Vai ziedosiet savus bernus,mazbernus eksperimentam?

Latvijā sākta 12 līdz 17 gadus vecu pusaudžu vakcinācija ar “Moderna” Latvijā ir sākta 12 līdz 17 g.Biežākās novērotās blakusparādības pusaudžiem vecumā no 12 līdz 17 gadiem ir līdzīgas tām, kas novērotas arī pieaugušajiem no 18 gadu vecuma.

capitaine_tromperie    3 Par dabīgo atlasi dzirdēju jau kādi divi gadi atpakaļ, bet uz pasaules, kā bij astoņi miljardi cilvēku tā arī palika, vai varbūt jurim ir cita statistika?!

LaskovijMerzavec  1 12 Nu kurš te no antivakseriem bija uz piketu vakar???


Vai tikai esat drosmïgi ljerkstēt internetā?

Julianna  10 1 Biju es piketā. Jau sen iepriekš. Neredzu absolūti nekādu jēgu. Aizgājām pie preža pils -- Mosties prezident. Tas bija brīvdienā. Prezis laikam Alpos slēpoja. Gar ielas malu ik pēc 20 metriem stāvēja korporācijas darbinieki un modri uzraudzīja, lai kāds no bruģa nelauž ķiegelīti. Nē, nu paelpot svaigu gaisu var, plaušas paventilēt arī. Bet jēgas nulle. Protests mēmais, noraidīt pakļaušanos, tas lūk ir tūkstoškārt iedarbīgāks variants. Pret šiem samozvanciem, kuri tipa ir tā valdība(kurai termiņš iztecēja 2017. gadā). Ko viņiem var predjavitj? Ka nelikumīgi ieņēmuši ēkas? Tak viņiem nolikvidēties iedots 5 gadu termiņš 2017 + 5 Vott nākamgad visu nofenderēto jāatdot PSRS. Viņi -- tās sūda partijas, prezis, valdība, NAV nekas. Un likumi viņu, niecīgi. Kad raus pie staba, šiem būs alibi, kurš zilais, kurš nepieskaitāmais, pārējie vispār ne pri dzelah. Atveriet DUNS sistēmu. Pri dzelah ir Kariņš, Mūrniece un vēl 2 džeki. Ko latvieši vēlēja, nudien nezinu. Ā un vēl Dace Pelēka, kā bagātākās Latvijas korporācijas ar nosaukumu VID (2,6 miljardi) pārstāve. Vot šie personāži tagad nodot visas dzelas. Ko korporācija pa 25 gadiem natvorila. Mums reāli nav nekādas ne valsts, nekā. Un kādus te likumus taisās apstiprināt tā saucamā korporācija Saeima, kuras pārdošanas summa biržā ir 273756 usd rubliki un tikai 3 darbinieki??? Tauta, takš vienreiz atmostieties!!!

saulite34  5 11 Te tikai varoņi ir internetā caurām dienām vāvuļot un tik veseli ,ka no vārda vakcīna jau krīt ģībonī,pretīgi tādi mīkstmieši kā AivarsN un fargo,divi stukači,ja vajadzēs visus latviešus apšaus un iznicinās,šo divu cilvēku katrs komentārs ir pārpildīts ar naidu pret citiem cilvēkiem ,kas nedomā kā viņi.

dabasmiilis  8 6 -Jā, sīkā16, par to dzīves baudīšanu varēsi man atgādināt ap gadumiju. Dzīvojam patērētāju burbulī un izliekamies, ka viss ir tāpat, kā līdz šim. QR kods atver visas durvis un pasargā pat no šausmīgā kovida - vai nav viens burvju līdzeklis, ko!?
---------------------------------------
-Piepe, pastāstīšu kas atkal mani "besī", tās ir visādas Piepes, kas bāž degunu durvju šķirbā, kur viņas nesauc, un pēc tam pārmet, ka deguns durvīs iecirties. Vai tad šīs ir vienīgās tēmas, kurš tev traucē cept savas vai aplūkot citas pieejamās? Tas ir tas pats, ja aizej ciemos uz ballīti neaicināts, un tad vēl atļaujies kritizēt nama māti, ēdienu, skanošo mūziku.

Vai kaut vienā mūsu tēmas uzsaukumā ir vārdi "vakcinētie esiet laipni gaidīti-apsaukāsim jūs"? Jau tēmas nosaukumā ir ziņa, ka šī tēma nav par seksu vai mašīnu izpūtējiem, ticiet savai afēras reliģijai un netraucējiet apgaismot tos, kas vēlas tikt apgaismoti! Paši lien virsū un pēc tam brēc, ka sāp!

Mūsu tēmas ir cilvēku brīdināšanai, mums atšķirībā no Panorāmām, delfiem, Ugām+perevošķikiem, pavlutiem,kariņiem,levitiem, par šo neviens naudu nemaksā...
-Mani nesponsorē kremļi, pentagoni, ES varavīksnes kantori, pvo, geitsi, sorosi utt...
-Es to daru pilsoniskā un cilvēciskā pienākuma vadīts, jo saprotu, ka ne visi spēj atrast informāciju, kur nu vēl saprast kas īsti notiek (to var novērot arī delfu komentārus palasot, pirms gada lielākā daļa to vien brēca - sazvērestības, tad tagad tie paši sāk atzīt, ka pārāk precīzi visas šīs saucamās sazvērestības īstenojas dzīvē, gandrīz ar apskaužamu precizitāti), vislielākajās auzās ir tie, kas pieraduši ticēt valsts kontrolētajiem medijiem, tie ir dziļi slazdā - un vienu daļu tā arī neizdosies pamodināt, jo viņi paši nevēlas mosties un sākt domāt, pēdējā brīdī, kad ūdens līs mutē, jau būs par vēlu.
Tas vēl sīkums,ja pieaudzis cilvēks nolemj sevi ziedot zinātnei un dr.Mengelēm, bet neciešami, ka arī pārējos velk sev līdzi bez

dabasmiilis  7 8 ... bezdibenī, jo īpaši neaizsargātākos sabiedrības locekļus - pensionārus un bērnus...
-Ko var gribēt no Vecas Piepes, ja vēl kādu mēnesi atpakaļ viena 30mit gadīgā mazu bērnu māte izmeta domu, ka ja esi uztaisījis bērnus, tad jau drīkst durt plecā, bet to, ka bērniem arī māti vajadzēs, par to jau šaurpierīte neaizdomājās.

-Nebūtu mediju un viltus zinātnieku, jūs pat nezinātu, ka ir tāds vīruss, dzīvotu kā līdz šim, seksotu uz nebēdu!
Īpaši 80-90mit gadīgie un vārgie,slimīgie, kuri nebūtu informēti, ka tagad no vecuma un visādām kaitēm mirt nedrīkst, tagad tikai un vienīgi ar kovid atļauju.
Kaut kā dīvaini, lielajā karstumā es ātro sirēnas ilgu laiku nedzirdēju, bet tagad gandrīz vai ik pēc stundas, cauru dienu. Nezinu, varbūt savāc un pēc brīža ved atpakaļ!?

-Par Tavu mazmeitu runājot, man viņas ir žēl. Vienīgi nebūs viņai jāgaida, jo afēras pravieši jau vēstīja, ka ap oktobri arī bērnus sāks durt, tā kā varēsi ar lepni paceltu galvu vest savu mazmeitu veikt pienākumu pret zinātni!
-Nez, Tava mazmeita 14 gados varēs arī izvēlēties dzīvot atsevišķi, dzemdēt bērnus, liekot narkotikas un vadīt automobīļus?
Ja tavai mammai savajadzēsies uz slimnīcu, uzzināsi cik tā vakcinācija ir brīvprātīga! Tur pat pretī neņem ilgākus pacientus, uz izmeklējumiem varbūt arī pietiek ar testu.

"Atvainojos, ja kas,...bet pagaidām nevienu prātīgu ieteikumu no vakcīnu noliedzēju puses es neesmu lasījusi."
-Te būs pirmais ieteikums, PĒRC KONSERVUS UN LABI DAUDZ, arī apģērbu, lai nav jāsalst! Ērta māja var arī pārvērsties par ielu, naudu turi skaidrā! Īpaši ja to procesu uzrauga nervozi varavīksnes cilvēki, no tiem visu ko var sagaidīt! Un jā, lūdz visus svētos, lai mūsu brīdinājumi nekļūst reāli!
Nevajag pateikties!

Ps. Būs vien jāpriecājas par nevakcinēto gēnfondu, jo pastāv bažas, ka pēc potēm ar auglību var būt nopietnas problēmas, vēl jo vairāk, zinot, ko Bils dara Āfrikā!

Chris1986  5 7 nesaprotu, par ko pārvērtuši iepazīšanās portālu?! :D Nepotētie veči tā nomīīzuši no potes, ka galīgi savu reputāciju pazaudējuši dāmu acēs .. :D

VECA_PIEPE  6 10 uz to #21:56 un #22:00

Dabasmīli, onkuļiem Tavā vecumā nav ieteicams pārāk ilgi uzturēties saulē,
...Tavus komentus palasot, stipri var manīt to, ka esi pārkarsis.
Saudzē sevi!

siikaa16  4 9 21:56
Ierobežojumi nepatīk, vakcīnu nevajag, bet gribat brīvu vietu slimnīcā? Jums paziņu loks ir tik mazs, ka neziniet nevienu kurš izslimojuši covidu? Gribat elpot tā ka it kā kāptu uz septīto stāvu? Mēs jebkurš visus pasaules vīrusus varam pārnēsāt. Tikai covidam patīk ātri ieperināties un iznīcināt plaušas. Tiklīdz smadzenēm nav skābeklis, tā uzreiz uzrodas melnā kaulainā ar izkapti un paņem pie sevis pažēlot.
Ir tā, ka prāts cīnās ar realitāti. Katrs var izdarīt savu izvēli. Un vai tā būs pareizā sapratīs pēc laika.

beverina  2 10 Man rados no Covid19 maijà no dzìves aizgàja ar dienas starpibu divi cilvèki. Viñi nebija vakcinejußies. Ticiet man velkot pedejos elpas vilcienus zem skàbekĺa maskas reanimàcija ka viñiem gribèjàs dzìvot.Pieci mazbèrni palika bez vecmàmiñas.

ube  4 7 Labi saskatāma saikne starp izglītības līmeni un potēto skaitu. Joprojām. To pierāda arī Tartu piemērs.

fargo  6 8 08:21

un cik riska grupās vecmāmiņas bija? trijās? piecās? ļauj minēt... uz slimnīcu viņas aizveda stadijā, kad jau bija grūti elpot, vai ne? jo šo praksi ir pieņēmuši latvijā arī. ļauj vēl minēt - tu nezini, ar ko un kā viņas tika ārstētas, vai ne? minēšu atkal... viņas tika "ārstētas" ar skābekļa padevi un pretdrudža un pašā finālā ar pretiekaisuma līdzekļiem?

un vēl atldi, lūdzu, kāds tam visam ir sakars ar bērnu vakcinēšanu? bērniem kaut kas draud?

rebeka  4 8 siikaa, tieši tāpat ir ar gripu, novājinātiem organismiem ar mazu plaušu tilpumu plaušu karsonis ir nāvējošs.
beverina, cik vecmāmiņām bija gadu? Kādas vēl saslimšanas?
Ube nez, man ir maģistra grāds, pie tam vēl divas augstskolas esmu beigusi, bet nepotēšos ar šo poti.
Bet esmu potējusies ar visādām citām, tā kā runa nav par to, ka cilvēki nedomā, ka vakcīnas nedarbojas.
Runa ir konkrēti par šo eksperimentālo poti.

Letija  5 14 Interesanti.
Arī pārcilāju galvā sev zināmos cilvēkus, un pierādās tas, par ko jau iepriekš dzirdēju un zināju - vakcinētie, principā visi, ir ar augstākajām izglītībām, kurpretim tie, kas "nē un neparko", nav izcēlušies ar vēlmi mācīties.

Letija  4 10 Rebeka, lasīju, ka poti nevar uzskatīt par eksperimentālu, jo ir izgājusi visu pārbaužu etapus un ir apstiprināta.
Cits jautājums - ka ikviena pote, tas ir kaut kāds stress organismam. Taču tās "pērles", ko te nākas izlasīt vai arī ikdienā dzirdēt, ir visai tālu no kaut kādas konstruktīvas un saprātīgas domāšanas un analizēšanas. Tas ļaunums, draudi un agresija, kas te izskan, galīgi "nerunā" par atsevišķu indivīdu prāta spējām.

Julianna  13 7 Vo vo Letija! Ar augstākajām izglītībām... Tur tas āķis ira! Un kas lasa tās lekcijas? Kādi lektori? Ekonomiku māca lektore, kura brunčus pērk humpalās! Ko, viņa var ar savu domāšanas veidu radīt miljonāra prātu? Vai šos 2 gadus, jaunie doki mācās attālināti. Trindēc, kādi erudīti būs! Par vidusskolu vispār nerunāsim. Cilvēkam vajag gadu, lai atjaunotos, anēmiju izārstētu pēc tās vidusskolas programmas, ko pēc ārzemju metodikas pārņēmuši mūsu "pedagogi" tipa Šuplinskas.Cilvēkā viss salikts no dabas. Bet nepaspēj izlīst no mātes miesām, visiem blin dzelas pie tā cilvēka. Līdz gadam vajag 24!!!!!! potes zasandalitj tajos 3,5 kg. Tad ķeras klātu lielie dzīves mācītāji ar pseidozinātnēm. Cilvēku nogriež no dabas. sabāž daudzstāvenēs. Un rezultāts tāds kāds ir. Un nevajag demagoģēt. Eksperiments noslēgsies 2023. gadā Letijas kundze. Sīkā raksta -- ierobežojumi nepatīk, vakcīnu nevajag, bet brīvu vietu slimnīcā..... Izlasīju šo un domāju! Jēsus Marija!It kā jauns un it kā adekvāts cilvēks... Ko Tu raksti???? Pati sevi dzirdi???Pilnīgi apgriezta pasaules uztvere. DA PIE KĀJAS visas Tevis nosauktās exstras. Kādas baigās vērtības nosauci. Tjurmu, nāves vakcīnu un konclāgera priekškambari. Visu šo pasauli pa mazam gatavoja 3 pasaules karam. Latvijā exsperiments iesākās ar cūku mēri. Un ko piedāvāja--izkaut pogoloviju 20 km rādiusā ap vietu, kur bija nomesta inficēta cūka. Nevis atrast tos, kas izmeta šo cūku, bet davai kausim nost ganāmpulkus. Šodien tas pats ar cilvēkiem. Nevis izķert tos, kas liek ampulas, indē tautu, bet izkausim to pašu aitu ganāmpulku. Un jūs tādas, Letijas, Ubes, Sīkās un pāris pretējā dzimuma pārstāvju visu šo atbalstāt, slaviniet. Stādat koku ar lapotni zemē un vēl citus strostējiet, kas jums saka, ka tā dzelas neies. Nu ko ? Cilvēces galastacija?

lineals  9 3 es tos špricmaņus tad naturāli izsistu, kaut būtu jāsēž,, neļaušu ķerties pie mazbērniem,,

Ljekainiitis  5 15 Kāds pieteiks Juliannai krekliņu ar garām piedurknēm aizvest ? Nu jau par traku paliek ...

Nickss  3 15 nevajag iesaistīties antivakseru forumos, ļoti, izteikti agresīva vide. Lai plosās savos burbuļos kurinot vien otru ar pseidozinātniskiem un visādiem citādiem maģiskiem pierādījumiem jebkam, kas ir pret viņu pārliecību. Tas nu ir gadījums kad gudrāk ir paklusēt.

VECA_PIEPE  5 7 uz to #13:14

Piepis DG
"Dienas jautājums."
(Sadaļa: Tiešajā ēterā no PA.)
Vakar 11:11

Ļekainīt, ir jau darīts! :DDDDDDD

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu