem! pietiek atkartot noziedzīgos, bezatbildīgos melus. bērni kā iedzīvotāju grupa nav kovid pārnēsātāji vispār! ne tikai viņiem ir niecīgs risks saslimt, tuvu nullei risks uz smagām kompikācijām, bet viņi arī inficējoties neparnēsā pietiekamu vīrusa devu, lai būtu par izplatītājiem?

ak tu nezināji, ja? nu, tad varbūt tos linkus vajadzēja uzmanīgi klausīties, nevis ignorēt!

kovidpsihoze nāk to to puses, kas cilvēkos nepārtraukti instalē bailes! un ar baiļu palīdzību manipulē.

bērnu vakcinēšana ir noziegums.

Drole  1 1 https://youtu.be/2VE6w5xof8Q?t=18 "Почему не пьешь? не уважаешь?"

Julianna  14 13 Sigvartam par komentu -- buča. Pareizi raksta -- praktiski nekādu risku, bērni neslimo. Un kāpēc upuri Madonā 14 un 16 gadi, meituks komā (nav infas kā tagad epopeja beidzās) Kādēļ šie man zināmie upuri nomaitāti? Lai 4 miljardus samozvanci varētu atskalot savos kontos?Amerikāņi ieķīlāti Bāzeles bankā. krievi Morgan bankā, bet mēs LATVIEŠI brīvi? Par katru jau nauda saņemta, tāpēc prese, tv plēš bulkas, lai aitas iet pēc "samaksas". Tādas piepes vai nu pie pokoiniku naudas piezīdušās, vai cits variants, ko nemaz necilāsim. Uz beidzamo teikumu atbildu šādi. Psihozi radīja masu mēdiji. Un fiziski INDĒJA tautu. Jums puse Rēzeknes apliecinās, ka Rimčikā aiz lentām bija noslēpta ampula. Ko klusējot izņēma un aizveda. Kā āfrikas cūku mēri Grūzijas laboratorijās pavairoja un tā saka kaisīt pa eiropu. Kur Latvijas specslužbas?Hulio neizskaitļo, kur fasē indi mūsu "drugani". Kāpēc aviācija lido un to mums uz galvām kaisa? Piemērs Maltas ciemats.Kā sāka ciematā mirt kā mušas, visi pēc svētūdeņa plecā rindā sastājās. Vēl piemērs. Ir tāds Aglonas aplis. kādas 30 mājas. Tad mēnesi iepriekš nedēļas laikā nomira 5 vīrieši. Protams, varētu tādām piepēm atbildēt-- LIECIET MŪS MIERĀ. Bet neliks taču! Likme dzīvība. Un nauda par mums saņemta, notērēta.Bet mēs te spirināmies, negribam labprātīgi nosprāgt. Ko teikšu tautai. Mēma ignorēšana. Labākās zāles.

fargo_pa  2 9 parunāsim par citu lietu. "stay home!"

nekas nenogalina sarsv2 labāk par sauli. par saules gaismu. vai tu zini, ka esot ārā praktiski nav iespējams inficēties ar kovid19? un tomēr, cilvēki jau atkal tiek mudinati palikt mājās. bet tas ir pretējais tam, ko vajadzētu darīt!
viens, vajag pēc iespējas kustēties. otrs, kas attiecas uz vasaras sezonu, tas ir būt ārā un saulē.
inficēšanās notiek tiešā kontaktā vai telpās. un jo ilgāk inficētais uzturas telpā, jo infiekciozāka kļūst vide. un atkal nonākam pie iepriekšēja - nevis "stay home!", but "ej ārā!" uzturies slēgtās telpās ar citiem iespējami maz.
un es neesmu gānījis vakcinētos! un nebāz visus vienā maisā.
un vajadzētu spēt atšķirt idiotismu, ka vakcinās ir čipi un citu stulbumu no tā, ka vakcīnas a) nedod imunitāti, kā tika apgalvots. b) ir tuvu bezjēdzīgas citiem kovid veidiem. c) dabiskā imunitāte ir galvenā aizsardzība, jo vakcīnu iniciētās antivielas ir vājākas un un ļoti nenoturīgas, atšķirībā no dabiskās imunitātes. d) risks no kovida bērniem tuvojas nullei. e) vakcinēt pārslimojušos ir absurds, jo tas viņus pakļauj bezjēdzīgām briesmām. f)ceļot nevarēs vakcinēts vai ne. g) lokdauni būs tāpat. zemēs ar visaugstāko vakcinācijas līmeni ir vislielākais skaits saslimšanu. no tā izriet h) vakcīnas, kurām būtu jēga kovid19 pirmajā ir ne tikai bezjēdzīgas vīrusa mutācijas gadījumā, bet ļoti iespējams pazemina dabisko imunitāti pret mutējušo vīrusa variantu. kam pamatā ir Antibody-dependent Enhancement efekts, par kuru arī valdības un bigpharma tika brīdināti.

risinajumi.
uz šo brīdi labākais profilaktiskais un ārstniecības risinājums, ivermectin, ir pieejams jebkādos daudzumos, tā cena ir 3-20 centi, bet uz tā rēkina nav iespējams nopelnīt. jo ivermectin ir brīvā licencē visā pasaulē. šīs zāles nedod gandrīz nekādu ienākumu, jo ir vienas no vislētakajiem medikamentiem pasaulē.
tad ir sevis uzturēšana fiziskā formā. prom ar lieko svaru. uzturēšanās svaigā

fargo_pa    8 tad ir sevis uzturēšana fiziskā formā. prom ar lieko svaru. uzturēšanās svaigā gaisā. vitamīni c un d.
NEKAS no tā nesola lielus ienākumus tiem, kas cilvēci tur bailēs otro gadu.

VECA_PIEPE  5 18 "Vakcinēšanās var būt tikai brīvprātīga. To saku es - izslimojis, vakcinēts antivakseris."(c)

...jā, to saku arī es- Covid izslimojusi un šī vīrusa brīvprātīgi vakcinējusies.

Mans mammucis- 84gadīga lēdija, brīvprātīgi ir atteikusies vakcinēties.
Mana meita- 27gadus jauna sieviete, brīvprātīgi ir vakcinējusies.
Manai mazmeitai- 9gadīgam bērnam neviens nepiedāvā un neviens arī neuzspiež izvēli Covid-19 vakcinēties/nevakcinēties
un man- 59gadīgai, viņas omei, nav nekādu tiesību iejaukties mazmeitas Covid-19 vakcinācijā/nevakcinācijā. Tieši tā manas mazmeitas vakcinācija arī netiek uzspiesta viņas mātei-
manai meitai.
Tad, kad mana mazmeita būs sasniegusi 12/14gadu vecumu, tad arī viņa pati personiski pieņems lēmumu vakcinēties/nevakcinēties Covid-19 vīrusam.

Beidziet takš reiz visu šito antivakcinācijas virtuālo psihozi Ohujiņā-
negribiet, nevakcinējieties,...bet lieciet reiz mierā vakcinētos,
neviens no viņiem neskrien jums virsū ar antivīrusa šļirci, lai vardības vadīti, jūs nopotētu pret jūsu pašu gribu!

Kamon,...nu cik var?!!! Šitā jūsu psihoze jau besī ārā!

AivarsN  8 7 Jā patiešām eksistētu tāds bīstams vīruss, tad valdības vienīgā rūpe būtu cik vien iespējams, nomierināt satrakoto pūli un cik vien ātri var, sagādāt pietiekamā daudzumā vakcīnas, kaut vai eksperimentālās. Taču viss notiek tieši pretēji. Tiek iedarbināta visa sistēmas ideoloģijas mašinērija, lai iestāstītu ka eksistē tāds bīstams vīruss, lai gan zinātnisku pierādījumu un statistikas nav. Par cik tas vairs nestrādā, jau vairākās valstīs vakcinēšanu sāk ieviest piespiedu kārtā, demonizējot veselos cilvēkus, kuri pretojas un liedzot piekļuvi dzīves pamatvajadzībām, kā darbs, izglītība, pat pārtikas produktu iegāde. Tikai loģiski, ka šo injekciju ievadīšanai ir pavisam citi mērķi, nevis neeksistējoša vīrusa apkarošanai. Ar savu parakstu cilvēki atsakās no savām cilvēku pamattiesībām, kuras viņiem pienākas kopš dzimšanas, atļauj ievadīt savā ķermenī patentētu tehnoloģiju ģenētiskām izmaiņām, tā kļūstot par beztiesiskiem transcilvēkiem, farmas īpašumu. Un tagad jau ķerās pie bērniem, gaišajām nevainīgajām dvēselītēm, kuras ieradušās padarīt šo pasauli gaišāku, labāku, mīlestības piepildītu. Pat ja būs šajā karā jāatdod dzīvība, tad dēļ bērnu nākotnes, nav pat ko šaubīties. Kā to jau darījuši mūsu senči daudzos iepriekšējos karos, par mūsu nākotni. Lai fašistu atbalstītāji nepriecājas pirms laika. Daudz viņiem nav atlicis.

Julianna  15 10 Izskatās, ka smadzeņu un reālā prāta ir tikai Ulmaņlaika dzimušai sievietei. Lai dievs dot, ka babiņa mazmeitai nosargās dzīvību. Par 59gadīgo dāmu biju labākās domās. Bet izlasot, ka 12 gados PATI pieņems lēmumu, teleportēties vai nē...... NAV KOMENTU.

Marita    10 Paliek bailīgi, ja redzi, ka visapkārt ir tik daudz trako.

capitaine_tromperie  8 6 12-14 gadīgs bērns pieņems lēmumu….te es kārtīgi pasmējos.😂

rebeka  7 6 Tie, kas ir izslimojuši, ja saslims, smagi neslimos. Tādas ziņas arī bija kovida pirmssākumos.
Nav nekāda psihoze, VecāPiepe, cilvēki izvēlas brīvību lemt paši par sevi.
Visās valstīs ir nemieri, vai kāds to nav pamanījis?
Cilvēki vairumā jau nav nekāds aunu/aitu bars.
Tie, kas ir, neko darīt. Izslimo un vēl potējas pret to pašu.

JurisK  7 12 Pārāk daudz cilvēku izmanto sev nesaprotamu informaciju. Štrunts, ka izmanto - viņi to vēl interpretē bez sajēgas par to. Nebūtu tik daudz stulbu vecmammu, vectēvu, tēvu un māšu - nevajadzētu bērnus "ziedot eksperimentiem"! Pote pasargā no smagām sekām, tas jau ir pierādīts. Potes pret mutējošiem vīrusiem nekad nepasargās no infekcijas vai saslimšanas. Potēts, viegli slims cilvēks var būt bīstamāks apkārtējiem par nepotētu. Viss atkarīgs no katra konkrētā cilvēka saprāta. Potējos un iesaku to darīt visiem, ja ne - tad būs dabīgā atlase darbībā.

AivarsN  12 9 Nu beidziet taču vienreiz ar to nacistu ideoloģiju, kurai nav nekāda zinātniska pamatojuma! Jau sen ir pierādīts, ka vakcīnas tikai veicina saslimstību un vēl smagākā formā. Kāpēc tad neviens zinātnieks vēl nav pieteicies uz 1,5milj€ atlīdzību, pierādot vīrusa eksistenci? Tāpēc ka nav jau ko pierādīt. Tā visa ir viena liela afēra lētticīgiem ļautiņiem.

https://t.me/germtheoryisahoax/850

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu