Vai ziedosiet savus bernus,mazbernus eksperimentam?

Latvijā sākta 12 līdz 17 gadus vecu pusaudžu vakcinācija ar “Moderna” Latvijā ir sākta 12 līdz 17 g.Biežākās novērotās blakusparādības pusaudžiem vecumā no 12 līdz 17 gadiem ir līdzīgas tām, kas novērotas arī pieaugušajiem no 18 gadu vecuma.

rebeka  14 7 Potējas tie, kas baidās pazaudēt savu krēslu, un vispār tas tomēr pierāda zināmu aprobežotību, nespēju sākt darboties citā lauciņā, kur vakcīna nav obligāta.
Bailēs no kovida- arī neinformētība par to, kas imunitātei vajadzīgs, lai nesaslimtu ar šo vīrusu smagi.
Nav potējušies strādnieki? Viņi ir visbrīvākie cilvēki, viņus viennmēr vajadzēs, jo vai tad baltrocīši ies smagu darbu strādāt?

rebeka  6 1 Letija, izlasi vairākas reizes un vēlams anglisko versiju.

elfu_mazulis  4 15 Dievinu šādas tēmas, žēl, ka vairs nav ko pievienot ignore listei, vieni un tie paši cilvēki.
Interesanti, ka es neesmu redzējusi nevienu agresīvu vakcinēto cilvēku, toties redzu kaudzēm agresīvu nevakcinēto. Laikam taču tajā vakcīnā ir pievienoti trankvilizatori :)
P.S. nu nevakcinējaties tāpēc, ka baidāties zaudēt darbu, pievēršaties IT jomai, tur var strādāt attālināti un nevienu jūsu vakcinācijas statuss neinteresē. Tur kā reiz šobrīd kādi 20 000 darbinieki trūkst....

laukroze  4 10 .. .domāju, ka prātīgi būtu, ka tādas ŪDENSSIEVAS vnk. vakcinētos par labu bērniem un mazbērniem, lai viņi jauno māc. gadu varētu uzsākt skolas solā nevis attālināti, izlasi ar kaut ko par pūļa imunitāti un visi anti vakseri man šķiet tādi "gudrinieki" un egoisti, ka maz neliekas -ziedojieties tak savu bērnu labā, tad viņiem nedraudēs vakcinēšanas..vrar bļaut un kājas sit pret zemi, esmu vakcinēta un nekādu briesmu tur nav, ak jel!!! tauta, ja jūs tik aktīvi diskutētu pirms vēlēšanām par personāžiem būtu priecīga, tagad vnk...nožēlojami..:(

laukroze  4 11 rebeka, galvenais ir in english, vai arī avots, no kuries tas nācis??... kaut kā vairāk tā paranoja ir no sērijas viena tante teica, bet galvenais, lai būtu svešvalodā..:DDDD

capitaine_tromperie  4 6 Mums te tiek pasniegts, ka izglītība, vēlams augstākā, pasargā no saslimšanas ar vīrusu.🧐
Šajā saitā tik daudz smieklīgu cilvēku.😂

dabasmiilis  7 3 19:38,
-Slikts salīdzinājums. Tur tā lieta, ka vēlēšanu apmeklējums ir pilnībā brīvprātīgs[par piedalīšanos QR čipus nedāvina], un uz tām pārsvarā dodas cilvēki, kas neorientējas politikā un pat īsti neseko līdzi. Pietiek ar reklāmas avīzi pastkastē pirms pašām vēlēšanām, vai ar skaļu solījumu, un pilsonis skries nedomājot[pilsoņa pienākums tak], bet ko ievēlēs, tas viņus neinteresē. Tādēļ viss ir kā ir, vienmēr smiekli uznāk dzirdot "tautas kalpi", patiesībā kalpi ir vēlētāji, par kuriem var paņirgāties un ar kuriem manipulēt pēc pilnas programmas, patiesībā politikā neviens par ne par ko neatbild[gluži kā kovid afērā], un arī vēlētāji neprasa no viņiem atbildību, neprasa atskaitīties par katru darbību, jo visiem tas ir po...!
-Es tajā politikas farsā nekad neesmu piedalījies, un arī nebūtu piedalījies, pat ja mani tādēļ draudētu atlaist no darba, spundētu mājā un nelaistu uz veikalu pēc maizes. Var turēt kaut stroķi pie galvas, domas nemainīšu - ne par politikas teātri, ne par bezmaksas indes porciju plecā un čipa sertifikātu kabatā.

#Bet runājot par pieminēto izglītības salīdzināšanu, skolās pārāk daudz lieka māca, viņiem būtu jāmāca pamatvērtības, nevis jāpiebāž galva ar atkritumiem, ir jāmāca cilvēkam kritisko domāšanu, spēju analizēt, spriest, domāt... Es nezinu, ko dod cilvēkam augstā izglītība[izņemot tupēšanu ofisā], kad viņu var apjāt kā tādu zīdaini!
-Jums nav jāložņā pa ,jūsuprāt, sazvērestības lapām, jo sazvērestība, propaganda un cenzūra ir oficiālajos valsts saitos, tur vai gandrīz katrā rakstā vāja manipulēšanas paraugstunda, bet jūs tak gudrīši pat to nespējat pamanīt.
-Bieži vien liekas, ka daudzi domā, ka ja tev augstas skolas diploms kabatā, tu uzreiz skaities gudrāks par tiem, kam nav tāda paša diploma!
-Un šeit arī ir viņu pirmā kļūda, un pats interesantākais ,ka viņi neprot savu izglītību pat dialogā izmantot, uzreiz ir neaudzināta braukšana augumā un otra viedokļa nerespektēšana, jo

dabasmiilis  7 3 -Un šeit arī ir viņu pirmā kļūda, un pats interesantākais ,ka viņi neprot savu izglītību pat dialogā izmantot, uzreiz ir neaudzināta braukšana augumā un otra viedokļa nerespektēšana, jo argumentēt kā līdzīgs ar līdzīgu viņi neprot. Ķērc kā vārnas!
Domā, ja ar rokām aizbāzīs ausis un pilnā rīklē bļausi "nedzirdu nedzirdu", tā veidosies dialogs un tā nonāksim pie kāda kopsaucēja?!
Ja kā tāds priesteris atstāstīsi "bībeles"[tas ir oficiālās varas pasakas] un tām svēti ticēsi, un aicināsi citiem pievienoties, BET sava viedokļa trūkst, jo ,redz, brīvā laikā jācilā glāzīte, jātusē riņķī, nav laika skoloties un meklēt patiesību. Un jārej uz visiem, kuriem savādāks viedoklis!

Tā slimnīcu vietu pieminēšana arī ir manipulācija. Varbūt vēl piesauksiet līķu kalnus, ar kuriem pilnas ielas no briesmīgās pandēmijas? Cik jau nomiruši, ja neskaita tos 2,500 no vecuma un citām likstām? Un vēl tad jāapšauba vai tie ir īsti!
Un ,jā, vēl nabaga bērni, kuri tā vien masveidā slimo un pēc potēm ilgojas, pretējā gadījumā nedrīkst iet pie opja diedelēt konču, kurš savukārt nedrīkst doties pie kaimiņienes cukuru aizņemties utt!

Julianna  9 6 Pāris dienas iepriekš Rēzeknē apbērēja transporta -- celtniecības firmas īpašnieku, pazīstamu uzņēmēju. Trešajā dienā no svētūdeņa plecā, nomira. Varat būt pārliecimāti, kovīdreliģijas adepti, tas ir spēcīgs motivators pilsētas un apkaimes iedzīvotājiem pasūtīt trīs kvartālus tālāk dr. meņgeles.

dzilums  4 10 idiotisms turpinās! Nu tak nevakcinējaties! Tupiet savos Sūnu ciemos un esiet laimīgi. Ko var ņemties?
Kad būs kaut viens nopietns zinātnisks pētījums par vakcīnu kaitīgumu, tad lūdzu informējiet. Kamēr viss ir "Viena tante teica" līmenī, tikmēr varbūt var turēt muti un nečakarēt citiem smadzenes?

rinkulis  2 5 Ieej VAERS sistēmā, kas ir ASV CDC vakcīnu blakņu reģistrācijas sistēma - atķeksē kovid vakcīnas, simptomu - nāve - un paskaties, ko tur rāda.
Reku tev links: https://vaers.hhs.gov/data.html

Vaukskis  3 4 Cilvēki mēdz mirt. Tikai loģiski, ka ar katru dienu pamazām samazinoties, bet nevis palielinoties nevakcinēto skaitam, arvien vairāk mirušo vidū kļūst vakcinēto. Ne jau potēšanās pret Covid-19 dēļ (vai salīdzinoši ļoti retos gadījumos), bet tādēļ, ka tas ir likumsakarīgi un neplānotas nāves ir dabiska lietu kārtības sastāvdaļa!

Julianna  12 4 ----Turēt muti ciet un nečakarēt citiem smadzenes ---- tā raksta Dziļums. Ko? Smadzenē iezogas šaubas? Ak tad tomēr Panorāma un pārējā brigāde nav 1000% nozombējusi jaunajā ticībā? Neesi tverdijs, kā akmens? Kaut kas tavā dvēselē tomēr dzīvs un pati dvēsele arī vēl klibodama kaut ko jēdz? Runājot par Vaukšķi. Līdzcietība visā krāšņumā. Kam jāatmet pedāļus, lai laimīgi atmet, kā jau normālā krievu ruletē. Būs vairāk LR un planētā kisloroda. Jā, cilvēki dzimst un mirst. Tāda ir VISU LIETU KĀRTĪBA. Bet kāda kārtība, kad tēlaini runājot cilvēkam liek dulu pistoleta pie deniņiem un spiež pieņemt indi. Vakar pie manis atnāk satraukta sieviete. Rīgā meita, znots un mazdēls 9 gadi. Iekrituši slazdā. Gadus iepriekš paņēmuši kredītu šikai mājai. Darbavietās ŽŅAUDZ, lai iet potējas. Ko darīt. Saku, dawai pārcelsimies kādā 2025. gadā. Meita guļ zārkā, znots zārkā(kā Vaukšķis saka, viss dabiska lieta) tu pavilksi mazdēlu un kredītu? Tā vai šā gimenei jau šodien iet pāri frontes līnija, jāizškiras, pakši vai dzīvība. Vakar braucu, ieslēdzu radio. LR teritorijā pilnīgi nopotēti 37%. Vēl 5 % izdevies pielauzt uz 1 mengeles šprici. Tie ir šausmīgi skaitļi. Pazaudēt 40% nacijas. Bet 58% turās. Dodam atbalstu arī tiem, kuriem izlauž rokas un apstākļu dēl nopotē. Tie, kuri visu mūžu gaidīja šo poti, nu beidzot amritu sagaidīja, man nav ko teikt. Jūsu tiesības piedalīties ekstrēmos pētījumos, kur liekat Dieva flešku -- dvēseli, dzīvību.

saulite34  5 5 Cilvēkiem varbūt pašam Dievam vajadzētu pajautāt,ko darīt tādās dzīves situācijas un visi tie ,kas tic Dievam arī saņems atbildes un neuztvers vakcīnu kā indi.

rebeka  9 7 Vienmēr pie visām afērām/politikām ir kaut kādi saukļi/lozungi, kas cilvēkiem liek tā kā nokaunēties, nebūt sliktākiem, dumjākiem.
Te ir skaidri redzams- ticam zinātnei (bet jau retāk izskan), vakcinējušies ar augstākām izglītībām. Vēl spiež uz info, ka slimnīcā nokļūst nevakcinētie.
Tā kā šis viss tomēr diez ko nestrādā (neskatoties arī uz OHO vaxeru pūlēm), tad tagad briest lēmums par obligāto vakcināciju.
Kas nebūt nenozīmē, ka svarīgi ir savakcinēt, svarīgi ir dabūt cauri, ka var pieņemt lēmumu, kuram tauta pakļausies, jebkādu.
Piemēram, Francijas tauta jau savā ziņā ir uzvarējusi, neskatoties uz pienemtajiem ierobežojumiem, no darba nevakcinētos tomēr atlaist nevarēs.
Tā ir mūsu brīvība, lai nepieņemtu šo likumu, mūsu visu, gan vakcinēto, gan nevakcinēto.
Ja to pieņems, cauri ir ar mums visiem.

ube  5 6 Francija palielina pasākumu, iestāžu skaitu, kur ielaiž TiKAi ar sertifikātu.

ALCORA  8 9 Prasās 1 secinājums: Latvijā ļoti daudz stulbu cilvēku ar augstāko izglītību.
Esošajām vakcīnām nav nekāda sakara ar COVID jaunajiem paveidiem. Vienkārši, vakcīnas saražotas, nopārdot vajag, tas arī viss.
Padomājiet, kāda nauda likta lietā, kurš no tādas peļņas atteiksies. ES teica, ka jāpotē, tādēļ jāpotē, normālās valstīs brīvprātīgi, tādās kā LV-piespiedu.

fargo  8 5 te ir the yellow card dati par 4 mēn periodu UK.

“sudden death” of 438 people following vaccination;
152 fatalities from brain bleeds and clots;
103 fatalities from pulmonary embolism;
and 81 due to cardiac categories;
13,766 bleeding, clotting and ischaemic ADRs were identified;
54, 870 ADRs and 171 fatalities due to immune system disorders
Some people who experienced “infection” ADRs were cases of re-activated latent viruses, including Herpes Zoster or shingles (1,827 ADRs), Herpes Simplex (943 ADRs, 1 fatal), and Rabies (1 fatal ADR).
157,579 people experienced pain after vaccination
185,474 or 21% of all ADRs were categorized as nervous system disorders. A variety of neurological disorders were noted, including paralysis, palsy, Guillain-Barre, multiple sclerosis, neurodegeneration, seizure, among others.
4,771 people experienced visual impairments including blindness;

JEBKURA vakcīna, jebkura... kuras lietošanas blakņu smagums un veids būtu kaut desmitā daļa no tā, kas notiek ar covid vakcīnām, būtu ne tikai izņemtas no apgrozības, tas būtu milzīgs skandāls un tiesas prāvas.
tā ir tikai lielbritānija un tikai četi mēneši un tiek lēsts, ka līdz ziņošanai notāk aptuveni desmitā daļa no kopējā gadījumu skaita.
tāpat, vieglāku situāciju ar blakņu aplēsi nedara fakts, ka liels daudzums, ja nevairums nāvju no vakcīnām tiek iefailotas kā nāves no kovida paša, nevis kā nāves no vakcinēšanās.

tāpēc, atkārtošos, jo tas ir ļoti svarīgi, šobrīd nav nekā svarīgāka - pakļaut šim riskam bērnus, kuriem kovid ir praktiski nekaitīgs ir kā minimums visīstākais noziegums.
pat šodien un pēc visa, joprojām ir grūti noticēt, cik cilvēki spēj būt naivi. priekš manis, tas ir lielākais atklājums, laikam pēdējos 10 gados.

kā cilvēks, kas uzskata sevi par saprātīgu un izglītotu var norīt melus, ka vakcīnas ir izgājušas visas nepieciešamās pētījumu stadijas ir... its beyond comprehension.
kā cilvēks ir spējīgs ticē

AivarsN  6 3 Kad ar ,,augstām" izglītībām cilvēka smadzenes aizpildītas, viņš sekmīgi ir pārliecināts, ka dzīvojam vislabākajā iekārtā, kāda jebkad bijusi un godīgi ievēlētā valdība naktīs neguļ, domājot kā vēl uzlabot tautas labklājību un pasargāt pat no rudens iesnām. Tikai nedaudziem izdodas izrauties no vecā žīda Sorosas izglītības sistēmas uzliktajiem rāmjiem un ar kritisku skatienu novērtēt pasaulē notiekošos procesus. Gan slimību, gan vakcīnu ražotāji ir vieni un tie paši darboņi. Arī tā dēvētās starptautiskās organizācijas ir viņu pašu privātkantori. Arī visu valstu valdības viņiem ēd no rokas. Bet tos kuri atsakās, vienkārši novāc. Nu kur tad īsti ir tā izdaudzinātā slimība? Tikko Vācijas institūta veiktā kontroles pārbaude pierādīja, ka PCR testi, pat lietoti pēc instrukcijas, vairāk kā 50% ir kļūdaini. Un kur tad ir tā izdaudzinātā zinātne, uz kā tā sfērā balstīta? Kur oficiāli dokumenti par vīrusa eksistences pierādīšanu? Pat 1,5 milj. nevienu nespēj iekārdināt. Kā tiek noteikta vakcīnu efektivitāte, ja cilvēki ar šo slimību slimo mazāk, nekā solītā vakcīnu efektivitāte? Bērniem vispār labi ja 1 no miljona ir pamats baidīties. Taču simtiem zinātnieku no visas pasaules ceļ trauksmi par šo nepamatoto genocīdu un vakcīnām, kurām vispār nav sakara ar medicīnu. Bet tā kā viņu pētījumi Panorāmā netiek rādīti, tad mūsu ,,gudrākās" smadzenes turpina ticēt muzikantam un no attāluma vadītājam palīgskolniekam, neprasot nekādus pierādījumus. Un pasakiet vēl, ka tā nav visbriesmīgākā reliģija! Tāda pati kūdīšana pret neticīgajiem, svētā ūdens vietā, špricīte kā narkomāniem, nododot savu miesu svētā Bila īpašumā. Nav jau patīkami uz to noskatīties, bet ja eksāmenu neiztur, nespējot uzrādīt pietiekamas saprāta pazīmes, tad viņi vienkārši tiek izslēgti, lai netraucētu civilizācijas pārejai uz nākamo evolūcijas līmeni. Lai cik ļauni rīkotos sātans, rezultāts tikai par labu Dieva plāniem.

fargo  8 6 kā cilvēks, kas uzskata sevi par saprātīgu un izglītotu var norīt melus, ka vakcīnas ir izgājušas visas nepieciešamās pētījumu stadijas ir... its beyond comprehension.
kā cilvēks ir spējīgs ticēt, ka sarsv2 vakcīnu efektivitāte var būt 99%? kā tas var būt?
bet var.
sars vakcīnas nekad nebija tikušas akceptētas lietošanai.


https://undercurrents723949620.wordpress.com/2021/06/21/we-need-to-pause-these-vaccines-now-before-m
ore-people-are-killed/

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu